Informace o serveru
Číst diskuzi
|
MakaPig - Vizitka
|
|
| MakaPig |
Přidané 16.07.2015 15:18
|
![]() Příspěvků: 169
Založený: 11.11.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: MakaPig Odehrané hodiny na serveru: 800 Váš bankovní obnos: 120 (ako kedy) Nasbíráno marihuany: nehulim (na sp) Vlastním dům číslo: nemam (keď mam tak predam) Vlastním hotel číslo: ten v LV pri warpe Momentálně jsem šéfem/členem gangu: žiadny gang som poctivý občan Můj oblíbený administrátor:žiadny Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /inzerat /drazba /kil Můj nejoblíbenější event serveru: neeventujem len zarábam (workoholik) Má nejoblíbenější akce od administrátorů: banovanie serveru Mé oblíbené vozidlo: cheetah Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný (žobranie = zárobková činnosť - rýchle money) + Novinár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:5 Vaše webové informace Váš nick na webu: MakaPig Vloženo komentářů: 4 Vloženo příspěvků ve fóru: 152 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žiadny, všetky su zle Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: moja vizitka Vaše osobní stránka Jméno: Martin Příjmení: pes (hau hau) Datum narození: 30.5.2000 Věk: 15 Kontakty: žiadny kontakt vám nedám, kto ma chce počuť tak nech príde na ts superparby som tam furt Kraj: Trenčianský kraj Slovensko Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 0 Stav: vdovec Zaměstnání: na sp podnikatel a v reale student Vzdělání: chodím na základnú školu, ale väčšinu času tam prespím Jazyky: Slovenčina (ledva ledva) Děti: Nemám rád deti (hlavne na sp) (aj keď aj ja som dieťa) (to nevadí) Kde bydlím: na ulici S kým bydlím: klavesnica a myš (možno ešte monitor) Sexuální orientace: metrosexual (j**** metro) Poznámka: Tato vizitka je uplna blbosť, čitajte ju na vlastné riziko (alebo radšej ju ani nečitajte) Informace Vaší povahy Povaha: cholerik, nič viac nič menej Pohled na svět: pesimistický optimista Otevřenost: foxteriér Moje povaha: zla povaha Informace o Vaší postavě Výška: nemam sa čím odmerať Hmotnost: vela Postava: jak slon Barva očí: modra Barva vlasů: hneda Brýle: mal by som nosiť, ale jbmnt Na těle mám: kožu, na koži oblečenie a na oblečení nič Vousy: Nemam Fotografie: selfie pri večeri Závislosti Kouření: ano Alkohol: ano Sex: ano Závislosti: ano Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: sp a teamspeak Sport:hokej na sp Literatura (zde uvedete žánr): literatura v škole (nič viac nič menej) Hudba (zde uvedete žánr): omg rap rap rap Zvíře: had (anakonda) Můj styl Moje motto: Svojich kryjem, cudzích bijem Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: zomrieť v spánku z úsmevom na tvári Co nesnáším: deti a adminov na sp ( Co miluji: sám seba Oblíbená muzika: rap Oblíbené jídlo:čo mama navarí Oblíbené pití:kofola Oblíbený film:nepozerám Oblíbená kniha:nečítam Oblíbené oblečení:žiadne Oblíbená barva:Žúžová Upravil/a MakaPig dne 21.02.2016 00:23 |
|
|
|
| Szelby |
Přidané 29.02.2016 05:51
|
![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Vizitka jednoduchá dvojbarevná, jde vidět že sis z toho udělal srandu hráč si v pohodě jako člověk taky, ikdyž se někdy na teamspeku nepohodnem nebo se pohejtujem tak i tak tě beru jako super hráče
Szelbovsky
![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 21

hráč si v pohodě jako člověk taky, ikdyž se někdy na teamspeku nepohodnem nebo se pohejtujem tak i tak tě beru jako super hráče