Informácie o serveri
Čítať tému
|
Slážkova vizitka
|
|
| slaz |
Pridané 22.12.2015 14:14
|
![]() Príspevkov: 79
Založený: 19.11.15
|
![]() Váš nick na serveru: slaz Odehrané hodiny na serveru: 160 Váš bankovní obnos: 26,000,000$ Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: 138 ![]() Vlastním hotel číslo: prenájom hotela v El Quebrados Momentálně jsem členem gangu: som členom gangu La Familia de Sangre Můj oblíbený administrátor: Sotasek,Krowk,Azor,Salamoun,fifaPK,Tumik,HrBeeeC,eGhE,Elda,Gallaxy,BTears,PaTre$_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gangrace /afk /joinrace Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge /zavod Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závody od Pitrasa,kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus,SandKing,Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafia,Doktor,Voják, Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: slaz Vloženo komentářů: 4 Vloženo příspěvků ve fóru: 60 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: doplním Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: doplním Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: doplním ![]() Jméno: Peter Příjmení: xxxxxxxxx Datum narození: xx.xx.1998 Věk: 17 Kontakty: nedám Kraj: Nitriansky(Zlaté Moravce) Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dosť Stav: slobodný Zaměstnání: študent Vzdělání: zatial základné Jazyky: český,anglický,ruský a slovenský jazyk Děti: nemám Kde bydlím: v dome S kým bydlím: s rodičmi Sexuální orientace: heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: uprímná,výbušná,čestná ![]() Výška: 190cm Hmotnost: 80kg Postava: lahko vypracovaná Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedá Brýle: mám Na těle mám: kožu Vousy: holím Fotografie: doplním ![]() Kouření: nefajčím Alkohol: oslavy Sex: zatial nie Závislosti: gym ![]() Zájmy: cvičím,hrávam CS:GO,SP Sport: futbal Literatura: nečítam Hudba: rap,rock,pop Zvíře: pes ![]() Moje motto: čas plynie,ani si neuvedomíš a už je pozajtra Moje webová stránka: nemám Životní cíl: mať auto,rodinu,deti,zdravý život Co nesnáším: keď niekto klame do očí Co miluji: ženy Oblíbená muzika: momo,ego,kontrafakt,pil c Oblíbené jídlo: kuracie prsia,zelenina Oblíbené pití: minerálka Oblíbený film: Fast and furious 7 Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: tepláky,mikina Oblíbená barva: modrá,čierna,sivá,hnedá,červená,biela ![]() flex. exe_ klaun stinG_ Mrtn. Gummy_Shock Bombaclat Oxygen Panther Swappey Unavaible Kurkuma Rippy Matyas_17 Edvin Routiik RoNy //e: doplnené nadpisy,upravená Upravil slaz dňa 27.12.2015 12:53 |
|
|
|
| Feston |
Pridané 22.12.2015 15:46
|
![]() Príspevkov: 39
Založený: 23.08.15
|
Vyzeráš byť vpohode hráč skús sa len trochu ešte pohrať s farbami vizitky
|
|
|
|
| Panther |
Pridané 22.12.2015 16:20
|
![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Vidím, že si žiadal o grafiku na vizitku, takže potom bude vizitka fajn Ako hráča ťa poznám z mojej firmy, takže ti nemám čo vytknúť .. vela šťastia
|
|
|
|
| Borek_ |
Pridané 25.12.2015 20:30
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 08.02.14
|
dobrý hráč Partáci v gangu at se daří
|