Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka (BSG)k4Zz :)
|
|
| tomanek996 |
Přidané 10.01.2017 11:18
|
![]() Příspěvků: 2
Založený: 29.01.15
|
Zdravím. Ještě, než se pustíte do vizitky, jsem si dovolil napsat něco málo o mé historii SAMP. Už dříve jsem tady hrál na serveru, myslím si, že to byl rok 2009 a nick jsem měl Cool(4)_You od roku 2010 – 2011 jsem hrál za nicky B1g_$mok3, $m0k3. Pamatuji si Gold Gang a tak. V roce 2012 jsem si dal nick k4Zz, lofastek mi to změnil, od té doby používám tento nick. (BSG) je Black Street Gang založený gang hráčem Tino. Důvod proč jsem přestal v roce 2012 hrát byl ten, že administrátorovi RocketLauncherSs ruplo v bedně a vybanoval celý server . I když mě lofastek přemlouval abych se vrátil, tak jsem to neudělal, protože jsem se dal na driftování, a tam jsem byl až do roku 2016 za nick FloW (Přesněji: .jD]FloW_[dp] ). Naučil jsem se pracovat s PHP skripty, zmodeler (program na modelování aut, budov, postav do GTA), Photoshop a Pawno. Pak mě tato scéna přestala bavit, protože nikdo už nehrál, proto jsem se vrátil zpět sem na SP.Vaše serverové informace Váš nick na serveru: (BSG)k4Zz Odehrané hodiny na serveru: +- 45h. jen díky tomu, že se mažou účty po neaktivitě ![]() Váš bankovní obnos: asi 4 MG Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 0 Vlastním hotel číslo: 0 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: Zatím nemám, hraju tu po cca 4,5 letech Můj oblíbený hráč na serveru: VTEC, Teczka83 => znám je z dob když jsem hrál Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /radioonline Můj nejoblíbenější event serveru: Stunty Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Elegy, NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Zatím zde hraji chvíli, nemohu tedy soudit, ale zatím mi přijde, že po reformě to šlo nějak do kelu. Vaše osobní stránka Váš nick na webu: tomanek996 Jméno: Martin Datum narození: 21.12.1995 Věk: 21 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Stav: Zadaný 2,5 roku Zaměstnání: Student Vzdělání: Středoškolské s maturitou a nyní pokračuji na vysoké Jazyky: Čeština, Angličtina, Ruština Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Jsem sangvinik s občasným výbuchem vzteku Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: asi v pohodě Informace o Vaší postavě Výška: 185 cm Hmotnost: 70 kg Postava: Štíhlá Barva očí: Modro-šedivá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Vousy: podle nálady Závislosti Kouření: Jen na akci Alkohol: jen na akci Sex: Ano Závislosti: Energy drinky a sbírání snapbacks kšiltovek ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport (míčové hry), procházky (sám i se psem), vzdělávání Sport: 12 let jsem hrál házenou, takže asi Házená jednoznačně Literatura: spíše historické Hudba: Rap (Machine Gun Kelly) Zvíře: Pes (Labradorský retrívr) Můj styl Moje motto: "Nejde o to, kolik ran inkasuješ, ale o to, kolik ran uneseš." Životní cíl: Být hlavně šťastný a spokojený Co nesnáším: Pomluvy, pokrytectví Co miluji: Radost ze života Oblíbená muzika: Rap Oblíbené jídlo: Řízek Oblíbené pití: Energy drink Oblíbený film: Zachraňte vojína Ryana, Zelená míle, Forest Gump, Operace Anthropoid, Hacksaw Ridge – zrození hrdiny .. je jich hodně Oblíbená kniha: Vztestup a Pád třetí říše Oblíbené oblečení: Černá, Šedivá Oblíbená barva: Černá Upravil/a tomanek996 dne 11.01.2017 10:58 |
|
|
|
| Xellis |
Přidané 10.01.2017 11:51
|
![]() Příspěvků: 3
Založený: 19.11.15
|
Ahoj, vizitka jednoduchá, žádné graficé nadpisy. To je ale škoda. Vizitka se dobře čte
|
|
|
|
| tomanek996 |
Přidané 10.01.2017 12:42
|
![]() Příspěvků: 2
Založený: 29.01.15
|
Já to beru spíše z informačního hlediska ...Ale jinak Děkuju
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 18

Už dříve jsem tady hrál na serveru, myslím si, že to byl rok 2009 a nick jsem měl Cool(4)_You od roku 2010 – 2011 jsem hrál za nicky B1g_$mok3, $m0k3. Pamatuji si Gold Gang a tak. V roce 2012 jsem si dal nick k4Zz, lofastek mi to změnil, od té doby používám tento nick. (BSG) je Black Street Gang založený gang hráčem Tino. Důvod proč jsem přestal v roce 2012 hrát byl ten, že administrátorovi RocketLauncherSs ruplo v bedně a vybanoval celý server
. I když mě lofastek přemlouval abych se vrátil, tak jsem to neudělal, protože jsem se dal na driftování, a tam jsem byl až do roku 2016 za nick FloW (Přesněji: .jD]FloW_[dp] ). Naučil jsem se pracovat s PHP skripty, zmodeler (program na modelování aut, budov, postav do GTA), Photoshop a Pawno. Pak mě tato scéna přestala bavit, protože nikdo už nehrál, proto jsem se vrátil zpět sem na SP.