Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka macik1234-Upgradéé
macik1234
img.tpx.cz/uploads/MacikUvod1.gif

Citace
Zdrávím vás, předem upozorňuji pokuď se zde oběví nějaká pravospisná chyba omlouvám se :-)

Citace
Na superpařbě jsem se narodil asi v roku 2013-14 cca v chatu jsem se moc neoběvoval hrál jsem si svojí superpařbu,
nikoho jsem nehrotil. Byl jsem kidík a měl jsem ze všech respekt takhle by to mělo být u všech nových hráčů kteří se poprvé připojí tak by měli mít respekt z hráčů kteří tu hrají třeba už pár let :-)
Jinak já osobně respektuji hráče kteří umí různé věci např.Sawny G-Race atd. Začel jsem se projevovat až po pár hodinách cca po 100hodinách? Nejsem problémový poslouchám administrátori.
Jsem naštvaný že superpařba se změnila zkomerčnila atd. Ale tak co s tím udělám hraju tam rád i když je jaká je. Lidi jsou tam super ale tak nejlepší lidi jsou napsaný dole ve Frends. Tak to by bylo zatím vše na začátek a teď na otázky :-)

img.tpx.cz/uploads/upgradeezses.gif

Citace
Tvůj nick na serveru? Macik1234

Kolik jsi promarňil času na Superpařbě? Kolem 1490hodin+- a nějak toho moc nelituji na kamarády jsem si vždy čas našel :-)

Kolik máš peněz v bance? Momentálně mám v bance kolem
Tajnéé :-o
75milionu
ale měl jsem 120 pak jsem koupil firmu :-)

Kolik máš mariuhany? Nic jsem čistej

Vlastníš dům? Ano vlastním ale nebudu zmiňovat ochrana soukromí :D

Hotel nějaký pronajmutý máš? Nene nemám mám dům :-)

Jsi v gangu? Ano jsem ale jsem tam jako přines a podej :D jsou tam jiný mástři kteří zavodějí a chodí DM ja jen přebírám :-)

Máš oblíbeného administratora? Ano mám Antivirus, Azor bývalí - Sotásek a mAGiic a také ATomas (ne kappa)

Oblíbený přikaz na serveru? /kredit aby mě to zase donutilo podpořit Superpařbu :-)

Máš nějaký oblíbený event na serveru? Nehraju DM ale někdy si dám Rally

Oblíbená akce od administrátoru? Nejlepší a v srdci zůstane je akce Autovraky ale jinak mě baví všechny :-)

Oblíbené vozidlo? Infernus

Oblíbená práce na serveru? Tak pruďit hráče? né sranda Kamioňák :-)

Jakou známku bys dal adminům za jejich nervy? (jako ve škole) No tak vím že s námy to není vůbec jednoduché musím mít silné nervy ale známku jim dám za 1

img.tpx.cz/uploads/Webzoveinfozmace.gif

Citace
Tvůj nick na webu? Macik1234

Nebudu to moc prodlužovat moc toho nemám. Komentářů mám 1 a Shoutbox zpráv : 0
Příspěvků ve fóru: 39 tož vše

Podle tebe nejlepší screen ze hry? Mám tu jeden od zubního skřítka přišla celá rodina :-D img.tpx.cz/uploads/Zubskret.png

Podle tebe nejlepší video zpracované ze hry GTA? Tak koukal jsem na videa jedině od hrače Fanny a Killator (nevím jestli se tak ještě jmenujete hoši :-) ) takže to jsou asi nejlepší videa

Máš nějaké téma na webu které by mohlo zajímat ostatní hráče? Nene nemám koukejte na všechny a hlavně na ty důležité témata :-)

img.tpx.cz/uploads/Osobniinformacessse.gif

Citace
Tvoje jméno? Josef

Tvoje Příjmení? To bys chtěl vědět co?
Příjmení
BAF!

Datum narození? 24.10.2000

Věk? 17

Někam kam by ti někdo mohl napsat nebo tě kontaktovat? Ano, třeba skype mrblue923

Jsi z jakého kraje? Z Prahy :-)

Kolik máš kamarádu /ek? Tak mam ji myslím dost :-) a jsou to super lidi :-) Ale pravých je málo :/

Jsi zadaný? Nene, takže holky víte co máte udělat :D :-*

Pracuješ? Studuji a zároveň mam praxi v jedné firmě pro kamiony :-)

Umíš nějaké jazyky? Anglicky tak něco řeknu Rusky taky něco řeknu a Ukrainsky jen sprosté slova :-)

Vzdělání máš? Zatím základní Smile

Kde bydlíš? Tak to bych moc neřešil nikoho to nezajímá ale tak v domě Smile

Děti máš? Ne ale snad někdy

S kým bydlíš? S rodiči

Tvoje sexualní orientace? Hetero.

img.tpx.cz/uploads/Mojepovahaswoaw.gif

Citace
Osobnost? Melancholik

Pohled na svět? Optimista

Otevřenost? introvert

Tvoje Povaha? Tak já už od mala byl vůdčí typ takže tak :-)

img.tpx.cz/uploads/Mojepostavasw.gif

Citace
Jak si vysoký? Tak jen 194cm zatím :/

Kolik vážíš? 90kg

Postava? Tak ne plnoštíhlá ale něco tak mezi :D

Barva očí? Modrá

Barva vlasů? Zlato černá

Brýle máš? Nene nemám :-)

Na těle máš? kůži

Máš vousy? Ale něco tam roste :D

Fotografie nám nějakou ukážeš? Nene jen pro slečny :D B)

img.tpx.cz/uploads/Zabissaowswszavislost.gif

Citace
Kouříš(cigerety, E-Cigerety, nebo něco jiného kde je tabák nebo nějaká rostlina? Kouřím cigerety a E-cigerety a rostlinu taky někdy :D

Alkohol piješ? Ano :-)

Sex? Tak zavislí nejsem ale tak nevadí mi že :D

Zavislosti počítač atd.. je nějaká? Tak ano počítač ale tak také auta kamiony a grafika i když ta moje není nic moc ale jsem automechanik né grafik :D

img.tpx.cz/uploads/Zajsmys.gif

Zájmy máš nějaké? Tak ano Auta kamiony a počítač jak moje zavislosti :-)

Sport? Tak hrál jsem florbal teď jedině když je na Superpařbě nějaký běh nebo zavod na kolách :D

Liter.. Ne nečtu

[color=#6633ff][size=16]Hudba co posloucháš?
Tak Rap Dupstep

Zvíře? Mám psa Belgický Ovčák :-)

img.tpx.cz/uploads/MujStylos.gif

Citace
Máš nějaké moto? Ano Neměň cíl, změň cestu

Máš něajký cíl v životě? Ano mám vlastnit firmu :-)

Co nesnášíš? Když se někdo povyšuje

Co miluješ? To co mam kolem sebe a koho :-)

Oblíbená muzika?

Oblíbené jídlo? Koprovka :3 a to na co nepotřebuji nůž takže např. zapečené těstoviny :D

Oblíbené pití? Tak voda hlavně a pak asi cokoliv

Oblíbená barva? Černá a modrá

img.tpx.cz/uploads/Kamarasiswa.gif

Citace
Antivirus

mAGiic

Joncek22

Azor

cs].zubniskritek

OndraS

[S]ysteme[R]

Je jich pár ale jsou to fakt super lidi :-)

¨

Vizitka je udělaná ve stylu rozhovoru to doufám že jste pochopili a doufám že vás trochu pobavila :-) a že jste některé věci brali s rezervou :-) sranda musí být věci ohledně serveru nebo dokonce atomase nemělo zesměšnit a doufám že pobavili :-)

©

Btw. cejtil jsem se jako kdybych tvořil hru :D https://ctrlv.cz/p9q3
Upravil/a macik1234 dne 06.12.2017 23:51
Baseball
Wow, moc hezká vizitka, toto ti muselo zabrat dost času,

moc tě neznám ale jak pozoruju chat tak jsi celkem klidný a moc se nehádáš a to je dobře!

Hodně štěstí jak v životě tak na SuperPařbě LOOL
macik1234
Díky ;) trochu to dalo práce ale moje první vizitka byla hrozná :D tak jsem si řekl chtělo byto něco lepšího co by zaujalo hráče když se na to budou dívat no a snad se dočkám pěkných komentů :D
MADING
Zdravim macik viizitku mas povedenou typek jsi taky vpoho a jsi taky dobrej zavodnik na vrakoch jen skoda ze uz vraky dlouho nebyly a jinak přeji hodně štesti v životě a zdaru na sp
macik1234
Díky Original taky ti přeji mnoho uspěchů v životě i na SP ;)
Nosferatu
Ahoj,
tak vizitka pěkná jde vidět, že si to nedělal 30 min, ale opravdu sis s tím pohrál. Každopádně je to taková všeho chuť, ale je to pěkné, možná bych jen trošku u některých věcí rozlišil barvy.
Co k tobě ? Tak zatím pohodový a bezproblémový hráč, tak doufám, že ti to vydrží. Smile
Jo a diky za to označení. :D
I kill people and I like it
Reggie_
Ahoj, abych pravdu řekl, tak se mi Tvoje vizitka moc nelíbí, je tam moc barviček. :D Ty texty jsi měl spíš napsat a ne to dát do obrázku, ale to je jen můj názor. :D Jinak seš v pohodě hráč, chování v pohodě, byl jsem s tebou nějakou dobu v ACABU, ale pak už mě to tam přestalo bavit. Smile
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Ticka
Ahoj,Hráč v pohode vizitka je tiež celkom pekná ale namna až moc vela farieb.Tak nech sa ti darí a určite sa ešte niekedy stretneme na vrakoch Smile
macik1234
Díky za pěkné a upřímné komenty :D vizitku předělám aby tam nebylo tolik barev a nebylo to tak tolik na sobě ;)
Primer
Nazdar Hi
Poznám ťa z gangu (FLYING MAFIA),ale inak ani sa serveru ťa nevídam len na webe.
Vidno že si si dal robotu z vizitkou,a neodflákal si ju.No ale na mňa je moc farebná ale to navadí,každý má svoj štýl.
Prajem ti vela štastia v živote aj na SP.
vosa123
Maciku vizitka pěkná ale ta zelená je tak zelená, že mě bolí oči :-D.Super,super a super hráč a kamoš moc ti děkuji za pomoc a prožití pěkných chvilek na sp,doufam, že se ještě někdy potkame.(za ty chyby promiň jsem hlavně na čárky ve větách poleno :-D:-D)
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%