Informácie o serveri
Čítať tému
|
DanRo.
|
|
| DanRo |
Pridané 05.02.2016 22:28
|
![]() Príspevkov: 54
Založený: 27.03.14
|
![]() První přihlášení na serveru: Nepamatuji si přesně, ale v roce 2010 První přihlášení na webu: 27.03.2014 Pamatuji si když jsem tu hrál poprvé, dostal jsem hned ban za nesmrtelnost,jelikož jsem měl nehorázné lagy bouchlo mi auto a já to přežil nevím kdo mi ho přesně dal, ale každopádně jsem neměl radost. Nebudu vypisovat na koho nezapomenu oni vědí moc dobře <3 []Váš nick na serveru: DanRo []Odehrané hodiny na serveru: 600(už bych měl hrozně, hodně moc) []Váš bankovní obnos: 100,000,000$ []Nasbíráno marihuany: Hodně moc []Vlastním dům číslo: 837,900,996,1054 []Vlastním hotel číslo: 107 [Momentálně jsem šéfem/členem gangu: v žádném. []Můj oblíbený administrátor: Tumik , Ameli1 , Elda , Nosferatu , Krowky , Fifa , HrBeeeC , Rosta , ANTIVIRUS , Janci , Salamoun , Sotasek , Lee. []Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /lv/sf/ls /pmid []Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge []Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závod, kopec smrti []Mé oblíbené vozidlo: Cheetah <3 []Má oblíbená práce na serveru: Teroristaa []Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2 ![]() Váš nick na webu: DanRo Vloženo komentářů : žádný Vloženo příspěvků ve fóru : 23 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : [url]http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=124 [/url] ![]() Jméno: Daniel Příjmení: Toman Datum narození: 24.12.1998 Věk: 17 Kontakty: SZ na webu. Kraj : Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Těch pravých málo. Stav : zadaný Zaměstnání : Student Vzdělání : prozatím základní, studují střední školu IT v Praze. Jazyky: Čeština,angličtina. Ruština(???? ?????) Polština (Ja pierdolé). Děti : Na to je času dost. Kde bydlím : Klíčky od bytu nechcete? S kým bydlím : S rodiči. Sexuální orientace : Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Realista,optimista. Otevřenost: Extrovert Moje povaha: klidná a přátelská. ![]() Výška: 170+- Hmotnost: netuším 70+- Postava: Hubená, sportovní, Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: tattoo Vousy: Když mám tak sundám Fotografie : Později. ![]() Kouření: Vůbec nikdy a jsem rád. Alkohol: Občas mírně.. Sex: Když je do čeho píchnout. Závislosti: Dobré jídlo,kamarádi,móda,muzika,pc. ![]() Zájmy: Práce na PC, Sport. Sport: Běhání, Fotbal. Literatura : nečtu. Hudba : Poslouchám to co se mi líbí, nemám jeden oblíbený žánr. Zvíře: Pes, doma mám 3.. ![]() Moje motto: „Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“ Moje webová stránka: nebudu dělat reklamu .. Životní cíl: Momentálně dostudovat. Co nesnáším: Děti na SP.. V reálu je toho víc.. Co miluji: Svojí přítelkyni, a sebe <3 ego lvl over 9000 Oblíbená muzika: nejvíc top. Oblíbené jídlo: Různé saláty(Ceaser,Chicken Pasta, Oriental Couscous) Oblíbené pití: Studené čaje, nebo Coca Cola ![]() Oblíbený film: Vůbec nevím, třeba fast and furious 1-7 Oblíbená kniha: nečtu. Oblíbené oblečení: Tepláky, tílko.. Oblíbená barva: Černá, bílá. Děkuji všem které jsem mohl za celou dobu na SP potkat, GL&HF hlavně do života hoši.
![]() |
|
|
|
| Rosta |
Pridané 05.02.2016 22:35
|
![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Čus, díky za označení oblíbeného administrátora, vážím si toho. Vizitka je pěkná, dobré datum narození Hráč v pohodě.
|
|
|
|
| DanRo |
Pridané 05.02.2016 22:45
|
|
Děkuji moc , a jinak ano datum narození je super
|
|
|
|
| Nosferatu |
Pridané 05.02.2016 22:50
|
![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Čauko, pěkná vizitečka pohodový kluk. ![]() Dá se s tebou fajně pokecat a hlavně děkuji za označení oblíbeného administrátora to ho si vážím.
I kill people and I like it |
|
|
|
| DanRo |
Pridané 06.02.2016 14:57
|
|
Děkuj vážím si tvé odpovědi
|
|
|
|
| Teczka83 |
Pridané 06.02.2016 15:09
|
![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Jako hráče tě neznám, ale po dlouhý době čitelná vizitka . Btw, "když je do čeho píchnout..." ![]()
|
|
|
|
| DanRo |
Pridané 06.02.2016 17:49
|
|
Haha, ano děkuji za kladný komentář
|