Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitkoš Teekeycz
|
|
| Teekeycz |
Pridané 08.08.2017 22:41
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 02.10.13
|
Je čas na nějakou obměnu ![]() [bcolor=#ffd700]Server information:[/bcolor] [bcolor=#ffd700]Můj nickname:[/bcolor] Teekeycz [bcolor=#ffd700]Odehrané hodiny:[/bcolor] Něco přes 170? O.o [bcolor=#ffd700]Maruška:[/bcolor] Držím si ji kolem 5 kilo, hlavně aby nepřibrala. Baráček mám u TLD, číslo si nepamatuju.... není potřeba [bcolor=#ffd700]Gang:[/bcolor] Díky nechci BTW: Jsem ve firmě Thug Life Dealers [bcolor=#ffd700]Oblíbený admin:[/bcolor]apolo je celkem týpek, Panther, Szelby a samozřejmě Nosferatu za super firemní akci bez konkurence [bcolor=#ffd700]Nejoblíbenější event adminů:[/bcolor] Kopec of death [bcolor=#ffd700]Vozidlo:[/bcolor] Beyblade Dumper a Buffalo [bcolor=#ffd700]Oblíbená prácička:[/bcolor] Dealer, v Real Life barman A co fotečka ze hry? Nejlepší lidi se potkali na začátku firemní akce ![]() ![]() Na fotce nesmí chybět ani firemní Kundolap! ![]() [bcolor=#ffd700]Známka A-Teamu:[/bcolor] Chvalitebně, aby bylo co zlepšovat ![]() Mis web informationes: Nickname na webu: Teekeycz Komentáře: 0 Příspěvky: 0 Nejlepší téma, který by si měl přečíst úplně každý je " Jak ukrást dítěti blízátko" Osobní informace: Jméno: Tomáš Příjmení: Al-Rahíd Věk: 19 Datum narození: 28. 10. 1997 (Den samostatného Československého státu) Bydliště: Pardubice Kamarádi/ky: Stačí mi to co mám ![]() Na serveru pak: Trollman Dosty Dusa44 Pavoucek Vape Guru - Lirafoxx Kacka1997 Boro NerViusCZE11 Waldos Vozová hradba 2.0 /w Dosty ![]() Pracuji jako číšník/barman v jedné restauraci. Škola: FIM UHK Sexuální orientace: Beru všechno + heterosexuál. Moje vypimpovaná Ještěrka mi přidává +1000 k heteroseualitě. ![]() Informace o povaze: Jsem Optimistický flegmouš. Nejlepší kombinace. Postava: Výška: 190cm Šířka v pase: 60 cm Hloubka: 10 cm Hmotnost: 77 kg Závislosti: Kouření: Jen Vape Alkohol: 24/7 v lihu Sex: Co to je? Můj styl: Moje motto: Dělej co tě baví, s lidma co tě baví. Životní cíl: Zasadit strom, postavit dům, zplodit syna. Co nesnáším: Děti na serveru. Co miluji: Tanec, běhání, práci, peníze, peníze. Oblíbená muzika: Všechno kromě Biebra a Mishy z Mishových šíleností Oblíbené jídlo: To co zrovna najdu v ledničce. Oblíbené pití: Káva s rumem nebo medovinou Snad jste si početli a děkuji za chvilku vašeho lenošícího času ![]() Na konci mě přestavilo bavit editovat... Dodělávání za 3...2...Nějaké EDM na konec pro Mordise ![]() Upravil Teekeycz dňa 06.10.2017 16:39 |
|
|
|
| Nxs |
Pridané 20.09.2017 20:54
|
![]() Príspevkov: 635
Založený: 20.12.14
|
Ahoj, vizitky normálně nekomentuji, ale když jsi z TLD .. Vizitku jsi pojal jednoduše, ale to co mi chybí jsou nadpisy, ale co už. Neznáme se,, jen vím, že jsi z Thug Lifu Ale díky vizitce o tobě alespoň něco vím, vypadáš na fajn týpka, tak snad se někdy poznáme blíže. (: Hodně štěstí.
|
|
|
|
| Teekeycz |
Pridané 21.09.2017 20:19
|
|
Díky Já na fóra skoro nikdy nic nepsal a kódy na upravování textu mám zmáklý jen HTML a trvá mi dlouho než si na to odvyknu
|
|
|
|
| apolo14 |
Pridané 21.09.2017 20:24
|
![]() Príspevkov: 553
Založený: 24.04.16
|
Ahoj tak za 1. ti chci moc poděkovat za to suprové označení: Citácia Oblíbený admin:apolo je celkem týpek To cením ![]() Co se týče tebe tak si tě moc nepomatuji, je možné, že jsme spolu měli nějaké akce nebo jsem ti něco pořádal, ale jak mi píše furt víc a víc hráčů tak si už nepomatuji ty nicky Ale podle vizitky si určitě super a podle věku soudím, že budeš i dost rozumnej .Co se týče vizitky tak se mi docela líbí. Nevadí, že nemá nadpisy i tak mi příjde hezká (Asi to dělají ty barvy )Takže goodluck a ještě jednou díky za označení Pusu Apolo007 :* |
|
|
|
| MeePo |
Pridané 22.09.2017 15:47
|
![]() Príspevkov: 73
Založený: 20.07.17
|
Ahoj Vizitka je: Dobrá, jednoduchá a dá sa niečo dozvedieť. Informácie o tebe aký si atd... Niekde som sa aj zasmial ale ako som už povedal fakt doba vizitka Ani ťa nepoznám Tak chcel som len tak napísať lebo je u mňa doma nuda JA ešte vizitku nemám ale už čoskoro ![]() ( Nevieš čo som myslel ? Áno neviem to opísať tak ako chcem ) S pozdravom MeePo <3 Upravil MeePo dňa 22.09.2017 15:53 |
|
|
|
| Teekeycz |
Pridané 23.09.2017 00:49
|
|
Díky moc guyz
|
|
|
|
| Pink |
Pridané 23.09.2017 01:10
|
![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, my se známe z firmy Thug Life Dealers, sice tě moc neznám, ale sem tam prohodíme nějakou řeč a přijdeš mi jako v klidu týpek, tak se třeba více poznáme. ![]() Vizitka je v pohodě, informativně stačí, ale graficky jsi si mohl s tím pohrát více. ![]() Tak ať se ti daří jak na superpařbě, tak i v real lifu, čau.
|
|
|
|
| Teekeycz |
Pridané 23.09.2017 01:31
|
|
Díky PINKu Na editaci textu mě moc neužije a klidně může jít na pokec třeba TS SPček či na jiný serveer, pokud bude SP plný
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov