Informácie o serveri
Čítať tému
|
[S]now_[K]ing
|
|
| Piwik |
Pridané 17.12.2016 14:47
|
![]() Príspevkov: 40
Založený: 01.10.13
|
Jsem král tak by jsme měli něco vědět o královi
Nikdo mě nemá rád ale všichni ví kdo jsem.Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [S]now_[K]ing (dříve Piwicek) Odehrané hodiny na serveru: na tomhle účtu 800+ a na minulém taky Váš bankovní obnos: tož to se mění každý den ale spíš jsem žebrák Nasbíráno marihuany: hmmm 0? Vlastním dům číslo: 185 Vlastním hotel číslo: občas vlastním pokoj ![]() Momentálně jsem členem gangu: Crips & Bloods Můj oblíbený administrátor: Mordis Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kil Můj nejoblíbenější event serveru: Jesusuv memorial Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Jesusuv memorial Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na serveru: Doktor Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: hmm asi taková horší trojka Vaše webové informace Váš nick na webu: Piwik Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 20 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://imageshack.cz/images/2016/12/17/Screenshot2015-01-2520.55.53.png[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: na videa nekukam Vaše osobní stránka Jméno: Jirka Příjmení: stejně ho už znáte Datum narození: 6.5.1995 Věk: 21 Kontakty: Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 0 ![]() Stav: zadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: střední odborné a teraz studuju na bakaláře Jazyky: Čeština, angličtina, polština Děti: chci mít až budu mit money Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: s přítelkyní Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: jsem král sp Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: jak kdy Moje povaha: moc věcí na výběr, prostě ta top povaha, umím si udělat srandu i ze sebe Informace o Vaší postavě Výška: 186 cm Hmotnost: 86 kg Postava: svalnatá, kecám ale svaly mam na rukach a nohach a tlusty nejsem ![]() Barva očí: modré Barva vlasů: blond Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: znamínka ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): [img]http://imageshack.cz/images/2016/12/19/10583971_849432598401025_4620766340998675344_n.jpg[/img] Závislosti Kouření: ne Alkohol: s Mírou i bez Míry Sex: ano Závislosti: superparba.eu Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: focení, hory Sport: cyklistika, fotbal, florbal, brusle, lyze, beh Literatura: nečtu nic co je delší než 10 řádků a tahle vizitka mi dělá dost problém Hudba: bzum bzum brekekekeke Zvíře: andulka vlnkovaná Můj styl Moje motto: Dnešní rekord je zítřejší motivací Moje webová stránka: http://nakoleztesina.717.cz/ Životní cíl: vyhrát závod na kole ![]() Co nesnáším: nafoukance jako kolcek Co miluji: kolo a moji holku taky ![]() Oblíbená muzika: to už tu bylo, bzum bzum brekekekeke Oblíbené jídlo: řízek s bramborovým salátem Oblíbené pití: sprite Oblíbený film: nevim Oblíbená kniha: nečtu omg Oblíbené oblečení: třičko a kraťasy Oblíbená barva: zelená Upravil Piwik dňa 19.12.2016 14:05 |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 18.12.2016 12:49
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Joj, čest piwik, no tebe nemohu přece nechat bez komentu.. Trošku jsi si zvýšil ego zase, že. Co k tobě dodat, na mě jsi moc naegovaný. Na SP dokážeš jen urážet a ponižovat ostatní, ale na sebe to vůbec. Ty jsi prostě sám pro sebe dost velký.Citácia jsem král sp There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| KoLcEk |
Pridané 18.12.2016 12:52
|
![]() Príspevkov: 90
Založený: 01.08.15
|
Já jsi myslím že PÁWÁČEK je helmut . Myslím že tato vizitka je zbytečná udělaná a moc naegovaná jak píše MaTy. tím to bychtěl prokázat že si myslíš že ti je 20let že jsi boss na SP ? Myslíš že tě budou všeci poslouchat ? Myslíš špatně Jirko Krali .. Raději bych šel si vzít teďka tvé kolo a jel do Českých Budějovic pro minuralku ... To je vše děkuji mnohokrát. S Pozdravem KolceK. |
|
|
|
| Piwik |
Pridané 18.12.2016 21:29
|
![]() Príspevkov: 40
Založený: 01.10.13
|
Díky hoši, jsem rád, že uznáváte moje kralovaní na sp. Zajímavé, že to píšete zrovna vy dva, kteří o naegovanosti nemají právo vůbec někomu psát. Maty koňská hlava co si nechala dát z nudy pban a vygumovaný kolcek co má ban každý týden a nemyslí si jaký je borec . Těším se na naše další střety na SP, mám vás rád. Váš Piwicek.
|
|
|
|
| KoLcEk |
Pridané 20.12.2016 21:03
|
![]() Príspevkov: 90
Založený: 01.08.15
|
Mě to nezajimá nemáš být socka a nemít moji IP adresu
|
|
|
|
| FiniX |
Pridané 12.01.2017 22:25
|
![]() Príspevkov: 412
Založený: 30.08.14
|
Tak piwiček môj čo by som ti sem napísal asi to že si v pohode týpek jeden z najlepších friendov je s tebou sranda a tak ... to ostatné vieš :* <3
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 13

Nikdo mě nemá rád ale všichni ví kdo jsem.

Trošku jsi si zvýšil ego zase, že. Co k tobě dodat, na mě jsi moc naegovaný. Na SP dokážeš jen urážet a ponižovat ostatní, ale na sebe to vůbec. Ty jsi prostě sám pro sebe dost velký.
12 let
a vygumovaný kolcek co má ban každý týden a nemyslí si jaký je borec