Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Flux
|
|
Flux649 |
Přidané 13.05.2018 00:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 41
Založený: 07.08.17
|
Server Info Ke konci roku 2014 mi můj tehdy nejlepší kamarád navrh, že by jsme mohli hrát GTA San Andreas Multiplayer. Já tehdy pořád dokola hrál singleplayer a už mě to nudilo.. Server se jmenoval SuperPařba. [/i][/b]Začal jsem tam hrát pod nickem honzaskach. Vůbec jsem nevěděl co mam dělat, jak mam začít, kde pracovat. To mi nastěstí vysvětlil můj kamarád. ![]() ![]() ![]() Za mojí kariéru jsem ztratil 770 hodin. Byl jsem 2x banován. Jednou za reklamu, a podruhé jsem urážel administrátory.. Později jsem se seznámil s kamarádem, který to porád hraje.. Nabídl mi, abych byl jeho manažer. Změnil jsem si tedy jméno na [P]acientov_[M]enezeris. Pak jsem chtěl svoje vlastní jméno, které mi zůstalo až do těd, Flux. Váš nick na serveru: Flux Odehrané hodiny na serveru: 700+ hodin Váš bankovní obnos: zhruba 5 mg (mění se) Nasbíráno marihuany: právě na tom pracuji ![]() ![]() Vlastním dům číslo: stálý je 701, s domy obchoduji takže víc Vlastním hotel číslo: který je zrovna po ruce Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Medical Center SF ![]() Můj oblíbený administrátor: Azor, Fifa, Nosferatu, Kolo, Larex, Arbys, Wery, Panther, MaTy, Fantasy.,[S]ysteme[R], Vikush, [P]atreS_, Baseball Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /taxi /wankout /dotaz Můj nejoblíbenější event serveru: - Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autodráha, Parkour, Závody bez premium výhod ![]() ![]() ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Hotring A,B, Sandking, Bandito Má oblíbená práce na serveru: Dealer, zdravotník, ale živím se především obchodováním ![]() ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1- [b] Webové info Váš nick na webu: Flux649 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 2, možná 3 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): asi 10 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): mé inzeráty ![]() ![]() Osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: ..nevzpomenu si.. Datum narození: 29. září 2003 Věk: 14 Kontakty: Kraj: Karlovarský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pár jich bude Stav: svobodný Zaměstnání: žák ZŠ Vzdělání: základní Jazyky: AJ, NJ, ČJ Děti:nemám, ale chci mít Kde bydlím: v domě S kým bydlím: s rodiči, sklípkanem, kocourem a agamou Sexuální orientace: hetero Poznámka: ![]() Osobnost Typologie osobnosti: cholerik, flegmatik, jak kdy.. Pohled na svět: Optimista/realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, pozitivní, věčně se chechtam, laskavá, občas pěkně nasraná Závislosti Kouření: ![]() Alkohol: občas si cucnu piva, jinak ![]() Sex: zatím ![]() Závislosti: Auta, holky, pavouci, štíři, rodina, přátelé Zájmy Zájmy: Kick Box, hudba Sport: Kick Box Literatura: - Hudba: starý Rock Zvíře: Kocour, Agama vousatá, sklípkan brachypelma hamorii Styl Moje motto: Život je boj, ale stojí za to. Tak si ho užívej naplno. Nikdy totiž nevíš, kdy skončí. Moje webová stránka: - Životní cíl: Mít zdravé a šťastné děti, ženu, rodinu, skvělkou práci Co nesnáším: LŽI! Co miluji: Auta, holky Oblíbená muzika: Rock Oblíbené jídlo: Svíčková Oblíbené pití: Mattoni Spritz Oblíbený film: Zachraťe Vojína Ryana Oblíbená kniha: co nejméně stran Oblíbené oblečení: každé hezké Oblíbená barva: černá, modrá, zelená Upravil/a Flux649 dne 13.05.2018 12:14 |
|
|
Ragnar_ |
Přidané 13.05.2018 01:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Podle mě odfláknutá vizitka fluxi, zkus tam přidat nějaký ty barvičky a zvětši písma ![]() Pak to bdueš mít hezčí, mnohem |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!