Informácie o serveri
Čítať tému
#GSTeeZee
|
|
GSTeeZee |
Pridané 13.06.2017 18:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 13.05.17
|
![]() Váš nick na serveru: GSTeeZee Odohrané hodiny na servery : cca 350+ Váš bankový obnos : Fu, cca v majetku 100mg +/- Nasbierané marihuany : Max. 10kg, momentálne 0g Vlastním dom číslo : ID 44 a ID 499 Vlastním hotel číslo : Nevlastním Momentálne sem členom gangu: Grove Môj oblúbený administrátor : Admin Baseball a OA Panter Môj oblúbený príkaz na servery : /info, /cvydelky 24, /e, /drazba, /inzerat Môj oblúbený event na servery : Akcie Smrti, a nejaké parkúry, alebo nejaké neobyčajné akcie Moja najoblubenejšia akcia od je od admina : Panter Moje najoblubenejšie vozidlo : Sultan Moje oblúbená práca na servery: Polícia, Voják, Právnik Ohodnoťte známkou práci admin týmu : 2,5 ![]() Váš nick na webu: GSTeeZee Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : 76 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Citácia
![]() Meno : Adrián Dátum narodenia : 13.3.2002 Vek : 15 Stav : Zadaný Zamestnanie : Student Vzdelanie : Zatial iba základné, ukončené za 2 týždne ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, nemčina Deti: Chcem mať dve Bývam : V dome S kým bývam : S rodičmi Sexuální orientace : Heterosexuál ![]() Výška: cca 170+ Hmotnosť: cca 80kg Postava: Jasne že športovo vypracovaná ![]() Farba oči : Modrá Farba vlasov : Hnedá Okuliare : Nenosím, iba slnečné Citácia ![]() Apolo14 V pohode típek, niečo sme už spolu navolali na TSku, viem, robím pi*ovinky a zbytočne míňam $. A sry za tú firmu ![]() Pink Taktiež, v pohode chalan, niečo sme už navolali ![]() ![]() [D]uFF Furt si mení nickname, ani neviem, aký teraz máš ![]() Ostatných doplním, aj vízitku dorobím, nadnes mám dosť
![]() |
|
|
Vondrej |
Pridané 14.06.2017 19:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 72
Založený: 17.11.16
|
Nejlepší vizitka co jsem zatim viděl. Dobrá práce kamo |
|
|
apolo14 |
Pridané 14.06.2017 22:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 553
Založený: 24.04.16
|
Ahoj, děkuji za označení.... Jen bych byl rád kdyby si něco upravil: Citácia V pohode típek A bude to super ![]() ![]() Jinak k vizitce. Nadpisy vypadají na nějakej webovej graffityeditor ![]() ![]() Vizitka pěkná líbí se mi ta kombinace barev ![]() ![]() Určitě jsem rád, že aspoň někdo z toho MÉHO! žádného pinkového nebo tvého gangu si udělal vizitku ![]() K tobě: Ještě než řeknu něco k tobě tak musím říct něco k sobě: Začínám zjišťovat co je to RealLife a né Virtuální Realita jak mi furt říká Mordis ![]() Takže bych ti doporučil jelikož vím jaký jsi nerd zkusit taky jednou aspoň za týden se podívat ven ![]() ![]() ![]() Na serveru je s tebou poslední dobou i zábava jelikož konečně máš novej mikrofon tak si nemusím zhlasiťovat televizi na 80% ale stačí mi těch 10% ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
GSTeeZee |
Pridané 15.06.2017 14:37
|
|
Vondrej ďakujem, moc si to cením. Apolo, nadpisy mám cez web ![]() ![]() Jasne, donútime aj pinka,teda dúfam ![]() No a poteším ťa, dnes som si bol kúpiť nové slúchadlá, a máju super mikrofón, takže telka už nebude potrebná. No a čo sa tíka toho real life, no ako to ide ![]() ![]() No a samozrejme, že mám kamošov v reále, možno sa to nezdá, ale normálne cez týžden som tak cca iba 2 hodky. |
|
|
Pink |
Pridané 15.06.2017 15:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, díky za označení mezi přátele, vážím si toho.😃 Už se nějakou dobu známe a musím říct, že jsi v pohodě týpek a je s tebou zábava.😃 A za tu firmu se omlouvat nemusíš, jsem nakonec rád, že to nevyšlo, tak ať se ti daří jak v RL tak i na SP. ☺ Btw vizitku si udělám až budu mít čas a chuť. 😃
|
|
|
GSTeeZee |
Pridané 15.06.2017 15:14
|
|
ďakujem Pink, tiež GL. |
|
Prejdite na fórum: