Informácie o serveri
Čítať tému
yrn]d0g. - VIZITKA | UPDATE 12.05.2018
|
|
d0g_ |
Pridané 22.04.2018 11:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 149
Založený: 01.05.16
|
![]() Zdravím Vás, vitajte v mojej vizitke. Bez dalších kecov poďme na to! ![]() Váš nick na serveru: Jakubko_SK, J[a]kubko_SK, Jakub_SVK, Codyho_Menezeris, Hy[D]ro[X]iT, JAZVEC, JAZVEC_ | Aktuálny nick: yrn]d0g. Odehrané hodiny na serveru: 1123 Váš bankovní obnos: Stále sa mení, najviac 130mg Nasbíráno marihuany: Vsetko som predal ![]() ![]() ![]() Vlastním dům číslo: číslo 654 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: young rich niggaz <3 YRN IS LIFE Můj oblíbený administrátor: Krowky, Panther, Fifa, Nosferatu, Domes, Szelby, Azor, [W]arning, _[U]nder[T]ake[R]_, Fantasy. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kil, /dm, /mise, /novinky, /help, /sprcha, /dloc Můj nejoblíbenější event serveru: Rally, Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sandking, Mawerick Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný, Prostitutka, Zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- ![]() Váš nick na webu: JAZVEC_ Vloženo komentářů: Pozri sa Vloženo příspěvků ve fóru: Pozri sa Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: #ALLFORJANCI ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Prezentacne video od Arbysa Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Stažnosti na adminov (klik) ![]() Jméno: Jakub Příjmení: F****** Datum narození: 8.11.2004 Věk: 13 Kontakty: Skype: jakubkof1 Kraj: Košický, Okres Spišská Nová Ves Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: V realnom živote 1 Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent na osemročnom gymnáziu Vzdělání: 7. ročník ZŠ ![]() Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, Nemčina Děti: Nemám, chcem. Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodičmi. Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka : #CIKOKÝ ![]() Typologie osobnosti: Pokojná Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Úprimná ![]() Výška: 175cm Hmotnost: 68kg Postava: Chudá Barva očí: Modro-hnedá Barva vlasů: Čierna Brýle: Vonku nosím cez leto kvôli alergii slnečné Na těle mám: Kožu Vousy: Nemám Fotografie: Nn diky ![]() ![]() Kouření: Nie Alkohol: Nie Sex: ![]() Závislosti: Bicykel, Pokémon GO (ano, vážne), SP, iPhone, Apple Music ![]() Zájmy: SP, PC Sport: Bicyklovanie Literatura: Periodická Sústava Chemických prvkov Hudba: Pop, Rap, Hip-Hop, Dance, Piano Zvíře: Sestra 4 mesačná ![]() Moje motto: Nemám Moje webová stránka: young-rich-niggaz.clanweb.eu - Neaktívna Životní cíl: Napísať písomku z Matiky na 1tku Co nesnáším: ŠKOLU Co miluji: ŽIVOT Oblíbená muzika: rockstáááár Oblíbené jídlo: Palačinky Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Zbierka úloh z Matematiky Oblíbené oblečení: To čo mám na sebe Oblíbená barva: Tyrkysová EDITY 22.4.2018 11:22 - ZALOŽENIE VIZITKY 22.4.2018 11:24 - PRIDANIE SEKCIE "EDITY" 12.05.2018 12:44 - AKTUALIZÁCIA HERNÝCH INFORMÁCÁÁ Upravil d0g_ dňa 12.05.2018 12:44 |
|
|
Hendy |
Pridané 22.04.2018 17:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 1420
Založený: 04.03.18
|
Pekná vizitka ![]() |
|
|
Gameluner |
Pridané 22.04.2018 18:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Zdravím, ~> Máš hodně pěknou vizitku. Sice tam jsou trošičku neořezané nadpisy, ale to nevadí. ![]() ~> Na serveru se známe poměrně slušně a musím říct, že vůbec nelituji, že jsem tě poznal. Jsem za to rád a myslím, že se ještě uvidíme. ~> A jako vždy, na závěr takový ty trapný kecy, takže ať se ti daří na SP i v reálu a ať se jedna věc zlepší: Citácia Sex: ![]() Zatím. ![]() |
|
|
d0g_ |
Pridané 22.04.2018 20:00
|
|
Citácia Gameluner napsal: Ahoj, ďakujem za krásny komentár, Tie nadpisu som robil cez Android apku PixelLab a je to furt také neorezane ![]() Tebe tiež prajem vela dobrého v živote a určite si ešte na serveri napíšeme ![]() Zatial papá ![]() |
|
|
Mine |
Pridané 22.04.2018 21:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 1427
Založený: 14.06.16
|
No čaaaaau Jazvec ![]() Vizitka pekná, stručná tak jak má byť. Ku tebe: Na serveri sa poznáme, a to som rád, kto by ma potom učil sawny ![]() ![]() ![]() ![]() Citácia Poznámka: #CIKOKÝ ![]() Vela štastia na SP aj v reále |
|
|
d0g_ |
Pridané 22.04.2018 21:21
|
|
Citácia MinecrafterSK napsal: Ahoj Minecrafter, Vizitka áno strucna, makal som na nej iba dnes ![]() A áno áno učím ťa sawny aj keď ich sám neviem ale ![]() Tiež si mi velakrát pomohol takže s tebou nemám žiadne konflikty ![]() Tiež GL na SP aj v reále Haf |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!