Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - kurec
|
|
kurec |
Přidané 20.03.2017 19:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 25.02.15
|
![]() Vítejte u mé vizitky.Vzal jsem ji velice upřimně tak doufám že tu půjde i tak vidět ![]() ![]() Odehrané hodiny na serveru: 288 Váš bankovní obnos: 6 Melounků Dohrál jsi Singleplayer bez cheatu ?: Ano Nasbíráno marihuany: Já jsem čistej(žádnou nezbírám) Vlastním dům číslo: Mění se Vlastním hotel číslo: Mění se Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádný Můj oblíbený administrátor: ATomas Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru: Skoro všechny ale závody preferuju Mé oblíbené vozidla: Infernus,Sandking,Sultan(Umím drifty) Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák,Novinář,Dealer,Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() ![]() Váš nick na webu: kurec Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 14 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: (Musíte uznat že v té době vůbec nikdo takové video nevydal) Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=38112&rowstart=180 ![]() Jméno: Jirka Datum narození: 7.10.2001 Věk:15 Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, Angličtina,Polština,Slovenština Děti: Nechci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál(na holky) Poznámka: Zdravím ATomase jsi nej ![]() ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Soutěživý,Pohodová ![]() Výška: 172cm Hmotnost: 57kg Postava: Hubená Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Ne(Ale nosím sluneční) ![]() Kouření: Ne(nechtěl bych) Alkohol: Ne(ale chtěl bych zkusit) Sex: Ne Závislosti: superparba.eu,BMW jinak žádné ![]() Zájmy: Hraní her Hry: League of Legends,Euro Truck Simulator 2,The Sims 3,4,Need for Speed Undercover,Far Cry 3,Don't Starve,Street Legal Racing Redline Sport: Gaučing Hudba: Electro Swing Zvíře: Mám Upřestňovaná značka auta: BMW Moje motto: "Blbý kdo dává, blbější kdo nebere" Životní cíl: Tajný(hehe) Co nesnáším: Lidé co nadávají Co miluji: Hry Oblíbená muzika: Ta co se mi líbí Oblíbené jídlo: Pizza(Hawaii) Oblíbený film: Warcraft Oblíbené oblečení: To co mi sekne ![]() Oblíbená barva: Černá ![]() |
|
|
HARS |
Přidané 20.03.2017 19:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Jako hráče tě moc neznam, takze nemam pořádně co říct. Vizitka je barevně hezká, ale ještě bych na ni zapracoval. GL na SP i do života. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!