Informácie o serveri
Čítať tému
Gamma - Vizitka
|
|
GammaSP |
Pridané 02.08.2017 16:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 02.08.17
|
Váš nick na serveru: Gamma Odehrané hodiny na serveru: 200 hodín+ Váš bankovní obnos: Málo Nasbíráno marihuany: 400 gramov Vlastním dům číslo: 961 Můj oblíbený administrátor: Barty, Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /admins, /info Můj nejoblíbenější event serveru: Akcia Smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultán Má oblíbená práce na serveru: Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: GammaSP Vloženo komentářů: 3 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 0 Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: Kuruc Datum narození: 24.9. 2002 Věk: 14 Kontakty: Email: [email protected] Kraj: Prešovský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Vela Stav: Slobodný Zaměstnání: Na volnej nohe Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenský, Český, Nemecký Děti: Uvidím Kde bydlím: V byte S kým bydlím: S rodinou Sexuální orientace: Hetero sexuál Poznámka: Som rád, že môžem byť členom SuperPařby Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktívna, spolahlivá, odvážna, veselá, otvorená Informace o Vaší postavě Výška: -- Hmotnost: 57kg Postava: Štíhla, svalnatá Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nosím stále Na těle mám: Nič Vousy: Ešte nič Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Nie Alkohol: Niekedy Sex: Nie Závislosti: SuperPařba, internet, kamaráti, hry, šport Vaše zájmy a co máte doma Sport: Futbal Můj styl Moje motto: Nikdy nikoho nepodceňuj! Životní cíl: Stáť Administrátorom na SuperPařbe Co nesnáším: Nič Co miluji: Superpařbu Oblíbené jídlo: Rizoto Oblíbené pití: Chadený nápoj Oblíbená barva: Zelená Upravil GammaSP dňa 17.08.2017 18:54 |
|
|
Barty |
Pridané 03.08.2017 11:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Ahoj Gammo ![]() Vizitka pěkná ale mohl jsi si dát trošičku práci s nadpisy. ![]() Každopádně jsem se o tobě dozvěděl více informací což je dobrá zpráva ![]() Přeju ti hodně štěstí jak v reálu tak i na SP. ![]() |
|
|
POZITRON |
Pridané 08.08.2017 12:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 189
Založený: 05.05.16
|
Ahoj gammo. Je vážně škoda že tu máš komentář jenom od Bartyho, tak jsem si řekl, že taky něco připíšu ![]() ![]() ![]() ![]() Post scriptum: To oblíbené pití - chlazený nápoj si změň ![]() ![]() ![]() |
|
|
Titan |
Pridané 14.08.2017 17:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 420
Založený: 23.03.17
|
Čauko vizitoš super možná sis s tím mohl trošku víc pohrát ze serveru se známe dobře ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!