Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WayCZECH - Edit 23.7.18
WayCZECH
ctrlv.cz/shots/2018/07/14/dgnr.png

ctrlv.cz/shots/2018/07/14/ZiXJ.png

ctrlv.cz/shots/2018/07/14/tR3L.png

Nick: WayCZECH
Nahraný čas: 235 Hodin
Mariuhana: 117 g
Ve firmě: Pobřežní stráž
Admini co jsou OK: Pink, ŽáčekDan
Vozidla: Infernus, Sultan, Turismo, FBI Rancher
Nejlepší joby: Bezpečák, Pilot, Pobřežní hlídka
Vlastněné prémia: Klasik , Car, Upgrade Garáže
Level: 80-tý level

ctrlv.cz/shots/2018/07/23/hXhj.png

Popis: Jsem takový pohodový, kluk co se rád pobaví a zasměje. Svůj volný čas trávím hraním her jako je GTA, CS:GO nebo WOT. Nesnáším lidi, co se povyšují a hrají se na něco, co nejsou, ze všeho nejvíc nesnáším lháře.
Kraj ve kterém bydlím: Ústecký kraj.
Kouření, pití: Nekouřím. Piju alkohol jen protože mi chutná a nemusím to s ním přehánět.
Zájmy: Spánek, hraní her a flákání se.
Zvířata co mám: Kočka, pes, želva.

ctrlv.cz/shots/2018/07/16/Thcu.png

M3Nt0L
Super týpek, je s ním sranda. Škoda jen to že je Slovák.

Cigaan
Takovej typickej cigán, co nic nedělá a jen krade. Super týpek, je s ním kopec srandy a někdy se možná naučí i řídit.

Benny
No tak to je naše Terezka, všemi zneužívána k nemravným věcem. Jednou vydělá buď na Infernuse nebo na Sultana.

Oxiik
Ostravák, co hraje basketball, kupuje si drahý hnusný boty, ale mám ho i tak rád.
Upravil WayCZECH dňa 23.07.2018 00:17
Komper_
Aj na to málo čo tu je napísané sa mi vizitka velmi páči. Tie nadpisy, jednoduché a pekné. Farby takisto až na tú svetlozelenú, vybíja mi oči, ale dá sa to.

PS: Čo máš proti Slovákom ? Ratatata
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21315
Zacek
:D ''WEJI'' co si to tu vytvořil za 2 minuty? :D Předpokládám, že ji postupně budeš doplňovat, ne? :D

Děkuji moc za označení Smile

Hi
OxiiiKoS
Taký jsi nejlepší týpek <3 <3 <3 <3 a mám pěkné boty Kyrie 4 All-Star jsou topovka :* <3
Upravil OxiiiKoS dňa 14.07.2018 20:40
WayCZECH
Citácia
Komper_ napsal:

Aj na to málo čo tu je napísané sa mi vizitka velmi páči. Tie nadpisy, jednoduché a pekné. Farby takisto až na tú svetlozelenú, vybíja mi oči, ale dá sa to.

PS: Čo máš proti Slovákom ? Ratatata

Ahoj a díky, zelenou jsem už upravil a proti Slovákům ehm nemám nic. :D
WayCZECH
Citácia
ZacekDan napsal:

:D ''WEJI'' co si to tu vytvořil za 2 minuty? :D Předpokládám, že ji postupně budeš doplňovat, ne? :D

Děkuji moc za označení Smile

Hi

"Žáčku" díky ti za tvůj komentář a pokud nebudu línej tak jí budu postupně upravovat. :D
Rich
Prekazím ti tripplepost :D Sranda :D
Vizitka sa mi páči, jednoduchá krátka, to je na tebe, či už ju budeš doplňať Smile
Na serveri som ťa ešte nevidel, keby s niečím potrebuješ pomôcť, napíš mi ! Smile
Vela šťastia ti prajem Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%