Informace o serveru
Číst diskuzi
|
vizitka - Klokan
|
|
| KlokanRadek |
Přidané 16.04.2015 00:06
|
![]() Příspěvků: 105
Založený: 20.11.13
|
Práve ste klikli na vizitku hopsajúceho australana z afriky Tak sa o mne aspoň vypráva, Vítajte v mojej vizitke držte si kloboučky jedeme z kopce VASE SERVEROVE INFORMACE Váš nick na serveru:Klokan (žid) Odehrané hodiny na serveru:1200+ Váš bankovní obnos:nikdy som nemal vela $ všetko utrácam na caramel a biscuit a sojové tyčinky + freeway cola Nasbíráno marihuany:nehulím nepijem nefajčím som slušňák Vlastním dům číslo: 873 (Las Venturas) Vlastním hotel číslo: číslo sice neviem ale ten v bay side čo vlastní yaroush (teda ak ho ešte vlastní) Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Pain a Gain bol zrušeny čiže momentalne v žiadnom Můj oblíbený administrátor:všetci ale najradšej mám Ondrah69 Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/firmainvite /prihodit /anketa /radioonline /hamburgrzdarma /admins Můj nejoblíbenější event serveru: všetky sú fajnové ako sojové tyčinky alebo punčové rezy Má nejoblíbenější akce od administrátorů:kopec smrti, hon na klokany, chyt klokana, zabij Klokana, dom smrti Mé oblíbené vozidlo:chetah, shamal, mountain bike a niektore stare srandy su tiež fajn Má oblíbená práce na serveru:mechanik,pilot, voják ale najlepší je bezdomovec Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:1/2 VASE WEBOVE INFORMACE Váš nick na webu:KlokanRadek Vloženo komentářů:3 vraj Vloženo příspěvků ve fóru:78 ževraj Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:neco pjekného na webu treba žádosti o unban Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VASE OSOBNI STRANKA Jméno:Radovan Příjmení:Aushwetzczianmeinetachsenminterwanger Datum narození: 1997 Věk:17 ![]() Kontakty:/getid Klokan Kraj:australský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:0 ale na féjsbuku ich mám až skoro 200 Stav: slobodný jako ptáček ![]() ![]() Zaměstnání:Student (elektrotechnika) Vzdělání :Jadrový fyzik nejvyššího stupne Jazyky:ani rodní jazik nejvem Děti :radši falešné twixky Kde bydlím :na ulici, SP hraju u kamarádu které nemám takže hraju ve škole S kým bydlím:s mámou Sexuální orientace: heterosexuálni masturbátor 7000 *PCMANIAK* Poznámka :tak pomazánky mám rád paprikové alebo šunková pomazánka je tiež dobrá![]() INFORMACE VASI POVAHY Povaha:flegmatik Pohled na svět: Optimista skor Otevřenost:skor extrovert Moje povaha:jednoznačne bavící, bezstarostná, klidná, pozitivní, přátelská, romantická, sebevědomá (ako kedy nebudem klamať), spolehlivá, upřímná, veselá a to by asi mohlo i stačit. INFORMACE O VASOM FETE TEDA VASI POSTAVE Výška:niakych 178cm niesom moc vysoký Hmotnost:70kg+- Postava: štíhla Barva očí:hnedá jako žid Barva vlasů:hnedá jako žid Brýle: jj Na těle mám:caramel a biscuit Vousy:jak kdy Fotografie (ukažte se nám):mohol by som vás nehať aby ste si ogrcali monitor ale taký zlý niesom ano ZAVISLOSTI Kouření:jak kdy Alkohol:raz za čas Sex: :| ))))Závislosti:sladkosti, pivo, kytara atd. VASE ZAJMY A CO MATE DOMA PREJ Zájmy:Kytara, hudba , yamamoto , ženy, postel , chladnička , mama , prava a lava ruka, caramel a biscuit, je toho mnoho Sport:športoval som v gta v singleplayeri teraz v multiplayeri to už flákam ![]() Literatura:literatúra taký máme predmet na škole Hudba:Rock, metal, punk , punk-rock Zvíře:já MUJ STYL Moje motto:yamamotto Moje webová stránka: error 404 not found Životní cíl:stat se mistrem pokemonu a dostat se do obláskoveho mesta + chtel bych chytit všechny pokemoni Co nesnáším:nesnášim když mi máma koupí na vánoce bilý ajfon a ja chtel černej z napisem hello kitty sakra Co miluji:moje defče sakra:nemám defče Oblíbená muzika:rock metal punk, napíšu to klidne znovu Oblíbené jídlo:chleba s máslem Oblíbené pití:freeway cola Oblíbený film:oblíbený nemám mám jich rád vic Oblíbená kniha:zatvorená Oblíbené oblečení:zo zipka alebo binca Oblíbená barva:želená sme u konca mojej vyzitiky mnohi ste si mohli všimnuť že som pisal aj česky aj slovensky ako by som to vysvetlil, Dlouho sem volal z čechmi vole krávo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no proste dlouho jako cez skajp noo a volé jako dlouho myslím že bych normálne nemnel problém jít jako vole jako víš jako vole jako do česka vole jo vole noo. ![]() - chcel by som podakovat mojej mame ktorá pri mne stojí či som offline alebo online dakujem - ludí ktorých mám na servery moc rád nejdem sem označovat bolo by to na dlho a ja nemám tolko času (kecám mám tolko času že by som postaval aj 300 rubikovych kociek) aj tak koniec koncov hráči prichádzajú a odchádzajú niekedy vizitku ešte lepšie doladím každopádne moc sa poteším ked vydím pre mňa známich hračov a vydím že oni ma tam označili Sorry za kramatycke chibi Upravil/a KlokanRadek dne 12.07.2015 21:52 |
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 16.04.2015 00:13
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Vizitka je pěkná není co dodat. ![]() Sice tě moc neznám, ale i přesto můžu říct, že jsi bezproblémový a hlavně jak sám píšeš veselý/zábavný typ člověka. Jen tak dál a ať se ti daří.
I kill people and I like it |
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 16.04.2015 00:18
|
![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Nejlepší vizitka na tomhle webu Dlouho jsem takhle nechcala smíchy ![]() ![]() ![]() Krásná vizitka , super hráč, kámoš Hlavně ty hovory na Skypu no jo s Yamou a Melmenem Doufám, že ti to AT jednou vyjde *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Brian |
Přidané 16.04.2015 00:28
|
![]() Příspěvků: 242
Založený: 13.03.15
|
Prostě klokan,vizitka top,hráč top.Je s tebou sranda a seš v pohodě,jen tak dál
|
|
|
|
| Yamamoto |
Přidané 16.04.2015 00:30
|
![]() Příspěvků: 525
Založený: 02.12.13
|
moje motto: yamamotto DDDDVizitka super, hráč taky drž se dál ..
|
|
|
|
| KlokanRadek |
Přidané 18.04.2015 00:04
|
|
díky hoši a esťa
|
|
|
|
| Sotasek |
Přidané 18.04.2015 12:03
|
![]() Příspěvků: 591
Založený: 19.09.13
|
Klokááán, super vizitoš takto jsem se u žádné vizitky nezasmál. Bláznivý, vtipný, pohodový hráč
|
|
|
|
| Floatin |
Přidané 18.04.2015 12:07
|
![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Ahoj Klokan aka 4vajcia.Vizitka dosť prepracovaná,kamoš v pohode,nehádame sa kvôli gangom a to tak má byť B)
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 18.04.2015 17:32
|
![]() Příspěvků: 1277
Založený: 30.08.14
|
Klokanica!!!
Vizitka vtipně propracovaná člověk s kterým je stále sranda a nemůžu se přestat smát kdykoliv tě uvidím! .Top vizitka! Top hráč! Vizitka na pohodičku u které se zasměje určitě každý ![]() Doufám, že ti dobrá nálada vydrží do smrti ![]() Good luck ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| KlokanRadek |
Přidané 19.04.2015 14:27
|
|
díky hoši ste super *Tu sem*
|
|
|
|
| Brian |
Přidané 19.04.2015 14:32
|
![]() Příspěvků: 242
Založený: 13.03.15
|
Bavič klokanisko,není,co dodat ![]() Vizitka top,hráč top,GL
|
|
|
|
| Opti |
Přidané 19.04.2015 14:37
|
![]() Příspěvků: 571
Založený: 15.02.14
|
Fajn cápek,jsem rád,že jsme v gangu a dá se s tebou normálně pokecat B)
|
|
|
|
| Xena |
Přidané 21.04.2015 08:46
|
![]() Příspěvků: 2014
Založený: 21.07.11
|
Klokanica moja Citace Co miluji:moje defče máš mňa, to ti stačí možno som ti už chválila profilovú fotku, ale ak nie, tak tá je naj!
|
|
|
|
| KlokanRadek |
Přidané 22.04.2015 18:21
|
|
ksena ksena díky
|
|
|
|
| _RotkiV |
Přidané 22.04.2015 18:56
|
![]() Příspěvků: 89
Založený: 07.03.15
|
Super vizitoš , hráč , hodně štěstí v životě tak i na SP*COOOOL* jen tak dál. |
|
|
|
| Lucian |
Přidané 07.05.2015 00:51
|
![]() Příspěvků: 94
Založený: 09.05.14
|
V pohodě hráč se smyslem pro humor a se skvělým hudebním stylem ![]() Nejvíc jsem se smála když jsi moderoval rádio ...Vizitka v pohodě a jinak nic nebereš? Né, samozřejmě sranda, tak ať se daří
|
|
|
|
| metju22 |
Přidané 07.05.2015 11:29
|
![]() Příspěvků: 176
Založený: 25.11.14
|
Klokan, Klokan D super hráč sranda s tebou D
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 07.05.2015 12:34
|
![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace KlokanRadek napsal: Mega hustej screen ! Klokan, vždycky se zdravíme, semtam prohodíme nákou kravinu,která vždycky pobaví, a hned je den lepší ZVERIMEXU![]() tak ti přeju at na serveru doskáčeš co nejdál a nezapomen, že kyž budeš zlobit, půjdeš zpátky do
|
|
|
|
| KlokanRadek |
Přidané 17.05.2015 20:56
|
|
díky zverimex ano Lucka berem teba si berem *REKONSTRUKCE*![]() ![]()
|
|
|
|
| Simo |
Přidané 17.05.2015 20:59
|
![]() Příspěvků: 451
Založený: 20.07.14
|
Klokan Klokan čo tak skáče bývalí dobrý pilot teraz je zneho Gangster... Ako pilot si ból lepší ![]() Dobrý DJ-ko na MAd-rádiu. Fajn človek. Vizitka taký ten tvoj tip = Humor z vážnosťou. Hráč s malým h ale človek s velkým L
![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů