Informace o serveru
Číst diskuzi
arbys
|
|
Arbys |
Přidané 12.01.2017 20:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
![]() Váš nick: Arbys Odehrané hodiny: 2560hod + Váš bankovní obnos: - Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům: - Vlastním hotel. pokoj: - Momentálně jsem členem gangu: Legendary Homies Můj aktuální job: Voják / Taxikář Můj oblíbený administrátor/helper/mod: SystemeR, Panther, Warning, Reggie, Baseball, Ondrah98 Můj nejoblíbenější příkaz: /gr, /zakaznik, /privolat, /car, /e Můj nejoblíbenější event: zavod Rally a Rally2 Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Dovez auto, Otázky, Sawn-off vyřazko, Street race Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sandking, Comet Mé nejméně oblíbené vozidlo: Sultan, Securicar, Kart Má oblíbené práce: Šlapka, taxikář, mechanik, lékař, voják, policista Má nejméně oblíbené práce: Rozvažeč pizzy, řidič autobusu, Bezpečnostní služba V mé garáži je: - Moje postava: Cesar Vialpando ![]() _______________________________________________________________________________________________ 11.03.2017 - 11.05.2018 » Hodnost Grafik na webu 20.09.2017 - 19.11.2018 » Hodnost Třídič odpadu na webu 28.12.2017 - 30.09.2018 » Post Organizátor akcí na serveru 30.09.2018 - 3.1.2019 » Post Moderátor na serveru 3.1.2019 - 1.12.2019 » Post Administrátor na serveru _______________________________________________________________________________________________ ![]() Váš nick na webu: Arbys Vloženo komentářů: 10+ Vloženo příspěvků ve fóru: 1580+ Shoutbox zpráv: 200+ Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - KLIK - ![]() Jméno: Adam Věk: 20 Kontakty: ![]() ![]() Kraj: Liberecký kraj (konkrétně Jablonec nad Nisou) Stav: Svobodný Zaměstnání: Student, Technická univerzita Liberec, obor Aplikovaná informatika Jazyky: Čeština, slovenština, angličtina Děti: Později, ale jen jedno Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Typologie osobnosti: Melancholik / sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Výška: 190cm Postava: Hubená Barva očí: Zelenomodrá Barva vlasů: Tmavší hnědá Brýle: Mám na dálku, cca 1 dioptrie Kouření: ![]() Alkohol: Převážně pivo Závislosti: Kamarádi, sport, PC Zájmy: Programování, psaní webů, grafika, edit videí, florbal, hra na bicí Sport: Florbal, cyklistika Literatura: Moc nečtu, ale jinak dobrodružné/fantasy Oblíbené hudební žánry: Progressive rock, Progressive metal Co miluji: Dobrý kolektiv v gangu Co nesnáším: Hloupý lidi Oblíbené jídlo: Tatarák, kebab, vietnamská kuchyně Oblíbené pití: Kofola, voda Oblíbená hudba: Pink Floyd, Opeth, Porcupine Tree, Steven Wilson, Progres 2, Slayer, System of a Down, Static-X, Animals as Leaders Oblíbený film: Nedotknutelní (Intouchables) Oblíbené oblečení: Tričko s košilí Oblíbená barva: Modrá, bílá, černá _______________________________________________________________________________________________ ![]() Gangy Když jsem si v listopadu roku 2016 vesele jezdil konvoje za kamioňáka, úplně náhodou jsem měl ve firmě i Gloodyse. Tenkrát jsem mu psal, ať jde s náma konvoj, ale on mi odpověděl, že teď přišel a chce si zajezdit GRka. V té době jsem neměl tušení, co to znamená, tak jsem si o tom něco zjistil, párkrát jsem to zkusil na stadionu v defaultu a nakonec jsem ho poprosil, jestli by mě to nenaučil. Můj první gang byl Tube of Blood, kam jsem se dostal když mě hráč Gloodys učil jezdit na svém multi. Vysvětlil mi základní princip, nějaký zkratky a párkrát si se mnou zajel 1v1. Poté jsem tam nějak zůstal. Gang byl spíš na pokec a GRka se tam moc nejezdily. Poté jsem trénoval a jednou se mi do default závodu napojil RaTy. Já ho v té době znal, viděl jsem jeho montage z GR. Když jsme dojeli, tak jsem mu napsal PM, že bych se rád naučil jezdit GRka, on mi psal že je to super a že mi rád ukáže objížďky - ukazoval mi je a opět jako Gloodys mi říkal, ať hodně trénuju. Chvíli po rozpadu Notorious Thugs a založení Legendary Homies jsem se úplně náhodou bavil v PM s RaTym, nakonec to dopadlo tak, že mi napsal že mě vezme do svého nového gangu, kvůli komunitě a GRka mě tam naučí. Do Legendary Homies jsem se tedy dostal cca týden po jeho založení, většina členů tam byla z Notorious Thugs. Setrval jsem tam až do jeho konce a právě tento gang a nejvíc RaTy a Gloodysem byli ti, díky kterým jsem se k tomu dostal. Díky ![]() ![]() Hráči nejsou seřazeni podle oblíbenosti, je to úplně random /co se mi vybaví když zazní jeho jméno/ jech /kral.doku/ takový to když po dost dlouhý době hraní a volání s někým zjistíš, že bydlí 12km od tebe ![]() Zorocus /kukuřičný.dítě/ - známe se už docela dlouho, poznali jsme se v LH když byly územka, s nikým jiným jsem nehrál tolik jiných her krom GTA a provoláno spolu máme taky dost... dokonce jsme se už i viděli IRL Pajda (Machyy_) /kyd/ - známe se taky mega dlouho, dost jsem s tebou provolal přes prázdniny 2018, hlavně když jsme dělali firemní video a celkově tu soutěž, která se nám povedla dost dobře... potom jsme spolu dělali sp-bets a spoustu dalších věcí, už jen se vidět IRL DubiikxP /domča/ - chrastavec, chodil jsi na školu do jablonce... další z lidí, které znám i IRL - byli jsme spolu samozřejmě v hospodě, musí být x) RaTy /ratyzapaty/ - hráč, který mi dal šanci v gangu i když jsem nic neuměl, i přes všechny aféry z cheatama a podobnýma věcma ti patří mé díky ![]() Vojta369 /vojtech.ondrahuvbratr.cpckar/ - opravdu jeden z mála lidí, u kterých nepochybuju o tom, že nemají cheaty, skvělý parťák na GRka - pamatuju si, že když jsem přišel do LH, tak jsi mi říkal Fellaz, protože jsem se jednou sám outl na tom třetím mostě na bridge ![]() Brendy /lukasko/ - starší a inteligentnější z vás dvou (sry brado ![]() Brado (Al.Capone / WhiTe) /samko/ - super týpek, prožili jsme toho na SP spolu fakt dost, na tebe asi nikdy nezapomenu Larex /závodník/ - byli jsme spolu v kamioňácký firmě na konci roku 2016, tam jsem se poznal - později jsme spolu taky působili docela dlouho na postu OA, jsem rád, že jsem tě poznal EmeneX (kory) /nemec/ - spolu jsme zacinali jezdit grka, pamatuju si, ze jsme trenovali na stadionu 1v1 a oboum nám to šlo skoro stejně (blbě) ![]() Gloodys /muj.učitel/ - díky tobě jsem začal jezdit grka, škoda, žes skončil na SP, ale na druhou stranu tě celkem chápu Shody /partizan-majitel.gangu/ - frajer od partizánů, co každej den stalkuje Panthera, a ten o tom ani neví ![]() PENTAGRAM /robo/ - frajer kus od bratislavy, kolega z gangu, nervák jak má být ![]() MaTy /cpckar/ - byli jsme spolu v gangu, společně jsme vlastnili firmu, byli jsme spolu v AT atd. ![]() zoubkovavila /mýťan/ máme provoláno na TS dost hodin, je s tebou sranda, mám rád tvůj styl humoru, jednou mě naučíš závodit, pozdravuj v Mýtu Aure /fetak.lukas/ - kdo tohoto člověka odsuzuje jen proto, že občas do chatu píše blbosti, tak by ho měl líp poznat, člověk, se kterým se nedá nudit, frajer CpT /kapo/ - víc jsme se začali bavit až na OA a bavíme se doteď, jsem rád že jsem tě poznal ![]() Ondrah98 /dissukral/ - začali jsme se bavit úplně random, snažil ses mě dissnout, že jsem tě prej pomlouval, ale pak jsi zjistil, že sis mě s někým spletl, od té doby spolu dissujeme všechno kolem ![]() _iG.Duff_ /rybář/ - hráč, který mi po mém návratu na všechno ukázal a pomohl mi s koupí meho prvního domu, auta apod., neskutečně mu děkuju!! BMBN /bombon/ evry /celnik/ Delux /cigos/ kachlicka /stetec/ Darius /tenzbme/ voiD. /dejvid/ BoNe /workout/ Popi /popelka/ DaJaS_ /dejvíííí/ apero /obchodnik/ Glam /glum/ Panther /maťo/ Baseball /ušák/ Warning /akcekralkeepo/ Skylake /takyadam/ Reggie /pohankykral/ Za[G]z /nino/ .. a spousta dalších! "Keď som bol maly, mamka mi hovorila: nechod ke kominu, tam su sami fetaci.. teraz chodim ke kominu.." - aure 2k17 *COOOOL* Upravil/a Arbys dne 07.03.2023 15:26 |
|
|
Mordis |
Přidané 13.01.2017 22:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Zdravím, Tebe občas na serveru vídám, zatím se jevíš jako pohodář. Doufám že ti to vydrží ![]() Vizitka je moc pěkná, jednoduchá a přehledná, informací dostatek. Paráda! Jinak ti moc děkuji za označení, vážím si toho ![]() Jinak, bylo mi zcela jasné, když máš nahoře oblíbenou práci rybáře, že jsi nemohl skončit jinde než v PC. Jo Dufík je fajn klučina ![]() Někdy na serveru ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 14.01.2017 07:47
|
|
Díky Mordisi, jsem rad, ze se ti libi ![]() ![]() |
|
|
Eme |
Přidané 14.01.2017 17:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 03.09.16
|
Díky za označenie, pekná vizitka, dobre sa číta. Fajn týpek ![]() |
|
|
Brendy |
Přidané 14.01.2017 18:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 24.01.16
|
Vizitka fajn, páči sa mi farebné prevedenie a ďakujem za označenie. ![]() ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 14.01.2017 21:18
|
|
Díky Brendy a Emenexi ![]() |
|
|
Pegasus |
Přidané 14.01.2017 21:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 322
Založený: 03.04.16
|
Vizitka v pohode , hráč v pohode ![]() ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 14.01.2017 22:08
|
|
Díky moc, tobe taky ![]() |
|
|
OndraS |
Přidané 15.01.2017 12:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 503
Založený: 02.10.15
|
Zdravím, fajnová vizitka, čte se pěkně, pohodovej klučina. Díky za označení a ať se daří ! ![]() ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 15.01.2017 13:57
|
|
Jasný, tobě taky, vůbce nemáš zač ![]() |
|
|
POZITRON |
Přidané 28.02.2017 10:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 189
Založený: 05.05.16
|
Tak si v hodině matematiky pročítám vizitky... Tahle se vydařila ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 28.02.2017 14:38
|
|
Díky Pozi, taky jsi super, hodně štěstí s pobřežní stráží ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 28.02.2017 14:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , vizitka opravdu povedená líbí se mi ta modrá barva. ![]() ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 28.02.2017 20:36
|
|
Diky Szelby, nekdy napisem, taky preju hodne stesti jak v AT, tak i do realu ![]() |
|
|
EM1N3M |
Přidané 28.02.2017 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 534
Založený: 08.01.16
|
Zdravím, Pár krát som si stebou písal vyzeráš ako v pohode týpek. Vizitka či už obsahovo alebo graficky sa mi zdá v pohode. Tak GL na sp a v real life.![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 28.02.2017 21:48
|
|
Diky Eminem, pamatuju si jak jsem te poznal diky Stelixovi a psal jsem ti ohledne ceny domu nebo co ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 02.03.2017 18:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Nemám rád modrou barvu, ale tvoje vizitka se mi hrozně líbí. Bíla v kombinaci s modrou vypadá dobře. Cením si označení oblíbeného Helpera, i když na něm již bohužel nepůsobím. Díky. Známe se "poměrně" dlouho ze serveru, občas si napíšeme, předhoníme v dotazech v chatu. Akorát mě udivil ten tvůj momentální ban, ačkoliv ti věřím, že jsi o ničem nevěděl, jak jsi sám psal na Skypu. Věřím, že si ban necháš za půl roku prominout a zkusíš si žádost do AT, protože na to máš. |
|
|
Arbys |
Přidané 02.03.2017 18:51
|
|
Díky Kurkumo. Poté co ses "změnil" po odchodu z helper postu a tak mi přijdeš jako rozumný člověk, co má svůj názor. Možná jsem tě měl radši jako toho starýho, bláznivýho Kurkumu, ale ten novej má taky něco do sebe ![]() ![]() |
|
|
MaTy |
Přidané 02.03.2017 20:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Připadáš mi jako fajn týpek co se týče vlastností. Nějak jsem tvoje chování nepostřehl sice, ale vídám tě většinou jako rozumného kluka. Co se vizitky týče, tak modrá je krásná, ale na červenou nic nemá ![]() Jinak Citace Oblíbený film: Nedotknutelní (Intouchables) Super film, doporučuju fakt! ![]() v hudbě by jsme se našli. nice styl. ![]() ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
RaTy_ |
Přidané 02.03.2017 21:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 428
Založený: 09.06.13
|
Arbys, šéfko ![]() Ty jsi důkaz toho, že by gangstři měli dávat šanci nováčkům, přesně jak jsem to udělal já. Poprvé co jsi mi napsal PM, jsem netušil kdo jsi, viděl jsem Tě poprvé, ale hned jsem vtobě něco viděl, máš to v hlavě srovnané, jsem rád že jsem Tě pozval do gangu, kde jsme se seznámily, pohodář.. doufám že na SP ještě něco společně prožijeme a děkuji za tvou ochotu a pomoc kdykoli kdy je potřeba ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 HlasůSkyrace
20 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
7 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
8 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí