Informácie o serveri
Čítať tému
|
Cannon Vizitka
|
|
| Cannon |
Pridané 05.11.2017 03:06
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 26.10.17
|
![]() Váš nick na serveru: Cannon Odehrané hodiny na serveru: okolo 200H Váš bankovní obnos: +-12mg Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 1212 Vlastním pokoj číslo: Nevlastním Momentálně jsem členem Firmy: Právníci SF Momentálně jsem členem gangu: The Day Walkers Můj oblíbený administrátor: Wery, Johnny, Panther, Barty, ANTIVIRUS Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /port /lv Můj nejoblíbenější event serveru: Žádný... Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1-2 ![]() Váš nick na webu: Cannon Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: Koukni se... Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žádný nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Patrik Příjmení: Fiala Datum narození: 29.1.2002 Věk 15 Stav: Svobodný Zaměstnání Student Vzdělání Základní Jazyky Čeština, Angličtina Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Osobnost Cholerik Pohled na svět Realista Otevřenost: Extrovert ![]() Výška 173cm Hmotnost 46kg Postava Hubená Barva očí Tmavě zelená Barva vlasů: Hnědá Vousy Pedoknírek ![]() Zájmy Hardware, HTML a celkový Software Sport E-Sport ![]() Alkohol Tak o víkendu je možné si cucnout Kouření NE Sex Ještě ne ![]() Životní cíl: Proslavit se na YT (sen každého kida )Co nesnáším: Egoisty Muzika: Větší Polovina. Oblíbené pití: Energy drink BURN Oblíbená barva: Žlutá/Modrá 200H a dělám vizitku? Vím že je to divné že si "nováček" dělá vizitku. Ale nedokážu hrát sám s sebou. Snažím se hodně komunikovat a také se do komunity zapojit Upravil Cannon dňa 23.11.2017 16:17 |
|
|
|
| mtr1 |
Pridané 05.11.2017 08:28
|
![]() Príspevkov: 127
Založený: 11.07.16
|
Vizitka krátka a suprová pěkné barvy,nadpisy informace co mají být.Tak at se daří v Real i na SP |
|
|
|
| heddak |
Pridané 05.11.2017 10:10
|
![]() Príspevkov: 43
Založený: 02.08.14
|
Ahoj,Vizitka mě zaujala pěkná stručná na jedničku.No co dodat at se daří jak na SP tak i v životě
|
|
|
|
| LSK |
Pridané 05.11.2017 11:35
|
![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
Stručná vizitka. Na serveri som ta este neregistroval, ale to bude tym ze aj moja aktivita troška klesla. Mozno raz bude možnosť ta spoznať. GL v reale aj na SP |
|
|
|
| Cannon |
Pridané 05.11.2017 14:28
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 26.10.17
|
Už jsem se bál že dopadnu špatně Díky lidi
Upravil Cannon dňa 07.11.2017 21:32 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.

pěkné barvy,nadpisy informace co mají být.