Informácie o serveri
Čítať tému
|
Mattyho Vizitka
|
|
| MatesSP |
Pridané 11.04.2016 09:25
|
![]() Príspevkov: 142
Založený: 25.09.13
|
Předchozí nicky: IceGo, _[M]ate[S]_, [P]opajZ., [M]ateSs., [R]outiik. ![]() Nick na serveru: Matty Odehrané hodiny na serveru: cca 350 Bankovní obnos: Bude se hodně měnit, ale zatím cca 160,000,000$ ![]() Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 1182 Vlastním hotel číslo: Nevlastním žádný, ani nejsem nikde ubytovaný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Člen gangu West-Side Thug Life Oblíbení administrátoři: Nosferatu, Fifa, HrBeeeC, Sotasek, Szelby, Ameli1, Elda, Reggie Oblíbené příkazy na serveru: /mise, /kill, /e, /admins, /info, /help Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod bridge, /zavod rally, /dm airport Oblíbené akce od administrátorů: Kopec Smrti, zatím moc na akce nechodím, ale chci začít ![]() Oblíbená vozidla: Cheetah, Bullet, Infernus, Buffalo, Sandking Oblíbené práce na serveru: Pilot, Zdravotník, Novinář, Prostitutka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2-, ale jak kdo. ![]() Váš nick na webu: MatesSP Vloženo komentářů: Jestli tě to zajímá, podívej se Vloženo příspěvků ve fóru: Nebudu se opakovat ![]() Nejlepší screeny ze hry: Budu přidávat ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracovaná videa: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Každého zajímá něco jiného ![]() ![]() Jméno: Matěj Příjmení: *** Datum narození: 5.2.2000 Věk: Počítej. ![]() Kontakty: Napiš si do SZ o skype, jestli chceš, ale většinou jsem na TS3 Kraj: Liberecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nemám kamarády #kappa ![]() Stav: Nezadaný ![]() Vzdělání: Zatím Základní ![]() Jazyky: Čeština, Angličtina(základ), Slovenština ![]() Děti: Chci mít Kde bydlím: Doma s rodiči ![]() Sexuální orientace: Hetero Poznámka: Vizitku jsem dělal asi 2-3 hodiny, takže doufám že se bude líbit.. Vizitku budu updatovat.. Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Bavící, Plánující, Veselá Výška: 170+ Hmotnost: 60kg Postava: Hubená ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nosím občas ![]() Na těle mám: Chlupy ![]() Vousy: Když mám, shodím ![]() Fotografie: Možná časem ![]() Kouření: Ano. Alkohol: Většinou o víkendech ![]() Sex: Je čas, ale nemám nabíječku ![]() Závislosti: Kamarádi, SP,TS3, FB ![]() ![]() Zájmy: Posilovna, Chození ven, SP Sport: Hrál jsem fotbal, ale teď jen chodím do posilky ![]() Literatura: Nikdy!! Možná tak Pejsek a Kočička ![]() Hudba: Rap, Trap, Hip-Hop, Electro, Dubstep Zvíře: Pes, Papoušek ![]() Moje motto: Hezký nitro to je mýtus, žádná holka ti pro dobrý srdce nevyblafne fíkus. Životní cíl: Dobrá práce, rodina Co nesnáším: Lháře, Namyšlence ![]() Co miluji: Chození ven, SP, ženy, jídlo ![]() Oblíbená muzika: Ektor, Separ, Ego, Marpo, Kali Oblíbené jídlo: Svíčková ![]() Oblíbené pití: 42, Cola, Džus, Šťáva ![]() Oblíbené filmy: Rychle a Zběsile (všechny díly), Need for Speed, je jich víc.. ![]() Oblíbená kniha: Pejsek a Kočička ![]() Oblíbené oblečení: Mikina, Tepláky ![]() Oblíbené barvy: Modrá, Zelená, Tmavě Fialová ![]() Za nadpisy děkuji hráči: Mrtn.HDL
Upravil MatesSP dňa 01.05.2016 22:33 |
|
|
|
| WardaR_ |
Pridané 11.04.2016 14:28
|
![]() Príspevkov: 159
Založený: 26.05.13
|
Dobrá vizitka. Někdy si až moc hraješ na skillu v gr ale pak předvádíš prd
|