Informace o serveru
Číst diskuzi
[S]now_[K]ing
|
|
Piwik |
Přidané 17.12.2016 14:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 01.10.13
|
Jsem král tak by jsme měli něco vědět o královi
![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [S]now_[K]ing (dříve Piwicek) Odehrané hodiny na serveru: na tomhle účtu 800+ a na minulém taky Váš bankovní obnos: tož to se mění každý den ale spíš jsem žebrák Nasbíráno marihuany: hmmm 0? Vlastním dům číslo: 185 Vlastním hotel číslo: občas vlastním pokoj ![]() Momentálně jsem členem gangu: Crips & Bloods Můj oblíbený administrátor: Mordis Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kil Můj nejoblíbenější event serveru: Jesusuv memorial Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Jesusuv memorial Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na serveru: Doktor Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: hmm asi taková horší trojka Vaše webové informace Váš nick na webu: Piwik Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 20 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://imageshack.cz/images/2016/12/17/Screenshot2015-01-2520.55.53.png[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: na videa nekukam Vaše osobní stránka Jméno: Jirka Příjmení: stejně ho už znáte Datum narození: 6.5.1995 Věk: 21 Kontakty: Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 0 ![]() Stav: zadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: střední odborné a teraz studuju na bakaláře Jazyky: Čeština, angličtina, polština Děti: chci mít až budu mit money Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: s přítelkyní Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: jsem král sp Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: jak kdy Moje povaha: moc věcí na výběr, prostě ta top povaha, umím si udělat srandu i ze sebe Informace o Vaší postavě Výška: 186 cm Hmotnost: 86 kg Postava: svalnatá, kecám ale svaly mam na rukach a nohach a tlusty nejsem ![]() Barva očí: modré Barva vlasů: blond Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: znamínka ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): [img]http://imageshack.cz/images/2016/12/19/10583971_849432598401025_4620766340998675344_n.jpg[/img] Závislosti Kouření: ne Alkohol: s Mírou i bez Míry Sex: ano Závislosti: superparba.eu Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: focení, hory Sport: cyklistika, fotbal, florbal, brusle, lyze, beh Literatura: nečtu nic co je delší než 10 řádků a tahle vizitka mi dělá dost problém Hudba: bzum bzum brekekekeke Zvíře: andulka vlnkovaná Můj styl Moje motto: Dnešní rekord je zítřejší motivací Moje webová stránka: http://nakoleztesina.717.cz/ Životní cíl: vyhrát závod na kole ![]() Co nesnáším: nafoukance jako kolcek Co miluji: kolo a moji holku taky ![]() Oblíbená muzika: to už tu bylo, bzum bzum brekekekeke Oblíbené jídlo: řízek s bramborovým salátem Oblíbené pití: sprite Oblíbený film: nevim Oblíbená kniha: nečtu omg Oblíbené oblečení: třičko a kraťasy Oblíbená barva: zelená Upravil/a Piwik dne 19.12.2016 14:05 |
|
|
MaTy |
Přidané 18.12.2016 12:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Joj, čest piwik, no tebe nemohu přece nechat bez komentu.. ![]() Citace jsem král sp There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
KoLcEk |
Přidané 18.12.2016 12:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 90
Založený: 01.08.15
|
Já jsi myslím že PÁWÁČEK je helmut . Myslím že tato vizitka je zbytečná udělaná a moc naegovaná jak píše MaTy. tím to bychtěl prokázat že si myslíš že ti je 20let že jsi boss na SP ? Myslíš že tě budou všeci poslouchat ? Myslíš špatně Jirko Krali .. Raději bych šel si vzít teďka tvé kolo a jel do Českých Budějovic pro minuralku ... To je vše děkuji mnohokrát. S Pozdravem KolceK. |
|
|
Piwik |
Přidané 18.12.2016 21:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 01.10.13
|
Díky hoši, jsem rád, že uznáváte moje kralovaní na sp. Zajímavé, že to píšete zrovna vy dva, kteří o naegovanosti nemají právo vůbec někomu psát. Maty koňská hlava co si nechala dát z nudy pban ![]() ![]() ![]() |
|
|
KoLcEk |
Přidané 20.12.2016 21:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 90
Založený: 01.08.15
|
Mě to nezajimá nemáš být socka a nemít moji IP adresu ![]() |
|
|
FiniX |
Přidané 12.01.2017 22:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 412
Založený: 30.08.14
|
Tak piwiček môj čo by som ti sem napísal asi to že si v pohode týpek jeden z najlepších friendov je s tebou sranda a tak ... to ostatné vieš ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!