Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Koky (poslední aktualizace 15.10.2016)
|
|
| Koky |
Pridané 03.10.2016 21:55
|
![]() Príspevkov: 243
Založený: 08.02.14
|
![]() Váš nick na serveru: Koky Odehrané hodiny na serveru: 1000+ Váš bankovní obnos: 1.ooo.ooo$ +/- (často se to mění) Nasbíráno marihuany:2g Vlastním dům číslo: 1153 Vlastním hotel číslo: Neustále se to střídá Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gorillaz on Drugs Váš nick na webu: Koky Vloženo komentářů : 10 Vloženo příspěvků ve fóru : 200+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: časem dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: časem dodám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Pravidla(klik) Samotné forum (klik) ![]() Hráčů je opravdu spousta co jsem za svojí kariéru poznal, kdybych na někoho zapoměl tak se velice omluvám. Trollman Suprový kamarád a můj osobní právník. Spolehlivý a ochotný člověk.Mravec Tankista a hlavní auťák gangu Gorillaz on Drugs. Suprový člověk se kterým se nikdy nenudím. Monicqa Pořádná borka která do všeho vletí pohlavě a ničeho se nezalekne. ![]() [D]on[D]iablo I když se neznáme moc dlouho tak je to suprový člověk na kterého se mohu 100% spolehnout. _[N]ikou[$]_ Zrovna člověk kterému bych už nepučil ani dolar. Naprosto nespolehlivý, ale je s ním sranda. DarkJan123 Permabanovaný tupec bez mozku, který nevěděl co dělá. Jsem rád že má permu. Ale nikdo mě nepobavil svojí tupostí jako právě ON. Azor Suprový a velmi spolehlivý kamarád. Byl bych mu schopný půjčit úplně všechno. Danya$ Správnej hradečák. Sice je ještě malej ale je to borec. ![]() _[U]nder[T]ake[R]_ Opravdová legenda. On mě přivedl k terorismu na SP. Jen škoda že musel skončit. ![]() wlcacek Opravdu rozumnej člověk kterej ví co říká a dělá svá rozhodnutí správně. Škoda že už není Hlavní. Pixel Stálý správce webu a prostě malej a bejvalej kidík v AT. ![]() RaTy_ Moc dobrej gangster kterej uměl naprosto všechno a před ničím se nezastavil. Tumik Již ex hlavní administrátor. Suprový, velice rozumný člověk diky kterému server funguje tak jak má. TheVitman Suprový kamarád a hradečák srdcem i duší stejně jako já. ![]() Později 100% dopíšu ještě někoho ![]() ATomas Pohodový borec, který se nad ničím nezasekne a udžuje server v pořádku a v chodu. Je to král pawna a ničeho se nezalekne a napawní i tu největší blbost co může vznikout. ![]() Nosferatu Hlavní admin, který si ví se vším rady a který ví co dělá. Dokáže poradit a ochota mu rozhodně nechybí. Ondrah98 Sice ho většina odsuzuje za jeho přísnost a jemné řiťolezectví, ale mě příjde jako velmi rozumný člověk, který si s ničím neláme hlavu a ví si se vším rady. Na první pohled s ním sranda moc není ale občas se s ním dá zasmát. Antivirus Můj dobrý kamarád který to má v hlavě řádně srovnané. Je na něj spoleh a nad ničím se nezastaví. A hlavně je to legenda terorismu. Krowky Vše bere s humorem takže s ním se nikdy nikdo nenudí. na druhou stanu suprový člověk. Reggie_ Prostě redží. Suprovvý admin a nikdy s ním není nuda. Baseball Admin který má jasně dané co brát a nebrát s humorem. Dá se s ním vtipkovat, ale když jde o práci tak jakoby se z něj všechen humor vypařil. Fifa Další suprový admin na kterého se jentak nezapomíná. HrBeeec Mooooc dobrej kamarád a jeden z nejlepších adminů. Detroit Prostě detro. Další člověk co má v hlavě srovnáno. Může být s ním sranda, ale když dojde na práci tak jako by humor neexistoval. Elda Dělá nejlepší závody a doufám že ještě dlouho dělat bude. Janci Podobně jako u krowkyho. Super admin který ví co dělá a ničeho se nezalekne. Johnny Nejdůležitější pilot na celé SP bez kterého by nebylo zaměstnání pilot tím co je. Na vizitce stále pracuji a pracovat budu. Upravil Koky dňa 15.10.2016 13:41 |
|
|
|
| Tom14 |
Pridané 03.10.2016 22:16
|
![]() Príspevkov: 930
Založený: 28.04.14
|
Dost ti toho tady chybí tak si to snad doděláš, jinak to vypadá zatím fajn .
|
|
|
|
| Koky |
Pridané 04.10.2016 08:40
|
![]() Príspevkov: 243
Založený: 08.02.14
|
Díky. Rozhodně to dodělám.
|
|
|
|
| NiKo_ |
Pridané 04.10.2016 17:42
|
![]() Príspevkov: 543
Založený: 11.07.16
|
Dakujem za oznacenie nespolehlivý Nikous Inac krasna viztka
|
|
|
|
| Mravec |
Pridané 09.10.2016 20:21
|
![]() Príspevkov: 135
Založený: 22.04.16
|
Hráč, s ktorým sa nikdy nenudím to isté aj z tvojej strany. Si v pohode člen a dá sa s tebou normálne pokecať, dík za označenie a gl
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov