Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka Petacz
Kompix
img.tpx.cz/uploads/vitej%20na%20me%20strance.png

Ahoj, chtěl bych tě přivítat na Mé osobní vizitce. Vizitka vznikla za spolupráce s hráčem Degitozz. Za což bych mu chtěl poděkovat. Doufám, že se Vám vizitka bude líbit. Snažili jsme se, aby byla stručná a zároveň, aby ses o Mé osobě dozvěděl co nejvíce. Jakýkoli feedback mi piš dolů, pod vizitku. Přeji hezké čtení.

img.tpx.cz/uploads/serverinfopeta.png

Nick na Serveru:
Petacz

odehrané Hodiny na Serveru:
470 ale před Pbanem 700+

Váš bankovní obnos:
15mg

Nasbíráno Marihuany:
0

Vlastním dům číslo:
249 u Firmy Thug life Dealers

Vlastním hotel:
hotel jen když potřebuji místo v garáži ale jinak je to Palomino Creek Motel

gang:
jsem v def.gangu.

Moji oblíbení Administrátoři:
Salazar,Arbys,Panther,Warning,a je jich mnohem více :D

oblíbený příkaz:
/lv /sf /ls /kill /q

Nejlepší event na serveru:
derby

Nejlepší Akce serveru:
Akce smrti,Derby,závod.

nejoblíbenější auto:
Infernus,Sultan,Cheetah.

Nejlepší Práce na serveru:
Řidič Kamionu,Zdravotník,Dealer,Novinář.

Ohodnotte známkou práci administračního týmu:
2

Nejlepší Firmy na serveru:
Royal Family security,Marvel Studios,Royal Taxi LV.

img.tpx.cz/uploads/webinfopeta.png

Nick na Webu:
Kompix

img.tpx.cz/uploads/osobniinfo.png

Jméno:
Petr

Příjmení:
Není důvod dávat :D

Věk:
15

Kontakty:
Pokud na Mě chceš kontakt, tak se mi ozvi ve hře a Já ti ho dám.

Kraj:
Olomoucký.

Stav:
Nezadaný

Zaměstnání:
Student

Vzdělání:
Základní

Jazyky:
Čeština a trošku Angličtina :D

Děti:
Někdy možná nějaké budou.

Kde Bydlím:
Vesnice

S kým Bydlím:
s rodinou

Pohled na svět:
Optimista

Zájmy:
hraní SP serveru,auta.

Kouřím:
Ne.

Alkohol:
Ne.

img.tpx.cz/uploads/nejlidi.png

AnneCZE

Kacka

Disco

Hope.

Rich

Panther

Smexy.

Mtx.CZX

Oneblood

SoKeRes

RotkiV

MaxGustin

CpT.

Cappucino.

Koprakek

Eilon_cz

Domes

neffex_svors

pink

kompressor

fifa

Michaldy

fajlo

Mailo.

Ben123

Will.

Sweet

Nadpisy a texty:Degitozz
Kontaktuj:http://superparba.eu/profile.php?look...okup=16019
Upravil/a Kompix dne 11.02.2019 15:45
RomaN1
Hnusná vizitka,barvy se nehodí k sobě seš problémový hráč celkem.
Kompix
Rom@N Děkuji za komentář,věřím že barvy nejsou hezké pro některé,Vizitku jsem dělal s Degitozz,takže barvy jsou podle něj,budu se snažit abych byl lepší,aby jsi ve mě neviděl špatného hráče.;)
Czech_
Ahoj, jako po pravdě nevim no. Splacat jednu barvu a k tomu kliknout na velky text,no to mi moc neprijde jako umění. Viděl jsem i daleko lepší vizitky, příště si na tom dej více záležet.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Kompix
Citace
Czech_ napsal:

Ahoj, jako po pravdě nevim no. Splacat jednu barvu a k tomu kliknout na velky text,no to mi moc neprijde jako umění. Viděl jsem i daleko lepší vizitky, příště si na tom dej více záležet.

Máš pravdu,vizitku jsem dělal s Degitozzem takže on navrhnul takové barvy,určitě to zlepšíme,ale díky za komentář.
Dapunisher_
Čo ja viem vizitka kratka nič moc som nezistil . A ako hrač mi prídeš že si ešte decko a že za každu cenu naseba musíš upútať pozornosť .
Kompix
Citace
Dapunisher_ napsal:

Čo ja viem vizitka kratka nič moc som nezistil . A ako hrač mi prídeš že si ešte decko a že za každu cenu naseba musíš upútať pozornosť .

Ahoj,to mi říká každý i když nevím,co ve mě vidí,přecházím z firmy do firmy,ale nemyslím si že jsem až tak špatný,doufám že mě každý bude vnímat jinak,vizitka krátká proto že jsem nevěděl co tam ještě dodat,takže,proto,jinak díky moc ;)
Rich
Čauko.
Nekomentoval som ti vizitku, ale označil si ma. To si ja vážim.
Vizitka pekná, čo k tvojej osobe?
Poviem ti to na rovinu, si rozumný a ja to tak vidím, ale niekedy ma štveš. Jedným slovom - akcie. Uprednostňuješ akcie a pre teba sú stvorené len akcie. Toto musíš obmedziť, teda nekritizuj akcie ostatných zbytočne, ani k tomu nemaj komentáre. Ani sa tak zviditelňovať nemusíš a hľavne to chovanie naprav, žiadny bordel na warpe NeneneNa holou
Prajem ti veľa šťastia.
Horys
Čau,jsem HoryGP.
Podle mě jsi takový problémový hráč,ale někdy se dokážeš chovat slušně,zkus zlepšit své chování a budeš perfektní a oblíbený hráč.
Kompix
Citace
Rich napsal:

Čauko.
Nekomentoval som ti vizitku, ale označil si ma. To si ja vážim.
Vizitka pekná, čo k tvojej osobe?
Poviem ti to na rovinu, si rozumný a ja to tak vidím, ale niekedy ma štveš. Jedným slovom - akcie. Uprednostňuješ akcie a pre teba sú stvorené len akcie. Toto musíš obmedziť, teda nekritizuj akcie ostatných zbytočne, ani k tomu nemaj komentáre. Ani sa tak zviditelňovať nemusíš a hľavne to chovanie naprav, žiadny bordel na warpe NeneneNa holou
Prajem ti veľa šťastia.

Díky richi,budu se snažit abych byl lepším hráčem a aby ve mě lidi neviděli problémového hráče,díky za komentář ;)
Kompix
Citace
HoryGP1 napsal:

Čau,jsem HoryGP.
Podle mě jsi takový problémový hráč,ale někdy se dokážeš chovat slušně,zkus zlepšit své chování a budeš perfektní a oblíbený hráč.

díky za komentář,budu se snažit.;)
Smexy
Tak za prvé na vizitce jsi si mohl dát více a to opravdu více záležet nemá to hlavu a ani tu patu, ale to je jedno určité věci jsem se o tobě dozvěděl, tak též děkuji za označení ale to nemění nic na tom že tvé chování není adekvátní k ostatním hráčům, nikdy jsem ti nic neudělal a tvé chování ku mě není moc dobré, ale to je jedno vizitku zlepší a na serveru se začni chovat jako člověk, nevidím v tobě nic špatného. Zatím zdar Smile
Dreamys
Pěkná vizitka, příjemně se četla, hodně štěstí Smile
Ben_
Vizitka pekná, a dúfam že neodijdeš po dnu z firmy ako stále :D
Upravil/a Ben_ dne 10.02.2019 20:07
Loly
Vizitka sa mi páči, tam nemám čo vytknúť.
Hráč si problémový ako si už mohol v pár komentároch vidieť, prestupuješ z firmy do firmy. Mne osobne to pripadá tak že chceš byť všade niečo viac ako ostatní. Stále sa hádaš v chate kvôli zbytočnostiam čo ja osobne asi nikdy nepochopím.

To je asi všetko, veľa šťastia.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Will
Čauko :D vizitka celkom pekná až na tie nadpisy no :D hráč celkom fajn až na niektoré momenty kedy mi fakt lezieš na nervy. Prajem ti veľa šťastia v RL a aj na SP.

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
Sweet
Ahoj.
Tak jsi mě asi po 10 Pmkách donutil ti okomentovat tu vizitku.
Zdá se mi to jen jako vyplněnej formulář no :D Na rovinu, vizitka se mi nelíbí, moje taky není krásná, ale prostě budu upřímnej. ;) Plus sakra někdo ti chybí v nejlepších lidech!!! :D

Jako hráč, no, co bych tak napsal. Vypadá to že autosmrti máš pod palcem, to je pěkný. Charakter moc neznám, však z těch pár zpráv denně. Ale působíš docela fajn. Od ostatních však slyším na tebe nemilé věci, tak jsi tak někde mezi.

Okomentuj mi taky vizitku a bude to v cajku,
měj se
Sweet
img.tpx.cz/uploads/hemrafodit.png
MarkoPollo
Mna si s tamadi odznac..dik

dodatok..
nestojis mi za namahu sa tebou vobec zaoberat a pod ..
striedas firmy jak ponozky.. ludi tahas za nos .. nakecas hovadiny a ciny su inde.. o tvojom chovani sa ani nebavim ale beriem oblad nato ze si este decko bez rozumu ..
TY nemas dovod ma tam mat oznaceneho .. pre mna to znamena nieco ine a v tvojom pripade mi to je urazkou .. nakolko si so mnou nestravil ani ppriadnu pol hodinu ..len si mi zbytocne vzal cas ktory som ti venoval..
obycajny klamar, hras na 3 strany .. predstieranie.. no opak je pravdou a si obycajny srac ..

bohuzial som uprimny a v tvojom pripade aspon si vezmes k srdci ze si mas davat vacsi pozor nato koho o co poziadas ..
tiez som totiz od teba obdrzal spravu ..

pekny den
Upravil/a MarkoPollo dne 11.02.2019 15:29
Kompix
Citace
MarkoPollo napsal:

Mna si s tamadi odznac..dik

dodatok..
nestojis mi za namahu sa tebou vobec zaoberat a pod ..
striedas firmy jak ponozky.. ludi tahas za nos .. nakecas hovadiny a ciny su inde.. o tvojom chovani sa ani nebavim ale beriem oblad nato ze si este decko bez rozumu ..
TY nemas dovod ma tam mat oznaceneho .. pre mna to znamena nieco ine a v tvojom pripade mi to je urazkou .. nakolko si so mnou nestravil ani ppriadnu pol hodinu ..len si mi zbytocne vzal cas ktory som ti venoval..
obycajny klamar, hras na 3 strany .. predstieranie.. no opak je pravdou a si obycajny srac ..

bohuzial som uprimny a v tvojom pripade aspon si vezmes k srdci ze si mas davat vacsi pozor nato koho o co poziadas ..
tiez som totiz od teba obdrzal spravu ..

pekny den

Ahoj.To co píšeš není vůbec pravda.Odcházím z firem,protože chodím za Kamarádmi,Ale dobrá,Smažu tě z vizitky,tak si smaž tento příspěvěk.Ostatní lidí co mě znají,mají na mě jiný názor,ale já ti ho brát nemohu.čus.
MarkoPollo
to je moj nazor .. vraj " sloboda prejavu " ..
ostatny ak si so mna spravia ****a tak nech ..
chcel si vyjadrenie? mas ho mat
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů