Informace o serveru
Číst diskuzi
|
APavlas Vizitka
|
|
| APavlas |
Přidané 01.01.2017 22:23
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 02.12.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:APavlas Odehrané hodiny na serveru:100+ Váš bankovní obnos: 10mg+ Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 765 Vlastním hotel číslo: XXXXX Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor:Domes, Regiie_, Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dotaz,/info, a Dalsí Můj nejoblíbenější event serveru : Derby(jedno jaké) Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec smrti, Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo:Infernus a Sultan Má oblíbená práce na serveru: Pilot, Ruská Mafie, Lekař Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2+ Vaše webové informace Váš nick na webu:APavlas Vloženo komentářů:0 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žadny není špatní Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Žadný na videa moc nekoukám Vaše osobní stránka Jméno:Pavel Příjmení:Chludil Datum narození: 4.1.2003 Věk: 14 Kontakty Kraj : Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Hodně opravdu to nechci počítat Stav : Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní-Zatím Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, ruština Děti : chci mít. Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka : Mám rád Sp, YouTube, Svoje Kamoše, a ATD. Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Melancholik Pohled na svět: jiný - jak co Otevřenost:Nerozumím Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, diplomatická, klidná, naslouchavá, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí Informace o Vaší postavě Výška:182cm Hmotnost:64kg Postava: vypracovaná, svalnatá Barva očí:ZelenoHnedá Barva vlasů:Hneda Brýle:Nenosím Na těle mám: Nic, k čemu Vousy: Nemám Fotografie :X Závislosti Kouření: Vůbec Alkohol: Ještě nepiju Sex:ne. Závislosti: chatování, dobré jídlo, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:SuperParba Sport:Florbal Literatura : Moc nečtu Hudba :Vše kromě Metalu Zvíře:Pes,Kočka Můj styl Moje motto: WWWW Moje webová stránka:Nemam Životní cíl: Něčeho dosáhnout Co nesnáším: Nafoukaní kidi Co miluji: Všechno Oblíbená muzika:Všechno Oblíbené jídlo:Všechno Oblíbené pití:Kofola,Coca Cola,Sprite Oblíbený film:České Komedie a Sci-Fi Oblíbená kniha:Metro 2033 Oblíbené oblečení: Topky Oblíbená barva: šedá Upravil/a APavlas dne 12.01.2017 14:34 |
|
|
|
| APavlas |
Přidané 01.01.2017 22:25
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 02.12.16
|
*Tu sem*
Upravil/a APavlas dne 01.01.2017 22:44 |
|
|
|
| Terulous |
Přidané 01.01.2017 22:44
|
![]() Příspěvků: 21
Založený: 09.02.16
|
.
Upravil/a Baseball dne 25.02.2017 19:29 |
|
|
|
| Ajtak |
Přidané 08.03.2017 21:44
|
![]() Příspěvků: 43
Založený: 07.03.17
|
Ahoj Nechci tě nějak urazit, muj názor na tvoji vizitku nic moc provedeni na 10% barevne upravene 15% jinak tam nic nevidím vic |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.