Informace o serveru
Číst diskuzi
|
SkTripple! - Vizitka
|
|
| SkTrippleSS |
Přidané 23.08.2015 18:45
|
![]() Příspěvků: 3
Založený: 22.08.15
|
Váš nick na serveru: [Sk]Tripple Odehrané hodiny na serveru: 140 Váš bankovní obnos: 15mg Nasbíráno marihuany:0,00 Vlastním dům číslo: 414 Vlastním hotel číslo: nemám hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: niesom šéfom Můj oblíbený administrátor: NAJ je Tumik a Kikush a potom všetci Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise, /info, /admins Můj nejoblíbenější event serveru: jeden Závod Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Právnik, Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1-2 Vaše webové informace Váš nick na webu: SkTrippleSS Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: ***** Datum narození: 24.9.1999 Věk: 15 Kontakty: ***** Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Prešovský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Neviem Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, Slovakia Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: jiná Pohled na svět: Optimista Otevřenost: jiná Moje povaha: Aktivní, bavící Informace o Vaší postavě Výška: 181 Hmotnost: 65 Postava: sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Brýle: nosím občas Na těle mám: nič Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): néééééééééééééééé Závislosti Kouření: ne Alkohol: ne Sex: Jak kdy ![]() Závislosti: Auta, kamarádi, superparba.eu, móda, pc, hry, sex, sport, televize Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: .. Sport: Futbal Literatura (zde uvedete žánr): Bla bla.. Hudba (zde uvedete žánr): Bla bla.. Zvíře: Nemám v byte žiadne zviera Můj styl Moje motto: Chlieb víťazí nad zlatom ![]() Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: Byť adminom na SP, Práca Co nesnáším: DDoS útoky na SP Co miluji: Gta SAMP- SP Oblíbená muzika: Hip-Hop Oblíbené jídlo: Bryndzové halušky Oblíbené pití: Mlieko Oblíbený film: Križovatka Smrti 2 Oblíbená kniha: Nečítam knihy Oblíbené oblečení: športové Oblíbená barva: Zelená Upravil/a SkTrippleSS dne 24.08.2015 15:56 |
|
|
|
| Neophyte |
Přidané 23.08.2015 22:05
|
![]() Příspěvků: 423
Založený: 19.06.15
|
Tak upřímně toto není vizitka, sice uvedl jsi něco o sobě, ale nesplňuje kritéria, které pro tyto vizitky jsou požadovány. Proto Ti doporučím udělat si to dle osnovy jak psal Prdonn a k tomu zapojit barvy, aby to v sobě mělo nádech té vizitky. Protože toto jako vizitka ani nazvat nejde Odkaz na osnovu: https://superparba.eu/forum/viewthrea...read_id=24 Ale tak či tak, ať se Ti daří na SP i v RL
Upravil/a Neophyte dne 23.08.2015 23:05 |
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 23.08.2015 22:16
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Osnova není pravidlo a nemusí to hráč podle osnovy dělat. Tady je problém, že tvůj první příspěvek na webu je ihned Vizitka, takže soudím, že s webem ještě tak moc neumíš. Možná to chtělo chvilku počkat seznámit se s webem co a jak a podobné vychytávky a hned by to vypadalo lépe... Na druhou stranu nějaké info si o sobě uvedl, takže alespoň že tak... Časem to určitě upravíš až to tady více poznáš. ![]() Hodně štěstí v životě a také pohodu na sp.
I kill people and I like it |
|
|
|
| cZSpajkdR |
Přidané 23.08.2015 22:32
|
![]() Příspěvků: 201
Založený: 11.07.14
|
Ahoj,jak už psali ostatní nahoře,chtělo by to,abys prvně vůbec poznal web SP a orientoval se na něm,i já to tak udělal,než jsem si založil vizitku.. A podle mého názoru by si měli hráči vizitku zakládat až když mají odehraný nějaký větší počet hodin a aby je hráči alespoň trošku znali ze hry..Zpracování vizitky se mi nelíbí ale info o sobě tam máš a vlastně ses i popsal,co máš rád atd,ale přece jenom bych zvolil cestu osnovy a upravil to podle sebe...Ať se Ti na SP daří a třeba někdy pokecáme,Měj se
|
|
|
|
| SkTrippleSS |
Přidané 24.08.2015 15:51
|
![]() Příspěvků: 3
Založený: 22.08.15
|
Ospravedlnujem sa nevedel som
|