Informácie o serveri
Čítať tému
Czechmas
|
|
Czechmas |
Pridané 22.08.2016 22:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 21
Založený: 24.06.15
|
Server info Váš nick na serveru: Czechmas Odehrané hodiny na serveru: 1527h Váš bankovní obnos: 24 000 000$ Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: 165 Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Galaxia Y Můj oblíbený administrátor: Elda, Krowky, Zawy, Nosferatu Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port, /racejoin, /kill Můj nejoblíbenější event serveru: /e Bridge, /e Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Admin závody, otázky Mé oblíbené vozidlo: Bullet Má oblíbená práce na serveru: Taxikář,Novinář,Řidič autobusu, Mechanik,Kamioňák Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Webové info Váš nick na webu: Czechmas Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 11 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Osoba Jméno: Lukáš Příjmení: Krejčík Datum narození: 7.8.1997 Věk: 19 Kontakty: Skype - lukys37 Kraj: Královéhradecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Střední s maturitou Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, španělština Děti: Chci mít Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Info o povaze a postavě Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, klidná, nervózní, přátelská, spolehlivá, stydlivá Výška: 186cm Hmotnost: 80kg Postava: Sportovní Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Vousy: Strniště Závislosti Kouření: Ne Alkohol: S mírou Sex: Ano Závislosti: Sport, holky, internet Zájmy Sport: Hokejbal, hokej, fotbal, florbal, nohejbal, volejbal Hudba: EDM Zvíře: Králík Můj styl Moje motto: Když nemůžeš, tak přidej Co nesnáším: Přetvářku Co miluji: Hokej, pizzu, holky Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Šunkofleky Oblíbené pití: Kofola, voda Oblíbený film: Transformers Oblíbené oblečení: Tričko, kalhoty, kraťasy Oblíbená barva: Zelená, modrá Upravil Czechmas dňa 26.08.2016 00:28 |
|
|
Primer |
Pridané 22.08.2016 22:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 423
Založený: 25.10.15
|
Ahoj,poznám ťa len z toho keď si bol môj šéf,ale inak moc sme si nepísali.Na servery ťa už pomenej vidam,ale to nevadí.Bol som v nejednej tvoje autobusáckej firmy...Si celkom fajn hráč.Čo k vizitke? Taká jednoduchšia,ale to chápem si tu nový. Nech sa ti darí v reálnom a virtuálnom živote.To je všetko ![]() |
|
|
Geroj |
Pridané 22.08.2016 22:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Zdar, nepoznám ťa ale celkom ti idú admin zavody (čo som si všimol teda), snaď bude viac takých racerov ako ty, vizitka splnila učel. |
|
|
evry |
Pridané 23.08.2016 00:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 1001
Založený: 01.03.15
|
Moc tě neznám,ale připadáš mi jako pohodový hráč.Vizitka dobrá měj se.![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa