Informácie o serveri
Čítať tému
WayCZECH - Edit 23.7.18
|
|
WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 18:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 9
Založený: 16.12.17
|
![]() ![]() ![]() Nick: WayCZECH Nahraný čas: 235 Hodin Mariuhana: 117 g Ve firmě: Pobřežní stráž Admini co jsou OK: Pink, ŽáčekDan Vozidla: Infernus, Sultan, Turismo, FBI Rancher Nejlepší joby: Bezpečák, Pilot, Pobřežní hlídka Vlastněné prémia: Klasik , Car, Upgrade Garáže Level: 80-tý level ![]() Popis: Jsem takový pohodový, kluk co se rád pobaví a zasměje. Svůj volný čas trávím hraním her jako je GTA, CS:GO nebo WOT. Nesnáším lidi, co se povyšují a hrají se na něco, co nejsou, ze všeho nejvíc nesnáším lháře. Kraj ve kterém bydlím: Ústecký kraj. Kouření, pití: Nekouřím. Piju alkohol jen protože mi chutná a nemusím to s ním přehánět. Zájmy: Spánek, hraní her a flákání se. Zvířata co mám: Kočka, pes, želva. ![]() M3Nt0L Super týpek, je s ním sranda. Škoda jen to že je Slovák. Cigaan Takovej typickej cigán, co nic nedělá a jen krade. Super týpek, je s ním kopec srandy a někdy se možná naučí i řídit. Benny No tak to je naše Terezka, všemi zneužívána k nemravným věcem. Jednou vydělá buď na Infernuse nebo na Sultana. Oxiik Ostravák, co hraje basketball, kupuje si drahý hnusný boty, ale mám ho i tak rád. Upravil WayCZECH dňa 23.07.2018 00:17 |
|
|
Komper_ |
Pridané 14.07.2018 19:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 24.02.15
|
Aj na to málo čo tu je napísané sa mi vizitka velmi páči. Tie nadpisy, jednoduché a pekné. Farby takisto až na tú svetlozelenú, vybíja mi oči, ale dá sa to. PS: Čo máš proti Slovákom ? ![]() |
|
|
Zacek |
Pridané 14.07.2018 19:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 891
Založený: 14.03.14
|
![]() ![]() ![]() Děkuji moc za označení ![]() ![]() |
|
|
OxiiiKoS |
Pridané 14.07.2018 20:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 09.07.18
|
Taký jsi nejlepší týpek <3 <3 <3 <3 a mám pěkné boty Kyrie 4 All-Star jsou topovka :* <3
Upravil OxiiiKoS dňa 14.07.2018 20:40 |
|
|
WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 20:39
|
|
Citácia Komper_ napsal: Ahoj a díky, zelenou jsem už upravil a proti Slovákům ehm nemám nic. ![]() |
|
|
WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 20:40
|
|
Citácia ZacekDan napsal: "Žáčku" díky ti za tvůj komentář a pokud nebudu línej tak jí budu postupně upravovat. ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 14.07.2018 21:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Prekazím ti tripplepost ![]() ![]() Vizitka sa mi páči, jednoduchá krátka, to je na tebe, či už ju budeš doplňať ![]() Na serveri som ťa ešte nevidel, keby s niečím potrebuješ pomôcť, napíš mi ! ![]() Vela šťastia ti prajem ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!