Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Tomy :3
|
|
| Tomy69 |
Přidané 17.06.2015 19:42
|
![]() Příspěvků: 93
Založený: 27.03.15
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Tomy Odehrané hodiny na serveru:cca 400h Váš bankovní obnos:10mg Nasbíráno marihuany: 1 Vlastním dům číslo: 1111 Vlastním hotel číslo: žiadny zatial Momentálně jsem šéfem/členem gangu: žiadny zatial Můj oblíbený administrátor: Tumik,Elda,Vikush,Kikush Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/privolat,/lv,/ls,/sf Můj nejoblíbenější event serveru - Autovraky, DM žiadny ma nebavi,: Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autovraky,zavody,tuning Mé oblíbené vozidlo: Elegy :3 Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Ruská Mafia, Terorista, Novinář, Dealer, , Mechanik, Kamioňák, Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Tomy69 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 3 xD Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 1 Vaše osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: Krška Datum narození: 9.1.2000 Věk: 15 Kontakty: skype : tomaskrska311 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): SK Dolný Kubín Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: kamaratu 50+- kamaratiek 20+- Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): zasnoubený Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání: Základní-Stredná Jazyky: Slovenčina, angličtina, ruština, Děti : chci mít. Kde bydlím : V domě, S kým bydlím : S rodiči, Informace Vaší povahy Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, plánující, poslušná, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, sebevědomá, stydlivá, urovnávací, věrná, veselá, Informace o Vaší postavě Výška: 170cm Hmotnost: 60kg Postava: štíhlá, sportovní, vypracovaná, svalnatá, . Barva očí: Hnedosivá Barva vlasů: Hnedáčierna Brýle: nosím občas (na čtení ). Na těle mám: nič zatial ![]() Vousy: zatial žádny skoro .Závislosti Kouření: ne, Alkohol: s Mírou, Sex: Jak kdy, Závislosti: Auta, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sport, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:pomáhanie zrastu mojho domu Sport: DH-DownHill,Motocross Literatura (zde uvedete žánr): nič nečítam Hudba (zde uvedete žánr): Techno,Electro,Staré hudby z 1950-2000 Zvíře: Pes ![]() Můj styl Moje webová stránka: nemám žiadndu Životní cíl:Mať vela €€€ Co nesnáším: Admini čo rádi banuji Co miluji: DH :3 Oblíbená muzika: Techno Oblíbené jídlo: Vše okrem brokolice,šošvice Oblíbené pití:Fofola,Coca Cola,Sprite,Fanta Oblíbený film: FAst and Furrios1-7 Oblíbená kniha: nečítam nič ! Oblíbené oblečení: farebne gate aj tričká Oblíbená barva: Zelena :3 Dakujem za prečítanie sry za chyby každý není dokonaly a hádam že sa vám pači ![]()
|
|
|
|
| Vikush |
Přidané 17.06.2015 20:00
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, vizitka je napísaná jednoducho ale aspoň si ju viac ludí prečíta ![]() Vzhlad je fajný, lepší než keby si tam mal niaky nečitatelný font, ďakujem za označenie ![]() K oblubenému filmu len jedno ![]() Tak nech sa ti darí minimálne tak dobre ako doteraz a to hlavne v realite
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 17.06.2015 20:01
|
![]() Příspěvků: 1277
Založený: 30.08.14
|
Na to, že máš 400hodin tě tedy neznám.. Vizitka přehledná, ale zkus nadpisy .Přeju hodně štěstí. Electro žije! :3 There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| Tomy69 |
Přidané 17.06.2015 20:48
|
![]() Příspěvků: 93
Založený: 27.03.15
|
Dakujem všetkým :3 a hlavne Vikuske a _MaTy_-mu ![]()
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů