Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka- MuniX
|
|
| MuniX |
Přidané 02.08.2015 11:36
|
![]() Příspěvků: 24
Založený: 02.04.15
|
Vítám vás na své vizitce, doufám, že se vám bude líbit... ![]() ![]() Váš nick na serveru: MuniX Odehrané hodiny na serveru: 900 hodin Váš bankovní obnos: 40mg, ale mění se neustále ![]() Nasbíráno marihuany: Nějaké drobky mám u sebe ![]() Vlastním dům číslo: 49 Vlastním hotel: v Blueberry Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Mysterious Můj oblíbený administrátor: Nosfe, mAGiic, Patres, Hřebec, Tumik, Vikuška, Melmen Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /pm, /lv, /drazba, /prihodit, /zakaznik... Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning srazy Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autovraky Mé oblíbené vozidlo: Hustler, Cheetah, Sultán Má oblíbená práce na serveru: Dealer, mechanik, taxikář, kamioňák, novinařina ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: MuniX Vloženo komentářů: Málo Vloženo příspěvků ve fóru: Málo Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: neviděl jsem Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Hráčské vizitky jsou zajímavé, ale né ta moje... ![]() ![]() Jméno: Zdenda Příjmení: ![]() Datum narození: 19.10. 1999 Věk: 15, ano jsem ''kid'' jako každý... ![]() Kontakty: /pm, facebook Kraj: Pardubický Město: Moravská Třebová Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: hodně Stav: šťastně svobodný ![]() Zaměstnání: Študent Vzdělání: zatím základní... Škola: Střední strojnická škola v Olomouci Jazyky: čeština, slovenština, angličtina, němčina, něco málo francouzsky, italsky a polsky ![]() Děti: Teď určitě nechci, časem ano a moc dětí ![]() Kde bydlím: rodinný domek ![]() S kým bydlím: rodiče, ségra a brácha Sexuální orientace: #NO HOMO, jsem heterouš Poznámka: Nikdy jsem nedostal letenku na banánové ostrovy ![]() ![]() [size=16][b][color=#cc0000]Typologie osobnosti: sangvinik Pohled na svět: Optimista jak nikdá Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, diplomatická, klidná, obětavá, plánující, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, romantická, sebevědomá, spolehlivá, věrná, veselá, vůdčí ![]() Výška: aj, to bych se musel změřit ale asi kolem 180cm Hmotnost: 69kg, náhoda? nemyslím si ![]() Postava: sportovní, průměrně svalnatá Barva očí: světle modrá- na okraji tmavě modrá ![]() Barva vlasů: Blonďák Brýle: měl bych nosit, ale nenosím ![]() Na těle mám: Kůži Vousy: občas holím ![]() Fotografie: to by si chtěl/a ![]() ![]() ![]() Kouření: Pfuj!! Alkohol: neznám, nepiju ![]() Sex: nope ![]() Závislosti: Auta, chatování, internet, muzika, pc, hry, sport, televize, SP ![]() Zájmy: Motokáry, florbal, tenis, SP, holky, facebook Sport: profesionálně motokáry ![]() Literatura: jó, tento předmět znám... hrůza ![]() Hudba: Pop, kromě JB všechno ![]() Zvíře: Nemám doma, já jsem takové zvíře ![]() ![]() Moje motto: Není důležité se zúčastnit, ale vyhrát ![]() Moje webová stránka: těch je ![]() Životní cíl: Být slavný, úspěšný, mít pěknou přítelkyni a rodinu Co nesnáším: Lidi, co mi lžou Co miluji: Krásné holky ![]() Oblíbená muzika: Pop, covery na YT Oblíbené jídlo:Kuře s rýží, pizza ![]() Oblíbené pití: Fofola forever ![]() Oblíbený seriál: The Simpsons ![]() Oblíbená kniha: Mikulášovy patálie = jediná, co jsem kdy přečetl - musel jsem ![]() Oblíbené oblečení: Košile Oblíbená barva: modrá, červená, fialová, zelená ![]() ![]() Upravil/a MuniX dne 17.10.2015 12:48 |
|
|
|
| MADING |
Přidané 02.08.2015 12:29
|
![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
Ale pan soudruh ma vizitku no kamo na 1 pokus je dobra povedla se hráč taky super a vděk za označeni tak ať se nadale daří
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 02.08.2015 12:35
|
|
děkuji bro
|
|
|
|
| NoWiiS |
Přidané 02.08.2015 12:51
|
![]() Příspěvků: 86
Založený: 21.10.13
|
Super hráč,dobrej kámoš prostě pán a díky za označení
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 02.08.2015 13:13
|
|
děkuji
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 03.08.2015 16:56
|
![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Neznal bych tě nebýt dnešních oprav a phabezovýmu kómatu na volantu .Vizitka je hezká, až na ty nadpisy Jestli to je z wordu tak jsem to tak ze začátku taky dělal . Každý nějak začínáme s webem, a tak věřím že to někdy editneš ještě v lepším stylu . Hráč v pohodě problémy jsme neměli tak ať se daří. GL
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
|
| MuniX |
Přidané 03.08.2015 19:14
|
|
děkuji, jsem rád, že se PhabeZ probral, nadpisy časem opravím, je to zatím jenom ''beta'' ![]() PS: ty nadpisy jsou z powerpointu
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 04.08.2015 22:03
|
|
Změněné všechny nadpisy a celková aktualizace
|
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 04.08.2015 22:14
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Kouknu a koho to tady nevidím. ![]() luxusní vizitka a nadpisy taky super. ![]() Určitě také děkuji za označení jak v oblíbených administrátorech, tak i hráčích. Moc si toho vážím. Jinak co k tobě dodat ? Skvělý hráč s kterým je sranda a dokáže pobavit... Hlavně v tom našem firemním chatu. ![]() Doufám že ti to vydržíš a u Nás zůstaneš co nejdéle. Takže hodně úspěchů jak tady tak hlavně v životě.
I kill people and I like it |
|
|
|
| MuniX |
Přidané 04.08.2015 22:25
|
|
Děkuji Nosfíku, nemám důvod, proč bych měl odejít z firmy, takže tam ještě nějaký ten pátek budu otravovat Jsi tam označen právem Skvělý kluk i admin, plníš povinnosti a taky je s tebou sranda
|
|
|
|
| Borek_ |
Přidané 05.08.2015 13:49
|
![]() Příspěvků: 147
Založený: 08.02.14
|
dobrý hráč kolega z firmy myslím si že jsi v pohodě až na to že mě ani nepozdravíš ber to jako (ironii) neboli srandu nemyslím to vážně tak at se daří i nadále
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 05.08.2015 13:55
|
|
čau, děkuji, nepozdravil jsem tě z důvodu závodu autovraků (neber to jako ironii)
|
|
|
|
| nemo |
Přidané 05.08.2015 14:53
|
![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, nedávno jsme se ťukli , pokecali a nakonec jsem si vzpomněl i na ty naše společné firemní debaty. ![]() Jako hráč si fajn, nekonfliktní a zábavnej. Vizitka je hezká, ale na mě moc barevná. ![]() Přeji Ti, ať se daří, hlavně v tom reálu. Měj se.
Upravil/a nemo dne 05.08.2015 18:32 |
|
|
|
| MuniX |
Přidané 05.08.2015 16:11
|
|
jééé, čau díky za komentář, ještě někdy určitě pokecáme taky ať se daří v reálu
|
|
|
|
| Reggie_ |
Přidané 05.08.2015 17:42
|
![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Tvoji vizitky jsem si všiml až teď, kdy jsem projížděl fórka. Vizitka není nijak přehnaná, ty nadpisy jsou dobrý. Jako hráče tě poznám, to bude asi tím, že jsme spolu ve firmě. Na vracích jezdíš furt s Hustlerem, jde vidět, že seš milovník Hustlerů. Ať se daří, jak v reálu, tak ve hře.
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 05.08.2015 18:01
|
|
děkuji Ať se daří i tobě milovník Hustlerů jsem
|
|
|
|
| apero |
Přidané 13.08.2015 17:52
|
![]() Příspěvků: 404
Založený: 25.03.15
|
Pěkná vizitka!! Celkem i rozsáhlá. Děkuji, že se vidím v oblíbených hráčích a víš moc dobře, že ty mezi ty mé spadáš taky! Pěkné!
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 13.08.2015 21:38
|
|
Děkuji apero, mezi oblíbenými hráči jsi právem! ![]() Edit//: Aktualizace údajů, oprava chyb a přidáni oblíbení hráči |
|
|
|
| Gargy |
Přidané 17.08.2015 01:18
|
![]() Příspěvků: 444
Založený: 20.04.14
|
Ahoj vizitka pěkná jsi rozumný a díky za označení a hlavně je stebou sranda v f.chatu
|
|
|
|
| MuniX |
Přidané 17.10.2015 12:34
|
|
Díky Gargy Doufám, že se ještě v nějaké firmě potkáme ![]() /Aktualizace údajů |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 16

, pokecali a nakonec jsem si vzpomněl i na ty naše společné firemní debaty.
Jako hráče tě poznám, to bude asi tím, že jsme spolu ve firmě.
Ať se daří, jak v reálu, tak ve hře.