Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Petacz
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 15:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 03.02.18
|
![]() Ahoj, chtěl bych tě přivítat na Mé osobní vizitce. Vizitka vznikla za spolupráce s hráčem Degitozz. Za což bych mu chtěl poděkovat. Doufám, že se Vám vizitka bude líbit. Snažili jsme se, aby byla stručná a zároveň, aby ses o Mé osobě dozvěděl co nejvíce. Jakýkoli feedback mi piš dolů, pod vizitku. Přeji hezké čtení. ![]() Nick na Serveru: Petacz odehrané Hodiny na Serveru: 470 ale před Pbanem 700+ Váš bankovní obnos: 15mg Nasbíráno Marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 249 u Firmy Thug life Dealers Vlastním hotel: hotel jen když potřebuji místo v garáži ale jinak je to Palomino Creek Motel gang: jsem v def.gangu. Moji oblíbení Administrátoři: Salazar,Arbys,Panther,Warning,a je jich mnohem více ![]() oblíbený příkaz: /lv /sf /ls /kill /q Nejlepší event na serveru: derby Nejlepší Akce serveru: Akce smrti,Derby,závod. nejoblíbenější auto: Infernus,Sultan,Cheetah. Nejlepší Práce na serveru: Řidič Kamionu,Zdravotník,Dealer,Novinář. Ohodnotte známkou práci administračního týmu: 2 Nejlepší Firmy na serveru: Royal Family security,Marvel Studios,Royal Taxi LV. ![]() Nick na Webu: Kompix ![]() Jméno: Petr Příjmení: Není důvod dávat ![]() Věk: 15 Kontakty: Pokud na Mě chceš kontakt, tak se mi ozvi ve hře a Já ti ho dám. Kraj: Olomoucký. Stav: Nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština a trošku Angličtina ![]() Děti: Někdy možná nějaké budou. Kde Bydlím: Vesnice S kým Bydlím: s rodinou Pohled na svět: Optimista Zájmy: hraní SP serveru,auta. Kouřím: Ne. Alkohol: Ne. ![]() AnneCZE Kacka Disco Hope. Rich Panther Smexy. Mtx.CZX Oneblood SoKeRes RotkiV MaxGustin CpT. Cappucino. Koprakek Eilon_cz Domes neffex_svors pink kompressor fifa Michaldy fajlo Mailo. Ben123 Will. Sweet Nadpisy a texty:Degitozz Kontaktuj:http://superparba.eu/profile.php?look...okup=16019 Upravil/a Kompix dne 11.02.2019 15:45 |
|
|
RomaN1 |
Přidané 09.02.2019 15:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 72
Založený: 21.01.19
|
Hnusná vizitka,barvy se nehodí k sobě seš problémový hráč celkem. |
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 15:32
|
|
Rom@N Děkuji za komentář,věřím že barvy nejsou hezké pro některé,Vizitku jsem dělal s Degitozz,takže barvy jsou podle něj,budu se snažit abych byl lepší,aby jsi ve mě neviděl špatného hráče.![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 09.02.2019 15:34
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2450
Založený: 02.12.18
|
Ahoj, jako po pravdě nevim no. Splacat jednu barvu a k tomu kliknout na velky text,no to mi moc neprijde jako umění. Viděl jsem i daleko lepší vizitky, příště si na tom dej více záležet.
|
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 15:36
|
|
Citace Czech_ napsal: Máš pravdu,vizitku jsem dělal s Degitozzem takže on navrhnul takové barvy,určitě to zlepšíme,ale díky za komentář. |
|
|
Dapunisher_ |
Přidané 09.02.2019 15:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 23.08.14
|
Čo ja viem vizitka kratka nič moc som nezistil . A ako hrač mi prídeš že si ešte decko a že za každu cenu naseba musíš upútať pozornosť . |
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 15:53
|
|
Citace Dapunisher_ napsal: Ahoj,to mi říká každý i když nevím,co ve mě vidí,přecházím z firmy do firmy,ale nemyslím si že jsem až tak špatný,doufám že mě každý bude vnímat jinak,vizitka krátká proto že jsem nevěděl co tam ještě dodat,takže,proto,jinak díky moc ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 09.02.2019 15:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Čauko. Nekomentoval som ti vizitku, ale označil si ma. To si ja vážim. Vizitka pekná, čo k tvojej osobe? Poviem ti to na rovinu, si rozumný a ja to tak vidím, ale niekedy ma štveš. Jedným slovom - akcie. Uprednostňuješ akcie a pre teba sú stvorené len akcie. Toto musíš obmedziť, teda nekritizuj akcie ostatných zbytočne, ani k tomu nemaj komentáre. Ani sa tak zviditelňovať nemusíš a hľavne to chovanie naprav, žiadny bordel na warpe ![]() ![]() Prajem ti veľa šťastia. |
|
|
Horys |
Přidané 09.02.2019 16:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 67
Založený: 04.12.18
|
Čau,jsem HoryGP. Podle mě jsi takový problémový hráč,ale někdy se dokážeš chovat slušně,zkus zlepšit své chování a budeš perfektní a oblíbený hráč. |
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 16:17
|
|
Citace Rich napsal: Díky richi,budu se snažit abych byl lepším hráčem a aby ve mě lidi neviděli problémového hráče,díky za komentář ![]() |
|
|
Kompix |
Přidané 09.02.2019 16:18
|
|
Citace HoryGP1 napsal: díky za komentář,budu se snažit. ![]() |
|
|
Smexy |
Přidané 09.02.2019 17:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
Tak za prvé na vizitce jsi si mohl dát více a to opravdu více záležet nemá to hlavu a ani tu patu, ale to je jedno určité věci jsem se o tobě dozvěděl, tak též děkuji za označení ale to nemění nic na tom že tvé chování není adekvátní k ostatním hráčům, nikdy jsem ti nic neudělal a tvé chování ku mě není moc dobré, ale to je jedno vizitku zlepší a na serveru se začni chovat jako člověk, nevidím v tobě nic špatného. Zatím zdar ![]() |
|
|
Dreamys |
Přidané 10.02.2019 10:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 274
Založený: 28.08.14
|
Pěkná vizitka, příjemně se četla, hodně štěstí ![]() |
|
|
Ben_ |
Přidané 10.02.2019 15:53
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2529
Založený: 12.08.15
|
Vizitka pekná, a dúfam že neodijdeš po dnu z firmy ako stále ![]() Upravil/a Ben_ dne 10.02.2019 20:07 |
|
|
Loly |
Přidané 10.02.2019 16:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 1148
Založený: 04.12.16
|
Vizitka sa mi páči, tam nemám čo vytknúť. Hráč si problémový ako si už mohol v pár komentároch vidieť, prestupuješ z firmy do firmy. Mne osobne to pripadá tak že chceš byť všade niečo viac ako ostatní. Stále sa hádaš v chate kvôli zbytočnostiam čo ja osobne asi nikdy nepochopím. To je asi všetko, veľa šťastia. ![]() |
|
|
Will |
Přidané 10.02.2019 19:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 701
Založený: 01.07.18
|
Čauko ![]() ![]() /\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
Sweet |
Přidané 10.02.2019 20:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 111
Založený: 15.02.17
|
Ahoj. Tak jsi mě asi po 10 Pmkách donutil ti okomentovat tu vizitku. Zdá se mi to jen jako vyplněnej formulář no ![]() ![]() ![]() Jako hráč, no, co bych tak napsal. Vypadá to že autosmrti máš pod palcem, to je pěkný. Charakter moc neznám, však z těch pár zpráv denně. Ale působíš docela fajn. Od ostatních však slyším na tebe nemilé věci, tak jsi tak někde mezi. Okomentuj mi taky vizitku a bude to v cajku, měj se Sweet ![]() |
|
|
MarkoPollo |
Přidané 11.02.2019 01:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 250
Založený: 12.10.17
|
Mna si s tamadi odznac..dik dodatok.. nestojis mi za namahu sa tebou vobec zaoberat a pod .. striedas firmy jak ponozky.. ludi tahas za nos .. nakecas hovadiny a ciny su inde.. o tvojom chovani sa ani nebavim ale beriem oblad nato ze si este decko bez rozumu .. TY nemas dovod ma tam mat oznaceneho .. pre mna to znamena nieco ine a v tvojom pripade mi to je urazkou .. nakolko si so mnou nestravil ani ppriadnu pol hodinu ..len si mi zbytocne vzal cas ktory som ti venoval.. obycajny klamar, hras na 3 strany .. predstieranie.. no opak je pravdou a si obycajny srac .. bohuzial som uprimny a v tvojom pripade aspon si vezmes k srdci ze si mas davat vacsi pozor nato koho o co poziadas .. tiez som totiz od teba obdrzal spravu .. pekny den Upravil/a MarkoPollo dne 11.02.2019 15:29 |
|
|
Kompix |
Přidané 11.02.2019 15:42
|
|
Citace MarkoPollo napsal: Ahoj.To co píšeš není vůbec pravda.Odcházím z firem,protože chodím za Kamarádmi,Ale dobrá,Smažu tě z vizitky,tak si smaž tento příspěvěk.Ostatní lidí co mě znají,mají na mě jiný názor,ale já ti ho brát nemohu.čus. |
|
|
MarkoPollo |
Přidané 11.02.2019 16:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 250
Založený: 12.10.17
|
to je moj nazor .. vraj " sloboda prejavu " .. ostatny ak si so mna spravia ****a tak nech .. chcel si vyjadrenie? mas ho mat |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!