Informácie o serveri
Čítať tému
|
macik vizitka Upgradé
|
|
| macik1234 |
Pridané 06.12.2017 23:56
|
![]() Príspevkov: 48
Založený: 20.10.13
|
Upraveno Dne 11.3.2018 4:20 Citácia Zdrávím vás, předem upozorňuji pokuď se zde oběví nějaká pravospisná chyba omlouvám se :-) Citácia Na superpařbě jsem se narodil asi v roku 2013-14 cca v chatu jsem se moc neoběvoval hrál jsem si svojí superpařbu, ![]() Citácia
![]() Citácia Tvůj nick na webu? Macik1234 ![]() Citácia
![]() Citácia
![]() Citácia
![]() Citácia
![]() Citácia
![]() Citácia
Je jich pár ale jsou to fakt super lidi :-) ¨ některé věci ber s rezervou :-) sranda musí být věci ohledně serveru nebo dokonce atomase nemělo zesměšnit a doufám že pobavili :-) © Btw. cejtil jsem se jako kdybych tvořil hru https://ctrlv.cz/p9q3
Upravil macik1234 dňa 11.03.2018 04:26 |
|
|
|
| Pandy |
Pridané 07.12.2017 03:40
|
![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Nazdar Macku ![]() Tebe si pamatuju už ve svých začátcích na SP. Zapsal ses mi v paměti jako věčný policista ve skinu baťůžkáře, dokonce jsi byl i u mě ve firmě. Občas jsi mě s*al a pak to zase bylo dobrý, ale to teď už ani nevím čím, jinak jsi hodnej kluk a na SP už máš něco zažito. Párkrát jsi byl u mě ve firmě jestli si pamatuješ Kriminálku Miami v SF Jo zlatý časy...Pak jsi někam zmizel a teď ses zase objevil za což jsem ráda. Vizitky už moc nekomentuju, to už musí být, ale na Tebe jsem vždycky vzpomínala v dobrém, když jsi tu nehrál pak. Tak se měj, já si jdu vytapetovat pokoj s tím, že jsem první komentující Tvé vizitky ![]() To byl fór, tak se měj a nezlob na serveru
|
|
|
|
| macik1234 |
Pridané 07.12.2017 07:24
|
|
Když jsem si to přečetl tak jsem neuveril svým očím, vůbec jsem nevěděl ze jsi werymex. Jsem rad ze tam zase hreju a jsem rad ze tam jsi i ty rad po tvém komentáři zavdpominal na dobre časy na superpabe a Kriminalku Sf. Někdy zase firmu rozjedene :-D Dekuju ti ze jsi vzpomela když jsem nel roční pauzu a dekuju ti za pozitivní komentář Jsem také rád ze zase vím tvůj Nick ![]() Měj se krásně a zase někdy na serveru
|
|
|
|
| OndraS |
Pridané 13.12.2017 13:28
|
![]() Príspevkov: 502
Založený: 02.10.15
|
Čau macíku, tebe znám už od začátku na SP, už od tý doby co jsem byl před 2 rokama u tebe u gangu ( víme svý )Si celkem pohodář a velkej kámoš, ale celkem mě štve žes mě napsal za cs].zubniskritek když se známe tak 10x dýl ![]() ![]() No nic, Gl na serveru i v reálu, wcs ![]()
![]() |
|
|
|
| macik1234 |
Pridané 11.03.2018 10:59
|
|
Zdravím tě OndraS, já jak dělám menší pauzy od SP tak těch lidí pak znám tolik že tohle jsou lidi momentálně teď :-) takže se ti omlouvám :-) jinak díky tobě taky přeji hodně štěstí na serveru i v realu :-) aď se daří kámo :-) a díky. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.