Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Dry
|
|
DrY500 |
Přidané 20.03.2017 18:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 15.11.16
|
![]() Nick na serveru:Dry Odehráné hodiny na serveru:920 Váš Bankovní obnos:200MG Nasbíráno Marihuany:Nesbírám Vlastním dům číslo:Žádnej Vlastním hotel číslo:Střídám Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Pursuit Of Happiness Můj oblíbený administrátor:Wery,Nosferatu,Systemer,Warning,Panther Můj nejoblibenější příkaz na serveru:/port /info /e /q Můj nejoblibenější event serveru:Rally Má nejoblibenější akce od administrátorů:Závody Mé oblíbené vozidlo:Cheetah,Bullet,Regina,Clover Má oblíbená práce na serveru:Yakuza,Rusák,Pilot,Právník,Mechanik,Bezp.služba Známka za AT 2- ![]() Váš nick na webu:DrY500 Vloženo komentářů:Podívej se Vloženo příspěvků ve foru:Málo,podívej se ![]() Jméno:Daniel Přijmení:XXX Datum narození:XXX Věk:XXX Kontakty:Skype - Dry Kraj:Slezský Kamarádi/Kamarádky:Je jich dost ![]() Stav:Svobodný Vzdělání:Základní Jazyky:Čeština,Angličtina,Ruština,Slovenština Děti:Ještě je čas ![]() Kde bydlím:Doma S kým bydlím:S tátou Sexuální orientace:Heterák Poznámka:Dneska je pondělí ![]() Osobnost:cholerik Pohled na svět:Realista Otevřenost:Extrovert Moje povaha:pozitivní,přátelská,upřímná ![]() Výška:177 Hmotnost:59kg Postava:Normální Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Hnědá Brýle:Nepotřebuji Na těle mám:Oblečení ![]() Vousy:Sundaný Fotka:Nenene ![]() ![]() Kouření:NE! Alkohol:Tak normálně Sex: *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* ![]() Zájmy:Šipky,Baníček Sport:Fotball,Florball,Basketball,šipky Literatura:Nečtu Hudba:Rap,Trap,HipHop Zvíře:Pes,Krysa ![]() Moje motto:Život je hra bez pravidel,a je jen na tobě jak budeš hrát Můj web:Nemám web Životní cíl:Mít štasný život Co nesnáším:Fyziku,Namyšlené adminy na SP Co miluji:Rodinu,Hudbu Oblíbená muzika:Lil Peep, 6ix9ine,lil xan,lil pump Oblíbené pití:Kofola Oblíbený film:Všechny Oblíbená kniha:Nečtu Oblíbené oblečení:Tepláky,volné triko Oblíbená barva:Modrá,Oranžová,Zelená,Modrá,Fialová Upravil/a DrY500 dne 17.07.2018 15:53 |
|
|
nomopol |
Přidané 20.03.2017 18:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 94
Založený: 07.01.15
|
Dobrý hráč dobrej racer dobrej kámoš. gl ve hře aj v reálu ... |
|
|
Eme |
Přidané 20.03.2017 18:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 03.09.16
|
Ahoj, nadpisy fajn, len ten text by som trochu upravil. Ako hráča ťa poznám dosť dlho, si super týpek, super sa s tebou závodí a kecá. Fakt najs typek ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 21.03.2017 02:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Zdravím, díky za označení oblíbeného administrátora, ikdyž jím přímo nejsem. Ale potěší ![]() Myslím, že jsme si tak nějak na serveru vyříkali ty naše vztahy atd a jsem ráda, že jsi jeden z mála, se kterým se dá normálně pobavit bez nějakým narážek / urážek apod. Přeju Ti hodně stěstí při dalších závodech a budu je prožívat s tebou opět ![]() Jinak trošku si pohraj s grafickou stránkou vizitky a bude to ještě dokonalejší, měj se ![]() |
|
|
NiKo_ |
Přidané 23.03.2017 18:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 543
Založený: 11.07.16
|
Ahoj, pekná vizitka. Hráča ťa ako tak poznám tak GL do života ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 23.03.2017 19:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Ahoj .. čo sa vizitky týka, tak nadpisy sú fajn, ale ten text mi príde taký moc nakope .. skús tam dať nejak medzery, alebo zväčšiť ten text ... ale v konečnom dôsledku na vizitku sa vykašlať, čo sa teba týka, tak sa poznáme dlhšie a nikdy sme problém nemali ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!