Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka- LIL_PEEP
|
|
_LILPEEP_ |
Pridané 04.05.2018 00:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 28.04.18
|
![]() Váš nick na serveru: LIL_PEEP Odehrané hodiny na serveru: 200+ Váš bankovní obnos:Stále jiný Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 593 Vlastním hotel číslo: Který zrovna je volný. Momentálně jsem šéfem/členem firmy: Medical Centre LV Můj oblíbený administrátor: Krowky,Domes,Nosfe. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /lv, /mise Můj nejoblíbenější event serveru: Cheetah race Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto smrti Mé oblíbené vozidlo: Elegy,Sultan,Ambulance Má oblíbená práce na serveru: Doktor,Kamioňák,Právník. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- ![]() Váš nick na webu: _LILPEEP_ Vloženo komentářů: Žádný Vloženo příspěvků ve fóru: 1 ![]() Jméno: Ondřej Příjmení: Neřeknu Datum narození: 9.10 2002 Věk: 15 Kraj: Moravskoslezský. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Celkem dost Stav: Svobodný. Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina. Děti: Chci mít, ale až za hodně dlouho. Kde bydlím: V bytě. S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka: Nejím maso a ne, nedávám to všem najevo. ![]() ![]() Typologie osobnosti: Cholerik. Pohled na svět: Optimista. Otevřenost: Extrovert. Moje povaha: Aktivní, bavící, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá. ![]() Výška: 176 Hmotnost: 64 Postava: Hubená. Barva očí: Modrošedá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: Nic. ![]() Zájmy:Grafika, sport. Sport:Florbal,Football, Basketball. Literatura:Cokoliv kde zjistím informace, kromě Encyklopedie ![]() Hudba:Lil Peep. Zvíře:Takový ten standart... Mladší bratr. ![]() Životní cíl: Dostat se do repre a aby ostatní kolem mě byli štastní a zdraví. Co nesnáším: Falešné a ulhané lidi. Co miluji: Svou rodinu. Oblíbená muzika: Rap, Hiphop. Oblíbené jídlo: Vše kromě masa. Oblíbené pití: Sprite. Oblíbený film:Schindlerův Seznam. Oblíbená kniha: My děti ze stanice Zoo. Oblíbené oblečení: Tmavé. Oblíbená barva: Černá, šedá a bílá. Upravil _LILPEEP_ dňa 04.05.2018 08:04 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!