Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Flux
|
|
| Flux649 |
Přidané 13.05.2018 00:15
|
![]() Příspěvků: 41
Založený: 07.08.17
|
Server Info Ke konci roku 2014 mi můj tehdy nejlepší kamarád navrh, že by jsme mohli hrát GTA San Andreas Multiplayer. Já tehdy pořád dokola hrál singleplayer a už mě to nudilo.. Server se jmenoval SuperPařba. [/i][/b]Začal jsem tam hrát pod nickem honzaskach. Vůbec jsem nevěděl co mam dělat, jak mam začít, kde pracovat. To mi nastěstí vysvětlil můj kamarád. Bohužel za 2 týdny od mého prvního připojení ho to přestalo bavit.. Takže jsem byl na vše sám. Mohl jsem se zeptat adminů, nebo ostatních lidí, ale to mě dříve nenapadlo.. Ještě si pamatuji, že jsem zabil hráče, který měl u sebe 100 tisíc a já jsem mu je "poslal" tak, že jsem na něj vypsal hitmana ![]() Za mojí kariéru jsem ztratil 770 hodin. Byl jsem 2x banován. Jednou za reklamu, a podruhé jsem urážel administrátory.. Později jsem se seznámil s kamarádem, který to porád hraje.. Nabídl mi, abych byl jeho manažer. Změnil jsem si tedy jméno na [P]acientov_[M]enezeris. Pak jsem chtěl svoje vlastní jméno, které mi zůstalo až do těd, Flux. Váš nick na serveru: Flux Odehrané hodiny na serveru: 700+ hodin Váš bankovní obnos: zhruba 5 mg (mění se) Nasbíráno marihuany: právě na tom pracuji ![]() ![]() Vlastním dům číslo: stálý je 701, s domy obchoduji takže víc Vlastním hotel číslo: který je zrovna po ruce Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Medical Center SF ![]() Můj oblíbený administrátor: Azor, Fifa, Nosferatu, Kolo, Larex, Arbys, Wery, Panther, MaTy, Fantasy.,[S]ysteme[R], Vikush, [P]atreS_, Baseball Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /taxi /wankout /dotaz Můj nejoblíbenější event serveru: - Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autodráha, Parkour, Závody bez premium výhod ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Hotring A,B, Sandking, Bandito Má oblíbená práce na serveru: Dealer, zdravotník, ale živím se především obchodováním Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1- [b] Webové info Váš nick na webu: Flux649 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 2, možná 3 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): asi 10 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): mé inzeráty ![]() Osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: ..nevzpomenu si.. Datum narození: 29. září 2003 Věk: 14 Kontakty: Kraj: Karlovarský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pár jich bude Stav: svobodný Zaměstnání: žák ZŠ Vzdělání: základní Jazyky: AJ, NJ, ČJ Děti:nemám, ale chci mít Kde bydlím: v domě S kým bydlím: s rodiči, sklípkanem, kocourem a agamou Sexuální orientace: hetero Poznámka: Osobnost Typologie osobnosti: cholerik, flegmatik, jak kdy.. Pohled na svět: Optimista/realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, pozitivní, věčně se chechtam, laskavá, občas pěkně nasraná Závislosti Kouření: ![]() Alkohol: občas si cucnu piva, jinak ![]() Sex: zatím ![]() Závislosti: Auta, holky, pavouci, štíři, rodina, přátelé Zájmy Zájmy: Kick Box, hudba Sport: Kick Box Literatura: - Hudba: starý Rock Zvíře: Kocour, Agama vousatá, sklípkan brachypelma hamorii Styl Moje motto: Život je boj, ale stojí za to. Tak si ho užívej naplno. Nikdy totiž nevíš, kdy skončí. Moje webová stránka: - Životní cíl: Mít zdravé a šťastné děti, ženu, rodinu, skvělkou práci Co nesnáším: LŽI! Co miluji: Auta, holky Oblíbená muzika: Rock Oblíbené jídlo: Svíčková Oblíbené pití: Mattoni Spritz Oblíbený film: Zachraťe Vojína Ryana Oblíbená kniha: co nejméně stran Oblíbené oblečení: každé hezké Oblíbená barva: černá, modrá, zelená Upravil/a Flux649 dne 13.05.2018 12:14 |
|
|
|
| Ragnar_ |
Přidané 13.05.2018 01:41
|
![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Podle mě odfláknutá vizitka fluxi, zkus tam přidat nějaký ty barvičky a zvětši písma ![]() Pak to bdueš mít hezčí, mnohem |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 14

Bohužel za 2 týdny od mého prvního připojení ho to přestalo bavit.. Takže jsem byl na vše sám. Mohl jsem se zeptat adminů, nebo ostatních lidí, ale to mě dříve nenapadlo..