Informácie o serveri
Čítať tému
_SteveMan_ -> Vizitoš
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 10:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 206
Založený: 08.11.14
|
Názor na SP Geroj: hráči čo by mali byť v banliste tam teraz robia bordel, a hráči ktorí pre sp niečo urobili sú buď v banliste alebo prestali hrať pretože to nemalo zmysel.. - naprostý souhlas. Přátelé Nosferatu Prasatko_007 Menezeris MaTy Buffalo Caretroy obrik151 Mravec Kanye MilouchCZ Mr.Caesar HrBeeec Ameli1 Elda Battery Gallaxy tomas0 Apero PhabeZ Tumik Rulicek FifaPK Vitman. all Slow Riders Hele, na tohle já zrovna pamět nemám, kdo tu chce být, napište do SZ ![]() Server info Váš nick na serveru: StrowMan_ Odehrané hodiny na serveru: 2800+ Váš bankovní obnos: Všechno jsem rozdal Nasbíráno marihuany: 1g Vlastním dům číslo: Vždy přespím v nějakém hotelu Vlastním hotel číslo: Jakýkoliv Momentálně jsem členem gangu: Slow Riders Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Elda, Battery, Tumik, HrBeeeC, Gallaxy, Under. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gr /kill /joinrace Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod rally, /dm Museum Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Záááávody!! Mé oblíbené vozidlo: Infernus Nejoblíbenější práce na serveru: Prostitutka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 (jak který admin) Moje webové informace Váš nick na webu: _Steve-Man_ Vloženo komentářů: 3 Vloženo příspěvků ve fóru: 100+ Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Moje osobní stránka Jméno: Štěpán Příjmení: ********** Datum narození: 2.5.**** Věk: 18 Kontakty: napiš mi a kontakt ti dám Kraj: Moravskoslezký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: tolik kolik potřebuji Stav: Zadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Slovenština :3 Děti: je čas Kde bydlím: v domě S kým bydlím : S rodiči a bráchou Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Informace o mé postavě Výška: cca 180cm Hmotnost: 75kg Postava: sportovní Barva očí: Zelenohnědá nebo Hnědozelená Barva vlasů: černá Brýle: nenosím Na těle mám: Nic Vousy: Zatím nic moc Fotografie: ![]() By Geroj. ![]() [size=32] Závislosti Kouření: NE! Alkohol: Jen na akcích Sex: ano ![]() Závislosti: SP, sport, ženy Moje zájmy Sport: Fotbal, Vojelball, basketball, hokej Literatura: nesnáším literaturu Hudba: Dubstep, Pop Zvíře: Já jsem zvíře Můj styl Moje motto: Jdi si za tím za čím chceš. Životní cíl: Mít rodinu a být šťastný. Co nesnáším: Školu! Co miluji: Holky Oblíbené jídlo: Řízek s bramborovou kaší Oblíbené pití: Coca-Cola, Energy drinky Oblíbený film: Kingsman Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: na ostro Oblíbená barva: Modrá, žlutá, černá Lidé na které nezapomenu Nosferatu Jsi nejvíc v pohodě týpek bro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mr.Ceasar Fajn člověk i kámoš ![]() ![]() ![]() ![]() Ezycupit Fajn kámoš s kterým se na skypu dobře povídá ![]() ![]() ![]() Marshall (MilouchCZ) Fajn člověk ![]() ![]() ![]() Prasatko_007 (Čuník) Čuníku, jsi nejvíc v pohodě člověk a hráč ![]() ![]() ![]() _MaTy_ (hobit) Jsi v pohodě kámoš a dá se s tebou dobře pokecat ![]() ![]() ![]() ![]() Buffalo Jsi fajn gay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Díky za přečtení!
![]() ![]() ![]() Upravil _Steve-Man_ dňa 27.10.2018 17:03 |
|
|
Nosferatu |
Pridané 16.05.2015 10:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Vizitka na poprvé ujde. ![]() Jinak díky ti za označením bro. ![]() Skvělý chalan(soused moravakis ) ![]() ![]() Som rád, že jsem tě poznal kámo a že jsem tě mohl mít ve své firmě. ![]() Na svůj věk rozumný, inteligentní hráč. ![]() Skvělý závodník (občas to poděláš ) ![]() ![]() A naše noční závodění a hovory prostě TOPKA: ![]() ![]() Citácia Co miluji: ženy Sám si žena. ![]() I kill people and I like it |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 10:21
|
|
Díky díky Nosfíku, naše noční hovory samozřejmě nekončí![]() ![]() Prej "Na svůj věk rozumný, inteligentní hráč", nějaký problém s věkem? ![]() A ty si žena! cs Díky moc za komentík ![]() |
|
|
MaTy |
Pridané 16.05.2015 10:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Vizitka fajnová ![]() Jako hráče tě mám moc rád i když si říkáme žide hobite atd. ![]() Fajnovej pracant. Vizitka lxs jen naspisy třeba časem dolepšit ![]() btf díky za video aspoň jsem se mrknul na něco o SP ![]() ![]() Přeju hodně štěstí stíve. PS: Dubstep best! ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 10:24
|
|
Díky moc ty můj žide![]() ![]() Tohle je můj první pokus o vizitku, takže časem se bude vylepšovat ![]() I ♥ Dubstep! ![]() ![]() |
|
|
Ezy |
Pridané 16.05.2015 10:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 150
Založený: 03.02.15
|
Vizitka slušná B) Suprový hráč.. Skvělý klučina ![]() ![]() Na svůj věk Top *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* Ať se daří. ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 10:47
|
|
Díky moc Ezíku (fifino) ![]() ![]() |
|
|
Simino |
Pridané 16.05.2015 11:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 153
Založený: 31.07.14
|
Jako hráč jsi faj sice občas paličatej ale to musíš !!! ![]() ![]() Vizitka
Klik |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 12:05
|
|
Díky ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 16.05.2015 12:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka fajne, takhle taky nějak vypadala moje první po grafické stránce, ale to podstatné, což jsou informace tu je. Super hráč. Kdysi jsme se poznali v A.R.E. tuším.. no a teď, jak z pozice administrátora, tak z pozice Tvého šéfa gangu můžu s klidným svědomím říct, že jsi super hráč ![]() Bezkonvliktní, dobrý jezdec, fajn kluk na pokec, no prostě škoda, že takových není víc. ![]() Ať se daří a snad nějakou dobu vydržíš ![]() // jo a dík za označeni viď ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 12:39
|
|
Děkuju moc Hřebečku ![]() ![]() |
|
|
TeRaRko |
Pridané 16.05.2015 15:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 40
Založený: 04.04.15
|
Top grkář i když to někdy poděláš (ale to asi každý ![]() ![]() Vizitka splnila to co měla ![]() Jsem rád že jsem s tebou ve Wcs až na malý konflikt kterej je doufám za náma ![]() Peace *COOOOL* |
|
|
Floatin |
Pridané 16.05.2015 17:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Skvelý hráč,teba si ešte velmi pamätám z Nosfíkovej firmy,tie naše konvoje nemali chybu ![]() ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 16.05.2015 19:56
|
|
TeRaRko: Díky, také jsem rád že mohu účinkovat ve Wcs ![]() Awesome: Díky Awe, jojo, Roca Escalatne, to byly časy ![]() |
|
|
Suve |
Pridané 17.05.2015 16:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 328
Založený: 21.10.12
|
Jak ragoval nad tou vizitkou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 17.05.2015 16:59
|
|
Díky díky gego ![]() PS: Stíííííív maaaaaan! ![]() |
|
|
Zoldik |
Pridané 17.05.2015 22:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 210
Založený: 30.09.13
|
vizitka jakstaks kazdy ma jiny styl no ale dozvedel sem se to co sem se dozvedet chtel a tak dal jako hrac si uplne vpohode nemam stebou problem a si dobry clen gangu zatim zdar a at se ti dari |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 07.06.2015 01:48
|
|
Zoldik: Díky moc![]() |
|
|
Chotycansky |
Pridané 08.06.2015 17:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 101
Založený: 08.05.14
|
Stýv je docela šéf takže cs ... jinak Old Times v ARE s Nosfem, dobytkem a dalšími ![]() ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Pridané 08.06.2015 18:34
|
|
Prdonn: Díky![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa