Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka (BSG)k4Zz :)
|
|
tomanek996 |
Přidané 10.01.2017 11:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 2
Založený: 29.01.15
|
Zdravím. Ještě, než se pustíte do vizitky, jsem si dovolil napsat něco málo o mé historii SAMP. ![]() ![]() ![]() ![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: (BSG)k4Zz Odehrané hodiny na serveru: +- 45h. jen díky tomu, že se mažou účty po neaktivitě ![]() Váš bankovní obnos: asi 4 MG Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 0 Vlastním hotel číslo: 0 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: Zatím nemám, hraju tu po cca 4,5 letech Můj oblíbený hráč na serveru: VTEC, Teczka83 => znám je z dob když jsem hrál Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /radioonline Můj nejoblíbenější event serveru: Stunty Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Elegy, NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Zatím zde hraji chvíli, nemohu tedy soudit, ale zatím mi přijde, že po reformě to šlo nějak do kelu. Vaše osobní stránka Váš nick na webu: tomanek996 Jméno: Martin Datum narození: 21.12.1995 Věk: 21 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Stav: Zadaný 2,5 roku Zaměstnání: Student Vzdělání: Středoškolské s maturitou a nyní pokračuji na vysoké Jazyky: Čeština, Angličtina, Ruština Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Jsem sangvinik s občasným výbuchem vzteku Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: asi v pohodě Informace o Vaší postavě Výška: 185 cm Hmotnost: 70 kg Postava: Štíhlá Barva očí: Modro-šedivá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Vousy: podle nálady Závislosti Kouření: Jen na akci Alkohol: jen na akci Sex: Ano Závislosti: Energy drinky a sbírání snapbacks kšiltovek ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport (míčové hry), procházky (sám i se psem), vzdělávání Sport: 12 let jsem hrál házenou, takže asi Házená jednoznačně Literatura: spíše historické Hudba: Rap (Machine Gun Kelly) Zvíře: Pes (Labradorský retrívr) Můj styl Moje motto: "Nejde o to, kolik ran inkasuješ, ale o to, kolik ran uneseš." Životní cíl: Být hlavně šťastný a spokojený Co nesnáším: Pomluvy, pokrytectví Co miluji: Radost ze života Oblíbená muzika: Rap Oblíbené jídlo: Řízek Oblíbené pití: Energy drink Oblíbený film: Zachraňte vojína Ryana, Zelená míle, Forest Gump, Operace Anthropoid, Hacksaw Ridge – zrození hrdiny .. je jich hodně Oblíbená kniha: Vztestup a Pád třetí říše Oblíbené oblečení: Černá, Šedivá Oblíbená barva: Černá Upravil/a tomanek996 dne 11.01.2017 10:58 |
|
|
Xellis |
Přidané 10.01.2017 11:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 3
Založený: 19.11.15
|
Ahoj, vizitka jednoduchá, žádné graficé nadpisy. To je ale škoda. Vizitka se dobře čte ![]() |
|
|
tomanek996 |
Přidané 10.01.2017 12:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 2
Založený: 29.01.15
|
Já to beru spíše z informačního hlediska ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa