Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - MightyDaniel_
|
|
| MightyDaniel_ |
Přidané 01.05.2018 17:08
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
![]() ![]() Váš nick na serveru: MighyDaniel_ Odehrané hodiny na serveru: 300+ Váš bankovní obnos: Pár milionů (furt se mění) Nasbíráno marihuany: 250+ Vlastním dům číslo: 169 Vlastním hotel číslo: Nejbližší Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Aztecas Můj oblíbený administrátor: SystemeR Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /inzerat /drazba Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Tornado, Elegy Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- ![]() Váš nick na webu: MightyDaniel_ Vloženo komentářů: 10+ Vloženo příspěvků ve fóru: 8+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=234 ![]() Jméno: Daniel Příjmení: / Datum narození: 1.2.2001 Věk: 17 Kontakty: Skype-MightyDaniel_ Kraj: MoravskoSlezský Město: Opava Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: V budoucnu 2 Kde bydlím: Rodinný dům S kým bydlím: Rodiče Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Zájmy: Cyklistika, Přátelé, Filmy Sport: Kolo Literatura: To existuje? Hudba: Rap,Trap,Tekno,Dubstep,HipHop Zvíře: ![]() ![]() Moje motto: S kamarády jde vše líp Životní cíl: Vyučit se, najít si dobré prac. místo, ženu, děti. Co nesnáším: Lidi co rozkazují Co miluji: Hudbu,Jídlo Oblíbená muzika: Rap Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: CocaCola Oblíbený film: Rychle a Zběsile (1-8) Oblíbená barva: Modrá Tuto vizitku vytvořil: Loly Upravil/a MightyDaniel_ dne 08.05.2018 13:34 |
|
|
|
| Larex |
Přidané 01.05.2018 21:56
|
![]() Příspěvků: 647
Založený: 04.01.17
|
Zdravím Na tvé vizitce mě zaskočila jedná věc Citace Co nesnáším: Lidi co rozkazují Protože, když hraješ dayZ občas tak víš, kdo tam rozkazuje ![]() Jinak sepsaná celkem pěkně, až na nějaké drobnosti. S tebou nemám žádné konflikty, občas nabručený kluk, ale ve více času na tsku spíše klidný Tak ať se daří v SP tak i v reálu
|
|
|
|
| HARS |
Přidané 02.05.2018 08:48
|
![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Tož fajný borec. Vizitka pekná a jednoduchá, což mám rád Ať se daří ![]() PS: Larex sice rozkazuje, ale stejně hi nikdo neposlouchá
|
|
|
|
| Skybatros |
Přidané 02.05.2018 20:14
|
![]() Příspěvků: 18
Založený: 11.01.18
|
Super vizitka, jednoduchá, stručná. Je sním prdel a vždy se pobavíme
|
|
|
|
| Kacka |
Přidané 04.05.2018 15:33
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1281
Založený: 15.06.17
|
Hezké nadpisy, hezká vizitka, přehlédna, jinak v pohodě si, byl si u mě ve firmě takže nemam s tebou žádný problém Ať se ti dařííí tvou firmou
|
|
|
|
| JohnyStar |
Přidané 07.05.2018 19:06
|
![]() Příspěvků: 370
Založený: 13.01.13
|
Ahoj, Nadpisy normální z vizitky jsem se dozvěděl co jsem potřeboval takže fajn, Znám tě z TSka jsi hodně v pohodě dá se s tebou normálně pokecat a i zasmát :-D. Přeju ti hodně štěstí :-). |
|
|
|
| Swampy |
Přidané 15.05.2018 16:33
|
![]() Příspěvků: 40
Založený: 02.07.17
|
Ahoj, Nadpisy ujdou, vizitka stručná a taková "jednodušší" ale dozvěděl jsem se z ní to co jsem chtěl, často voláme na TS a jsi vpohodě cápek Hodně štěstí jak na SP , tak v realu. |
|
|
|
| Budoucnost |
Přidané 15.05.2018 17:20
|
![]() Příspěvků: 153
Založený: 09.04.18
|
Prostě frajer, nevím co dál říct. Jako všem ti přeju hodně štěstí do života a mnoho dalších tuning srazů na SP
|
|
|
|
| MightyDaniel_ |
Přidané 15.05.2018 19:03
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Díky Future , jsme machři na Tuningy. B-) Díky všem za komenty <3 |
|