Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka maxim92
|
|
| maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 20:10
|
![]() Príspevkov: 91
Založený: 01.02.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: maxim92 Odehrané hodiny na serveru: 1650+ Váš bankovní obnos: Furt se to střídá jednou 1mld po druhé 500mg.. Nasbíráno marihuany: Furt se to střídá nejvíce 100kg Vlastním dům číslo: 1100 Vlastním hotel číslo: Rodeo Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nikde Můj oblíbený administrátor: Nosfe, ove, Salazar, Antíiik (antivirus). Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info /e Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto Smrti, závody. Mé oblíbené vozidlo: CHEETAH <3 Má oblíbená práce na serveru: Právník, novinář. <3 Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: maxim8292 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Furt se to mění Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Furt se to mění Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Stará parta vždy při sobě ! 2011 / 2018 ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): NEVÍM Vaše osobní stránka Jméno: Otík Příjmení: maxim92 Datum narození: 92 Věk: 92 Kontakty: skype: maxim.922 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský - Kolín - Velký Osek Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ještě ve školce Jazyky: Čeština, angličtina,ruština. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nechci mít, mám, nemám, chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): dal bych si nějaku maminu Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: cholerik, Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná. Informace o Vaší postavě Výška: 180 Hmotnost: 65 Postava: sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): anal , hovno Závislosti: Pivko Kouření: Ne! Nikdy Alkohol: Přestávám, ne, abstinent, s Mírou, i bez Míry, denně. Sex: Jak kdy. Když příjde nějaka mamča proč ne. MCBP. Závislosti: SP, ryby, BOX. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SP, BOX, RYBY Sport: BOX Literatura (zde uvedete žánr): NIC Hudba (zde uvedete žánr): Eminem - Lose YourSelf Zvíře: PES Můj styl Moje motto: Když nemůžeš tak přidej ! Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: Do TOP 10 boxerů světa. Co nesnáším: Dementy Co miluji: maminy Oblíbená muzika: Eminem - RAP Oblíbené jídlo: Burgery ! Oblíbené pití: Cola, Kofola, soda Oblíbený film: Project X - 8 Míle Oblíbená kniha: Žádna Oblíbené oblečení: klasika black jeans , vans. Oblíbená barva: Modrá - černá. Nejvíce v poho lidi !: frajeři ! : MaoS. - Muj kšeftář ! xD [Lachtan]Danger.RMV, ove8 - Dalis je bůh! matok36, CloseUp - Prdel na skype. xD Nosferatu - Noční pokec. Víme svoje. Nejvíc frája ! lofastek - Dane,Dane xD Pbane Pbane xD RocketLauncherSs - Prostě nylez nic víc ! xD cortez - Můj BUGER na prachy <3 xD 2k12. yaroush - ty staré časy.. to byla pecka ! Kamionaku at se daří!:-) _PrOkill_ - Čítujem je Xena panna ? ![]() ![]() Ty naše noci... Masakr!LuKi_ - Nojo lukin.... xD ... TOP Admin ! Smetyx - Smetááák ! xD /Vykradurozpocet 1000000000 xD Taky pohoda typek! Známe se už dloooouhoo. Pitras - Kid xDD ![]() ![]() Víme svoje. ![]() Lapour Shaki err0rk0 Xena Kapo Kapr Marc_Woo Pavlinho03 Grizzly Wlk Kerry Je jich hodně ! sami víme ! DÍKY VÁM ZA TY SUPER ČASY 2011 / 2018 Upravil maxim8292 dňa 20.08.2018 20:33 |
|
|
|
| MaoS |
Pridané 20.08.2018 20:18
|
![]() Príspevkov: 522
Založený: 11.07.12
|
lepšiu vizitku ma moja mama GL.HF |
|
|
|
| Jenda51 |
Pridané 20.08.2018 20:25
|
![]() Príspevkov: 1115
Založený: 12.02.18
|
Nádherná vizitka je vidět, že jsi si s tím dal práci. Dost jsem se o tobě dověděl, ale čekal jsem že jsi mladší. GL na SP (RL není důležitej)
![]() ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
|
| maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 20:26
|
|
Jertn<33 Děkuji.... Ohhh.. JONOOO SP LIFE !! |
|
|
|
| DangerRMV |
Pridané 20.08.2018 20:44
|
![]() Príspevkov: 1618
Založený: 01.04.11
|
Pěkná barevná vizitka na úrovni, patří k těm lepším. Díky za označení, to mě těší . Ty jsi prostě maxim no.
|
|
|
|
| EM1N3M |
Pridané 20.08.2018 20:56
|
![]() Príspevkov: 536
Založený: 08.01.16
|
V pohode hráč a nemám stebou žiadny problém si jeden z tých lepších par krat sme aj volali. Ale to stým bankovým obnosom je asi preklik napísal si tam maosove peniaze takže si to radšej oprav na 5 mg ..
|
|
|
|
| maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 21:13
|
|
Oveee ! xD Diky bro |
|
|
|
| maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 21:14
|
|
Emineme děkuji moc ! :-) Majetek s Maosem máme napůl neboj sa :-DD Střídáme si furt něco xD Sám víš...
|
|
|
|
| Salazar |
Pridané 21.08.2018 17:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 1416
Založený: 17.02.16
|
Maximek, takže vizitka fajnová, dozví se z ní člověk o tobě dost, ale jelikož bydlíš nedaleko mne, tak jsem již toto vše o tobě věděl. Děkuji za označení mezi oblíbenými administrátory, toho si cením. Co k tobě? Dlouholetej hráč SP, bereš to jako srdcovku a to se mi líbí, v celku v pohodě kluk, jen někdy si moc dovoluješ jako, takže klid . Tak ať se daří jak na SP, tak real. V realu bys měl trošku omezit ten alkohol, protože ten ti moc dobře nedělá, víš jak pak končíš na zemi .
|
|
|
|
| maxim8292 |
Pridané 21.08.2018 17:06
|
|
Salazárku ! Do oblíbených adminu patris!! Pro mě si frajer a vždycky budeš! Děkuji moc! Jojo neboj zítra si pivko dáme!
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 17

Pro mě si frajer a vždycky budeš! Děkuji moc! Jojo neboj zítra si pivko dáme!