Informácie o serveri
Čítať tému
|
|
|
| Cappuccino |
Pridané 16.06.2018 16:46
|
![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Zdravím, měl bych pro zdejší grafiky asi poměrně jednoduchý úkol. Chtěl bych vytvořit nový avatar a podpis. U obojího (hlavně u podpisu) bych asi nejvíce ocenil GIF, ale chápu že to už je za tyto $ trošku moc práce.. 1) Avatar - Obrázek kamionu (upřednostňoval bych něco kresleného, ale když nebude, tak se nic neděje). - Do obrázku někam jméno Regis. (Tak aby to ladilo s obrázkem, prostě aby to tam zapadlo). 2) Podpis - U podpisu bych si přál stejnou tematiku (ale jiný obrázek) jako u avataru (to jest kamion/y). - Do podpisu napsat (opět písmem, které tam bude sedět) něco jako Vizitka nebo Regisova vizitka. - Jak je psáno v úvodu, tak bych zde byl moc rád za gif. Nyní by bylo asi příhodné zmínit kolik virtuálních $ na serveru SuperPařba dostanete za tento úkol. Vzheled k tomu, že jsem chudý jak kostelní myš tak můžu nabídnout něco mezi 1 - 3 miliony $. Záleží na tom, jestli uděláte avatar i podpis, kvalita vašeho výtvoru ... S pozdravem a mnoho zdaru přeje Regis |
|
|
|
| Rich |
Pridané 19.06.2018 21:37
|
![]() Príspevkov: 2859
Založený: 21.12.16
|
Cením si, že si mi napísal! Podpis - ![]() Na avatare sa už pracuje!
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
|
| Cappuccino |
Pridané 19.06.2018 22:24
|
|
Citácia Rich napsal: Nerad bych tě zklamal, ale psal jsem více grafikům. ![]() Podpis zatím vypadá pěkně, uvidíme co avatar =) |
|
|
|
| Fifa |
Pridané 19.06.2018 23:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Tak jsem taky něco v rychlosti udělal.![]() |
|
|
|
| Cappuccino |
Pridané 20.06.2018 06:37
|
|
To vypadá vážně pekne Fifo! Ještě ale počkám na výtvory ostatních.
|
|
|
|
| Disco |
Pridané 22.06.2018 16:27
|
![]() Príspevkov: 1392
Založený: 17.07.15
|
Ahoj, jak jsem slíbil, o něco jsem se pokusil. Kdybych to dělal dýl tak by to zas celý vypadalo jinak.. Jsem to předělával snad 3x, protože furt mi tam přišlo něco špatně .Cokoliv můžu upravit, takže kdyby si chtěl něco podle vlastního přání klidně napiš. |
|
|
|
| Spamer |
Pridané 22.06.2018 19:42
|
![]() Príspevkov: 504
Založený: 10.04.13
|
Ahoj, Niečo som skúsil na tvoju žiadosť v SZ ale z duvodu odchodu na dovolenou jsem ti spravil jen neco na rychlo
|
|
|
|
| Cappuccino |
Pridané 22.06.2018 21:52
|
|
Všem mnohokrát děkuju za výtvory, ale nejvíce se mi do vkusu trefil hráč D1sc0_! Ohledně odměny ho kontaktuji v SZ zde na webu, nebo na serveru. Ještě jednou všem mnohokrát děkuji za snahu a můžete
|
|
|
|
| Spamer |
Pridané 23.06.2018 07:37
|
![]() Príspevkov: 504
Založený: 10.04.13
|
|
|