Informace o serveru
Číst diskuzi
|
GTA: San Andreas Multiplayer | SuperPařba [112.díl] Tipy a triky
|
|
| Frenk98 |
Přidané 13.09.2015 20:46
|
![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Zdarec diváci. Vítám Vás u nového videa ze serveru Superpařba a v nové sérii tipy a triky (tips and tricks). Dnes jsem to pojal ve stylu Let's Play. Ukážeme si glitch v Area 69 a pár triků na kole Mountain Bike. Bavte se !! |
|
|
|
| Baseball |
Přidané 14.09.2015 15:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Nechci nic říkat ale ten bug je starý jako SAMP samo (ten s tou areou) minimálně před 2 lety když jsem začal s SAMP už to bylo známé.. |
|
|
|
| Nxs |
Přidané 14.09.2015 18:15
|
![]() Příspěvků: 635
Založený: 20.12.14
|
Jj, už je to dávno co na ten bug někdo přišel Ale doted jsem nevěděl, že to na SP funguje ani mě to nenapadlo to zkusit ![]() Jinak super video Fanny
![]() |
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 14.09.2015 20:40
|
![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Frenku, promiň, ale tvoje videa jdou pomalu dolu a dolu. Bohužel. Asi je to opravdu tím, že není co točit, samotný let´s play toho, jak skáčeš na kole neni až tak záživný. Video s názvem "Tipy a triky" by asi taky mělo obsahovat něco jiného, než pouze jeden bug a povídání o tom, že na kole se dá skákat a ujet policajtům. Někoho to možná baví, ale mě tohle video nezaujalo, promiň. |
|
|
|
| Frenk98 |
Přidané 16.09.2015 19:17
|
![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Citace FifaPK napsal: Fifinko, já potvrzuji. Jenže co teď To se na to mam vykašlat ? Lidi očekávají stále nějaká videa. Já už jsem v rohu Vůbec netušim proto se prostě chytám každého nápadu který mi brnkne o paty. Každopádně děkuju za zhlédnutí, alespoň vím že i moje nejlepší kamarády na SP už to nebaví
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kam se chystáte v létě?
Jedu na dovolenou do ciziny
11 HlasůBudu jezdit na výlety po Česku
6 HlasůBudu hrát SuperPařbu
10 HlasůNemám ještě žádné plány
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.

Ale doted jsem nevěděl, že to na SP funguje 

Každopádně děkuju za zhlédnutí, alespoň vím že i moje nejlepší kamarády na SP už to nebaví