Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - polotucnemleko
|
|
| polotucnemleko |
Přidané 26.06.2017 17:20
|
![]() Příspěvků: 23
Založený: 25.09.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: polotucnemleko Odehraných hodin na serveru: cca 200 Váš bankovní obnos: pohybuje se okolo 4-5mg Nasbíráno mariuhany: 200-300 Vlastním dům číslo: asi 964 Vlastním hotel číslo: Stále měním Momentálně jsem členem gangu: Grove Můj oblíbený administátor: [W]arning, Nosferatu, Mordis Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /inzerat, /kill Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Jester, Bullet Má oblíbená práce a serveru: asi mechanik Hodnocení AT = 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: polotucnemleko Vloženo komentářů: hodně málo Vloženo příspěvků ve foru: hodně málo Vaše osobní stránka Jmeno: David Příjmení: A... více nikdo vědět nepotřebuje ![]() Datum narození: 1.4.2004 ![]() Věk: 13 ![]() Kontakty: /pm moje_id Kraj: Jihočeský Kolik mám kamarádů: ani málo, ani hodně Stav: nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základka Jazyk: Čeština, Angličtina, základy Italštiny Kde bydlím: V domě S kým bydlím: Rodina Sexuální orientace: Heterosexuál Informace o vaší postavě Výška: cca 165cm Hmotnost: cca 47kg Postava: Štíhlá Barva očí: Hnědá Barva vlasů: bohužel.. Zrzavá ![]() Na těle mám: Oblečení Vousy: zatím ne Fotografie: [img]http://i.imgur.com/9KMmz46.png[/img] Závislost Kouření: Fuj Alkohol: Nemůžu ![]() Závislost: Auta, PC, hudba Moje zájmy Zájmy: PC, jízda na kole Sport: Nic.. Hudba: různé druhy Dubstepu, EDM, mírně i Trap Zvíře: Rybičky Díky za pozornost Loučí se s tebou mléko, polotučné mléko!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 19

Loučí se s tebou mléko, polotučné mléko!