Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Medical Center SF
Kacka
img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(1).png

Vítejte na firemní vizitce snad se vám bude líbit Smile

img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(2).png

Majitelka: Kačka1997

Zástupci:Barty, Nekyno
img.tpx.cz/uploads/3%20ko%C5%A1%C5%A5ata.png

img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20Sf%20(3).png

Naše firma se zabývá zaměstnáním Zdravotník.
Rozvážime léky po celém San Andreas a věnujeme se zákazníkům.
Naše firma se nachází u nemocnice v San Fierro.
ID firmy je 34

img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(4).png

[1.] Chovat se slušně
[2.] Tankovat firemní auta pomocí /tankovat » F
[3.] Omluvenky hlásit vedení firmy
[4.] Každý den něco vydělat

img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(5).png

Náš vozový park obsahuje10x Ambulance

img.tpx.cz/uploads/aut%C3%AD%C4%8Dkamedi.png

img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(6).png

Zdravotník:96%
Lékař: 97% Po vložení 250 000 do firmy
Legenda: 98% Po vložení 500 000 do firmy

Soutěžní: až 1%
img.tpx.cz/uploads/Medical%20center%20sf%20(7).png

Ze San Fierro » Rozvoz léku » Las Venturas Airport
Z Las Venturas » Rozvoz léku » Santa Flora

Nadpisy By Fifa
Upravil/a Kacka dne 08.04.2018 09:54
CpT
Ahoj, vizitka je po grafickej stránke pekná fifa vie :D vo firme som nebol ale rád by som sa tam stavil ,výborna majitelka :D tak nech sa to šlape jak má glHi
Kacka
Děkuju moc Smile Určitě se někdy zastav :D
Rady
Ahoj, máš pěkně udělanou grafiku a sladěné barvy + ty screeny se mi dost líbí, jak sis hezky srovnala auta. Smile
Jinak jsem členem, tak snad vydržím co nejdéle. :D
KoLoB
Vizitka pekna po graficke strance a vubec celkove, ve firme jsem clenem a nemuzu si stezovat. Luxusni kolektiv stale konvoye, po dlouhe dobe firma kde se planuju usadit na dele. Tak firme hodne stestii Hi
Kacka
Rady: pomohl mi Tonnys, ale děkujem :D Tak snad teda vydržíš no :D

Kolob: No jo Fifa umí dělat nadpisy :D Tak snad co nejdéle vydržíš, convoye je zaklad :D A děkuji :-)
trixi
Vizitka po grafické stránce luxusní! Jsem zástupce a nemám žádné námitky. Kolektiv hodně v pohodě, konvoje jezdíme v hodně lidech takže i výdělky dobré. Odejít neplánuji, pokud nebudou finance nebo dobrá nabídka na koupení firmy kamionu. Nemužu nic vytknout. Ať se s firmou daří. Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23990
Barty
Ahoj ahoj Hi
Tak jako první musím říct že nadpisy od Fifky jsou opravdu povedený. No.. docela jsem se teďka sám sobě zasmál protože jsem myslel celou dobu že máš ještě mechaniky a ono ne. Každopádně vizitka se mi určitě líbí. Je krásně sepsaná a dobře se čte. U záchranáře mám nějaký ty bodíky a neříkám že se k tobě někdy mrknu. Předešlá firma ti vydržela poměrně dlouho tak věřím že tahle na tom bude podobně a vydrží třeba ještě déle. Přeji ti tedy ať firma pěkně šlape a daří se jak s kolektivem tak s výdělky Smile
Kacka
Chico: bez vás by to nebylo ono :D A díky moc Smile

Barty: Děkujem moc, třeba někdy zavítáš časem Smile Zatím jí prodávát neplanuju, ale nikdy nevíš.Smile Mechanik vydržel 2 měsíce Cca, a Lékaře mám skoro asi 2 týdny, ale nerada střídám firmy, tak myslím že nějaký pátek jí mít budu :D
Multiplayer
Krásná vizitka Smile ve firmě sem taky nebyl a ani se asi nezastavím protože mě ten job nebaví no teď co bych tam vytknul není tam skoro nic k vytknutí vše krásné ale přeci jen se najde vadí mi ty screeny jak tam máš ten chat v nich od akcí vypni si to v nastavení popř. pro příště Smile
Waldos
Výborné nadpisy a ešte lepšia majitelka :-) Firmu vidím v SF každú chvílu v konvoyi, takže očividne velmi aktívna a prosperujúca firma. Keby som nemal svoju firmu, isto by som sa rád prišiel za vami pozrieť, vyzeráte ako super kolektív Smile Držím palce a nech sa vám darí a firma rastie! Smile
Kacka
Exe: mě takto ta vizitka stačí Smile

Waldos: Děkuji moc, ano convoye jsou základ :D Škoda že máš firmu, ale třeba někdy příjde.Smile A kolektiv taky super, aspoň změna oproti Mechanikum :D Smile Taky at se ti daří Smile
Fantasy
Ahoj, vizitka se mi celkem líbí není co vytknout z mé strany a jinak ve firmě sem nebyl ale kolektiv je základ dobré firmy Smile Tak ať vám vydrží co nejdéle, držím palce.
Kacka
Fantomaskuu Smile) Děkuji moc, zatím to prodávát nebudu, zatím mě to baví :D A ať se tobě hlavně daří ! Smile
MaTy
Top firma, ale jen do té doby, dokud tam budu já členem, pak to už nebude top hh.
Vizitka pekna, nadpisy fifík umí topovky, pekne sepsané, at se daří s convoyema ka/očko. :D
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Kacka
Děkuju za komentář, Maty ty tu zůstaneš dlouho! :D Pak se domluvíme na další convoy, at je co nejvíc lidi o nás.:D
Pink
Ahoj,

vizitka po grafické stránce super. Vedení taky v pohodě, až někdy budu dělat Zdravotníka, tak se určitě zastavím. :D

Takže přeju hodně štěstí s firmou a ať ti dlouho vydrží. ;)
Kacka
Pinku děkujem :D A Jasně zastav se, a snad vydržím zatím to prodavat nebudu :D Smile
Cappuccino
Ahoj,

vizitka výborně vzhledově i informačně zpracovaná. Ve firmě jsem chvíli pobýval a tak vím, že tam je super kolektiv a skvělé vedení.

Ať se firmě daří a ať vydrží!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Kacka
Taiki, já moc nehrála když si tam byl bohužel Smile A děkuju moc, třeba se někdy ještě ukažeš:-)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
21%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%