Informace o serveru
Číst diskuzi
Co si o tom myslíte vy?
Dobrý nápad 7 Hlasů
NE 1 Hlas
Počet hlasů: 8
|
Turnaj 1v1?
|
|
| JeziSeK |
Přidané 12.12.2018 07:43
|
![]() Příspěvků: 13
Založený: 08.12.18
|
Zdravím přátelé, uvažuji, že bych na jedné, prozatím nejmenované platformě, která je určená na turnaje založil turnaj s 8 sloty (v případě většího zájmu bych samozřejmě rozšířil). Jednalo by se o turnaj 1v1 Hráli by se například 3 kola - Nějaký DM, DRAG SF a napotřetí opět nějaký DM. Pavouk zápasu by byl generovaný náhodně a hráči by se ve hře potkali a odehrali tři kola. Výsledek by tedy skončil 2:1, 1:2, 3:0, 0:3. Následně by ho vložili do systému a výherce by pokračoval s dalším hráčem, tedy vlastně něco jako PLAY OFF. Odměny by pochopitelně byly. Viděl bych to takto:1 m: 10.000.000 $ 2 m: 5.000.000 $ 3 m: 2.500.000 $ Turnaj financován mnou. Co si o tom myslíte vy? ![]() ADMINISTRÁTORY PROSÍM O PONECHÁNÍ PŘÍSPĚVKU. Děkuji JežiŠeK |
|
|
|
| Czech_ |
Přidané 12.12.2018 10:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 2481
Založený: 02.12.18
|
Zdravím , tvůj nápad se mi velice zalíbil Určitě takové podobné akce by oživili děj superpařby.Pokud by jsi takovou akci dokazal uspořádat sám bylo by to skvělé.V důdledku tvých “vysokých” odměn podle mě máš nějakou účast zajištěnou. Pripomina mi to akce Administratoru ve věcích 1v1 ale ty jsou vetšinou kratké a ne moc obvyklé.Tvoje akce ukáže nějaké osamostatnění od pravidelného systèmu což by mohl být velký pokrok kdyby si neco takoveho dělal pravidelně. S pozdravem [C]zech
|
|
|
|
| JeziSeK |
Přidané 12.12.2018 15:07
|
![]() Příspěvků: 13
Založený: 08.12.18
|
Citace Czech_ napsal: Děkuji, odměny jsem dal motivační, aby byl o turnaj zájem. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
27 HlasůRád/a bych, ale nemohu
2 HlasůAno, ale jen na dárečky
8 HlasůNe, budu s rodinou
7 HlasůNe, nebaví mě takové akce
8 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 25

Hráli by se například 3 kola - Nějaký DM, DRAG SF a napotřetí opět nějaký DM. Pavouk zápasu by byl generovaný náhodně a hráči by se ve hře potkali a odehrali tři kola. Výsledek by tedy skončil 2:1, 1:2, 3:0, 0:3. Následně by ho vložili do systému a výherce by pokračoval s dalším hráčem, tedy vlastně něco jako PLAY OFF. Odměny by pochopitelně byly. Viděl bych to takto: