Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[MIMO SP] Jak něco koupit a nebýt okraden?
Ragnar
ZDravím lidi, chci si kupovat telefon pres internet, ale je spousty podvodníku a jelikož mám vyhlídlí pěkný telefon, který je mimo dosah mého bydliště, tak bych se chtěl zeptat, jestli to de nějak koupit pres internet ale nebýt nijak okraden? Kdyby mi zaslal něco jiného nebo nefuknční telefon, tak at se to dá vyřešit, prý přes aukro existuje něco jako nějaka smlouva ale nevím, vyzná se tu někdo v tom? Budu rád za každou odpověd, díky.
Ragnar
Já nemyslel obchody, ale stránky, normálně koupit od člověka, má telefon v dobrém stavu a zárukou je na bazošu..
DoMiNo
Si přečti recenze od jiných uživatelů, kteří si u toho člověka něco kupovali Smile
Ragnar
Uživatele zatím nikdo nehodnotil.
Vikush
Skús si s ním dohodnúť stretnutie ako iný človek, ak bude súhlasiť a nebude mať nič proti osobnému odberu tak by som mu verila. [Následne to zruš a dohodni si to s ním cez dobierku alebo tak] Ešte si môžeš vygoogliť jeho mail / telefón či nerobí nejaké podvody.

S aukrom skúsenosť nemám :D
Ragnar
Ptal jsem se ho na sraz v Praze, ale nekejvl na to :D
Skiper
Cez inzerát lahko zoženieš nový telefón so zárukou a nepoužitý. Ale nikdy to nekupuj cez dobierku. Vždy len osobný odber.

Kamoš raz kupoval cez bazos telefón na dobierku. A miesto toho mu prišlo vrecko s pieskom. :D A preto vždy len osobný odber ak kupuješ cez inzerát.
Morrison321
Citácia
Skiper napsal:

Cez inzerát lahko zoženieš nový telefón so zárukou a nepoužitý. Ale nikdy to nekupuj cez dobierku. Vždy len osobný odber.

Kamoš raz kupoval cez bazos telefón na dobierku. A miesto toho mu prišlo vrecko s pieskom. :D A preto vždy len osobný odber ak kupuješ cez inzerát.

To isté sa stalo mojmu spolužiakovi, ale polícia to vyriešila a peniaze mu nakoniec vrátili, ale trvalo to asi 6 mesiacov :D

Ja by som len osobný odber, alebo by som si priplatil, určite je blbé kupovať mačku vo vreci.
thorous
Čus Saranče. Aukro má smlouvu, to jo, ale neni taky 100%, ovšem asi nejlepší, co z těhlech bazarů seženeš, takže menší riziko. Zčekuj toho, kdo to prodává, jestli má dobrý recenze, nebo kolik toho uz prodal. A nezapomeň, že do 5ti tisíc to policajti řešit nebudou. Sewa
_Ego
Tak si to nechej poslat na dobírku, vždycky tomu rozvozníkovi můžeš říct že si spletl adresu:D
Tress
doporucuju si objednat prez hlavni operatory (na smlouvy se slevou a tarifem jim s...kasli). prinejhorsim mas kam jit reklamovat
eGhE
Síce som nekupoval mobil ešte cez aukro , ebay , ale nakupoval som iné dosť drahé veci a všetko vždy v poriadku , ak budeš náhodou cez ebay , prípadne niečo zahraničné tak treba pozerať recenzie na užívatela = hodnotenie . Tak isto aj pri našom , vašom aukre a samozrejme dobre všetko pozrieť o mob. aby si nekúpil nejaký fake . Skôr by som išiel do toho , ako do bazoša napr.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
21%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%