Informácie o serveri
Čítať tému
|
ondrasCZ | Vizitka | Pokus :D |
|
|
| ondrasCZ |
Pridané 22.07.2016 13:19
|
![]() Príspevkov: 20
Založený: 20.12.14
|
Informace Váš nick na serveru: ondrasCZ Odehrané hodiny na serveru: 1700 Váš bankovní obnos: Furt se mění ![]() Nasbíráno marihuany: 1g max ![]() Vlastním dům číslo: 81 Vlastním hotel číslo: Pokaždé jinný ![]() Můj oblíbený administrátor: ANTIVIRUS Nosferatu Fifa Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /q, /lv, /piss Můj nejoblíbenější event serveru: Kopec smrti Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, Huntley Má oblíbená práce na serveru: Právník, Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše osobní stránka Jméno: Ondřej Příjmení: V****** Datum narození: 24.11.1998 Věk: (+-) 18 Kraj: Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých kamarádů málo ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Tak za těch pár let určitě ![]() Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Informace o Vaší postavě Výška: 188 cm Hmotnost: Průměrná ![]() Postava: Normální Barva očí: Modrozelené ![]() Barva vlasů: Hnědá Brýle: Pouze na tabuli Na těle mám: Kůži Vousy: Bradka ![]() Závislosti Kouření: Nikdy Alkohol: Pivo občas i ten tvrdej když sem s kamarády Sex: Když je s kým tak jo ![]() Závislosti: Auta Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Auta !! Sport: Tak ten tělocvik ve škole ![]() Hudba: Vše co se dá poslouchat ![]() Zvíře: Pes a kočka (nečekaně)Můj styl Moje motto: Nikdy se neohlížej zpět, budoucnost je to pravé pro tebe ![]() Životní cíl: Rodina, Veterán, Dům, Práce Co nesnáším: Lidi kteří se furt litují a nedokážou si přiznat chybu ! Co miluji: Život bez zábran ![]() Oblíbené jídlo: Cesar salát ToPOblíbené pití: Pivo !!!! ![]() Oblíbený film: Fast&Furios ![]() Oblíbené oblečení: Kraťasy + Tričko Oblíbená barva: Modrá, zelená, červená ![]() ToP Lidi Danik0306, ANTIVIRUS, [Z]abo[S], Snoopy, Exit, Werymex, Lucian Pokud sem na někoho zapomněl tak mi napište ![]() Děkuji že sis přečetl mou vizitku
Upravil ondrasCZ dňa 06.08.2016 12:14 |
|
|
|
| Primer |
Pridané 22.07.2016 13:28
|
![]() Príspevkov: 423
Založený: 25.10.15
|
Ahoj ![]() Vizitka taká jednoduchšia...Mohol aspoň niake farby doplniť a keď už tak aj nadpisy ale to nevadí hlavne že sú tam informácie,síce ťa nepoznám ale vypadáš na fajn týpka čo rád miluje život Nech sa darí...
|
|
|
|
| ondrasCZ |
Pridané 22.07.2016 13:31
|
|
Citácia _Prdonn_ ještě není hotová proto píši v předmětu TEST
Upravil ondrasCZ dňa 28.07.2016 02:22 |
|
|
|
| Dreamys |
Pridané 22.07.2016 14:04
|
![]() Príspevkov: 274
Založený: 28.08.14
|
Ahoj Ondro,
Konečně si se dobelhal k tomu, udělat si vizitku, si jeden z mých nejlepších kamarádů, ne-li nejlepších co se týká her, a už malinko i v reálu, nebojíš se říct vlastní názor a si ochotný se mě dostkrát i zastat, je s tebou obrovská sranda, když nevím kam dál, vím že u tebe najdu to místo které hledám [img]http://superparba.eu/static/img/s/friends.gif[/img] K vizitce, jak si říkal je to zatím jen test, ale je to na dobré cestě ![]() Ať se daří v reálu i ve virtuálu, hádám že to spolu potáhnem ještě hodně dlouho [img]http://superparba.eu/static/img/s/5.gif[/img] |
|
|
|
| ondrasCZ |
Pridané 22.07.2016 14:30
|
|
Citácia danik0306 jak si říkal "Konečně si se dobelhal k tomu, udělat si vizitku," je to cca po 2 letech co sem se k tomu konečně přemluvil a jak moc dobře víš na našem přátelství mi záleží hodně je mezi námi sice dost velký věkový rozdíl ale i tak máme společné názory a zájmy děkuji ti za perfektně strávené časy s tebou ![]()
Upravil ondrasCZ dňa 28.07.2016 02:24 |
|
|
|
| gummy |
Pridané 22.07.2016 14:55
|
![]() Príspevkov: 292
Založený: 21.09.14
|
Cau Ondro, vubec te neznam. Ale jelikoz mas 1700 hodin odehranych, tak asi nebudes jen tak nejaky novacek. Vizitka je hezky barevná a informativní. Mohl jsem si pomocí ni udělat si na tebe nějaký obrázek. ![]() Snad si nekdy na serveru napíšem. Hodne stesti na serveru a uzivaj si prazdnin. (: G. |
|
|
|
| TimG |
Pridané 22.07.2016 15:03
|
![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Čau, nejak si ťa nevybavujem, každopádne vyzeráš na takého v pohode týpka. Vizitka je taká.. hm "pestrofarebná". Nech sa darí.
|
|
|
|
| ondrasCZ |
Pridané 22.07.2016 15:39
|
|
Citácia Gummy_Shock ![]() Citácia The_Deadman hold sem se k ní překecal až teď
Upravil ondrasCZ dňa 28.07.2016 02:24 |
|
|
|
| esx_exiteye |
Pridané 28.07.2016 10:12
|
![]() Príspevkov: 446
Založený: 09.09.14
|
Fajn typek, dobrej smích.. Však víš.. *gp*
|
|
|
|
| ondrasCZ |
Pridané 29.07.2016 00:18
|
|
Děkuji tvůj smích a zpěv se nezapomíná
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 13

každopádne vyzeráš na takého v pohode týpka.