Informace o serveru
Číst diskuzi
|
fenixx. Vizitkkoš -- [EDIT - 18.4 2018]
|
|
| FiniX |
Přidané 09.03.2018 21:06
|
![]() Příspěvků: 412
Založený: 30.08.14
|
![]() Citace Na SP som začal hrať cca v roku 2012-13 pod nickom miso o nejaký čas som dostal pban. Vrátil som sa sa po nejakom roku a začal som hrať pod nickom Cz_FeniX_Sk a potom sa to striedalo na ..FeniX.. eRko. a po dlhšej pauze som v roku 2018 začal hrať po nickom fenixx. to by bolo všetko k úvodu prejdeme ďalej k vizitke ![]() Citace Váš nick na serveru: ![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
Upravil/a FiniX dne 19.04.2018 21:34 |
|
|
|
| StaaaR |
Přidané 09.03.2018 21:48
|
![]() Příspěvků: 73
Založený: 12.11.14
|
Pjekná pjekná vizitka chválim a samozrejme dobrý pilot a kamoš )))))))
|
|
|
|
| KoLoB |
Přidané 09.03.2018 21:57
|
![]() Příspěvků: 1318
Založený: 05.11.17
|
Ahoj, tak jsi se k té vizitce nakonec nějak dopatlal? ![]() Vizitka stručná, všechno co bych měl jsem se asi dozvěděl takže jakože frajer seš *Dobrá práce*Ty sám o sobě seš člověk kterého mám fakt rád, seš takový otevřený a řekl bych že zábavný, ale aby to nebylo tak pozitivní tak ti vytknu to tvoje neustálé spamování, tím mě doopravdy štveš ![]() No jinak máš výborný hudební vkus ![]() No nic, hodně štěstí a někdy zase na serveru ![]() //jinak děkuju za označení ve friendlistu a to dokonce hned nahoře, toho si cením. |
|
|
|
| Fantasy |
Přidané 09.03.2018 22:00
|
![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Ahoj, Vizitka se mi líbí, pěkné nadpisy. Info o tobě sem se nějaké dozvěděl, přijdeš mi v pohodě měl sem tu čest s tebou být v Doherty Servisu nějakou chvilku Jinak ta fotografie nemusela být Jinak celkem fajn vizitka. *Dobrá práce*
|
|
|
|
| FiniX |
Přidané 09.03.2018 23:07
|
|
Citace StaaaR napsal: ďakujem za pochvalu tiež som ťa rád spoznalCitace Ahoj, tak jsi se k té vizitce nakonec nějak dopatlal? Asi rok trvalo kým som sa k tej vizitke dokopal. Ale inak dík tiež ťa mám rád ako kamárata a o tom spamovaní by som pomlčal ---E Citace Ahoj, Vizitka se mi líbí, pěkné nadpisy. Info o tobě sem se nějaké dozvěděl, přijdeš mi v pohodě měl sem tu čest s tebou být v Doherty Servisu nějakou chvilku Som rád že sa ti vizitka páči a tiež som ťa rád spoznal dá sa s tebou pokecať ... Tú fotku niekedy editnem
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 10.03.2018 11:19
|
![]() Příspěvků: 1277
|
Díky za označení, ale ty peníze po tobě stejně chci hráč v pohodě hlavně na plugu byla sranda. Vizitka červená top. Ať se daří a najdi si nějaký kámoše. Čau čau
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| Gameluner |
Přidané 10.03.2018 11:51
|
![]() Příspěvků: 1846
Založený: 15.12.16
|
Ahoj, Především ti velmi děkuji za označení, vážím si toho. Vizitku sis udělal pěkně do červeno-růžovo-bíla, zaujala mě a to jak obsahem, tak i vzhledem, opravdu sis s ní pohrál. Na serveru často pokecáme, doufám, že se mezi námi nic nepose*e. Přeji ti hodně štěstí, a to jak v tomto nereálném světě na Superpařbě a i v reálném světě. ![]() PS: šš, ---E ![]() |
|
|
|
| FiniX |
Přidané 18.04.2018 18:45
|
|
Citace MaTy napsal: MaTy - ten plug môžeme niekedy zopakovať a tebe nech sa tiež darí. A som rád že sa ti vizitka páčiAhoj, Citace Především ti velmi děkuji za označení, vážím si toho. Vizitku sis udělal pěkně do červeno-růžovo-bíla, zaujala mě a to jak obsahem, tak i vzhledem, opravdu sis s ní pohrál. Gamulener - Som rád že sa ti vizitka páči. Bolo s tým trochu práce ale konečne som ju spravil, a hádam že to medzi nami vydrží vždy rád s tebou pokecám |
|
|
|
| MightyDaniel_ |
Přidané 04.05.2018 14:58
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Znám tě z chatu, vypadáš jako v pohodě kluk, nekonfliktní. Krásná vizitka At se daří na SP.
|
|
|
|
| FiniX |
Přidané 13.05.2018 09:19
|
|
Citace MightyDaniel_ napsal: ďakujem za koment a som rád že sa ti vizitka páči nech sa ti darí ako aj na SP tak aj v realnom živote |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 15

ale aj lenivý 

a samozrejme dobrý pilot a kamoš
)))))))

hráč v pohodě hlavně na plugu byla sranda. Vizitka červená top. Ať se daří a najdi si nějaký kámoše. Čau čau