Informácie o serveri
Čítať tému
Buucek - Vizitka
|
|
SalieryDonuts |
Pridané 05.06.2017 18:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 61
Založený: 08.02.13
|
Buucek Říkal jsem si ... mám pár kamarádů na SP, měl jsem pár dolláres na SP, měl jsem pár aut na SP, mám perma ban na SP ... co ještě nemám? Vizitku. Serverové info Nick: Buucek, PanSlaninka, Uzenej, SalieryDonuts Odehraný čas: Dohromady tak už přes 2.000 hodin. Bankovní obnos: Zatím nic ... snad někdy dostanu unban a zlepší se to. Nasbíráno marihuany: Pár kilo to určo bylo ... ale když jsem byl dealer tak jsem spíše kupoval, byl jsem líný (ohledně lenosti se nic nezměnilo) Vlastním dům číslo: Zatím nic. Vlastním hotel číslo: Zatím nic. Můj nejoblíbenější administrátor:Nosferatu, Fifa, Krowky, Agent_47 (Reggie_), Salamoun. (To, že já mám rád je neznamená, že oni mají rádi mě.) Můj nejoblíbenější příkaz: /inzerat, /q a /dardorozpoctu 666 Má oblíbená práce:Dealer♥, Tankovací gestapo (pochopí jen bývalí členi ThugLifeDealers), Pizzař, Pilot Mé oblíbené aktivity: Jezdit konvoj s TLD, Tahat lidi za bradavky za netankování, opravovat lidi co píší "gde jse sejdeme" a lovení domů. Hodnocení adminů: 2 (když jsem byl na serveru naposledy) Webové info Nick: SalieryDonuts (nemám Buucek protože SalieryDonuts byl můj první nick na serveru.) Nejlepší téma z fóra: Často se zasměji u žádostí o unban ... určo mrkněte. Nejlepší screenshoty: ![]() ![]() ![]() ![]() Moje info Jméno: George Přijímení: Bůček Datum narození: 02.09.1998 Věk: 18 Kontakty:Steam -> Georg Schnitzelmayer Skype -> misa.kulicka2 Kraj: Královéhradecký kraj Zaměstnání: Věčný student Vzdělání: Základní škola Jazyky: CZ,EN,GE,RU Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči .. jsem slabko. Sexuální orientace: Metal Poznámka: Miluji metal, rock a podobně, oblíbené kapely: Rammstein, Hypocrisy, Nightwish, System of a Down, Hammerfall, Powerwolf, a mnoho dalších... Závislosti Kouření: Yes. Alkohol: Yes. Sex: Dokud mě nebolí ruka. Můj styl Moje motto: Když někdo nepije alkohol, ale připije si semnou když před něj postavím panáka, je pro mě automaticky přítel. Životní cíl: Dosáhnout cíle. (to má hloubku) Co miluji: Lidi co mají rádi metal a umí psát s diakritikou. Oblíbený film: Constantine Oblíbená písnička: My máslo chleba s máslem Kdo tó kdy póchópííí .... chlebá jo chlebá! Friend list nemo JouSmith Baddy kucovnik Mauch LaMa Radiiik360 Smoothie_Maker T0nyC2 AlanHarper Kikush Paladino Halus Wery Samozřejmě platí totéž co u oblíbených adminů ... to, že já je beru jako přátelé neznamená, že oni musí brát jako přítele mě. Děkuji za přečtení vizitky, pokud se někdo cítí uražen, že si dovoluji jeho jméno psát na místo mého "friend listu" nechť napíše a odeberu ho.
Upravil SalieryDonuts dňa 04.07.2017 00:35 |
|
|
Nxs |
Pridané 05.06.2017 19:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 635
Založený: 20.12.14
|
Tý jo, ty časy, kdy jsme spolu byli v TLD. Na to snad nikdy nezapomenu, firma nejlepší z nejlepších. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 05.06.2017 19:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Každý má právo na šanci, ikdyž Ty jsi jich měl více než dost. I já toho času bojkotovala tvůj UB. Původní komentář jsem smazala, protože jsem tak nějak usoudila, že sice i přes to všechno co se za poslední rok stalo ať už tam či tady, jsi mi byl pořád tak nějak oporou. Zní to blbě ode mě, ale myslím si, že když už nebudeš na serveru s tím prizdis*áčem, tak že to bude zase jako dřív, nebo alespoň trošku jako dřív. Protože i přes to všechno Tě mám tak nějak ráda a hodně jsme toho zažili. Hlavně srandu a tý je na serveru třeba, kort teď když se to tam hemží samejma ****. Tak vítej zpět a vykašli se na názory lidí. P.H. a slunce v duši ![]() Upravil Pandy dňa 03.07.2017 00:06 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!