Informácie o serveri
Čítať tému
[R]uda - Ruděk Lovec Žen
|
|
MightyDaniel_ |
Pridané 21.05.2018 16:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 46
Založený: 01.03.18
|
Pěkná a přehledná vizitka ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Pridané 21.05.2018 18:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Čau Rudo, Welcome back, snad si mě ještě pamatuješ nějak matně, já tebe trochu. Hlavně jako rusáka ![]() ![]() ![]() |
|
|
As3 |
Pridané 21.05.2018 18:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Čau Rudo, nevím zda si mě moc pamatuješ, kolem roku 2013-2014 jsme byli docela v kontaktu. Od té doby jsem tě tam moc neviděl a já měl kolikrát i pauzy. Co k tobě, byl jsi fajn a určitě ještě si, jsem rád, že se nějaká Legenda (jak vínko ![]() Vizitka pěkná, zbarvena do barvy IB, tak se mi to líbí ![]() Přeji ti hodně štěstí do Realného života a snad ti to tady vydrží. Doufám, že ano. Měj se ![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 23.05.2018 14:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
Dobře a dobře mi tak.. S Fantasym se nebav nevrací prachy. A vůbec s nikym se nebav vsichni chtějí jen love. A když trpíš na zkouškovém tak si za to můžeš sám takže.. Ser na to a u popelářů hledají furt někoho.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 25.05.2018 02:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citácia Pěkná a přehledná vizitka Smile At se daří na SP i v reálu Smile Jen tak dál Díky, tobě taky! Citácia Čau Rudo, Welcome back, snad si mě ještě pamatuješ nějak matně, já tebe trochu. Hlavně jako rusáka Nazdar, jasný že si pamatuju na xX_Mirass_Xx :-D Díky, naprosto chápu, ta vizitka je spíš pro nové hráče, od tebe bych ani nečekal že to přečteš. :-D Citácia Čau Rudo, Ahoj, díky moc. Gangy v současném stavu a momentální době určitě hrát neplánuju, možná zase někdy, ale už bych se do toho nikdy nedokázal dostat jako dřív, takže možná jen tak na chill a furt tam platí to velké MOŽNÁ. ![]() Citácia Dobře a dobře mi tak.. S Fantasym se nebav nevrací prachy. A vůbec s nikym se nebav vsichni chtějí jen love. A když trpíš na zkouškovém tak si za to můžeš sám takže.. Ser na to a u popelářů hledají furt někoho. Z tebe se stal motivační citátor? :-D Prachy neřeším a myslím že už asi nikdo kdo tu nějakej čas hraje, i když je pravda že spousta hráčů tím teď žije víc než by bylo zdrávo. Bavím se víceméně pořád s těma stejnejma, takže je to v cajku. Zkouškovým vyloženě netrpím, jen je to takový nutný zlo, co se musí přečkat, v životě nemáš pořád jen zábavu, bohužel. :-D |
|
|
DangerRMV |
Pridané 23.06.2018 04:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
Pěkná vizitka, super hráč... máš to v hlavě srovnané a na serveru jsi v poslední době velmi sympatický a máš rozumné myšlení, jen tak dál. |
|
|
Cappuccino |
Pridané 23.06.2018 12:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj Rudo, až teď jsem se dostal k tomu, abych ti okomentoval tvojí vizitku, která je asi vůbec nejlepší co jsem kdy viděl! Přečetl jsem jí jedním dechem a občas jsem se i docela zasmál. Z toho, jak jsem tě dříve vídával na serveru a z vizitky mohu usoudit, že jsi asi opravdu v pohodě člověk (navíc nebydlíš daleko, takže další + ![]() Ať se ti daří! S pozdravem Regis |
|
|
KoLoB |
Pridané 23.06.2018 12:32
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Ahoj Rudo! Víš viděl jsem že tu máš nějakou škaredou nepřehlednou vizitku tak jsem si řekl že jí tomu hloupému královy okomentuju. Tak vizitka je škaredá a nepřehledná, občas jsem měl pocit že jí dělala má 10ti léta sestra na rozkaz jejího krále, kdo-ví jak to reálně bylo. Hráč je asi mentálně zaostalý, má nezajímavé názory a rozhodně se sním nedá psát, je fakt šíleně hloupý, tak moc že na serveru nemáme nikoho kdo by mu vtom dokázal konkurovat. A teď reálně, pěkná vizitka chlape, hráč úžasný a nadprůměrně chytrý, člověk který není ovečka ale jde si za svým, toho já si cením u tebe asi nejvíc. Tak zase někdy pokecáme na serveru, čau. |
|
|
Ruda |
Pridané 24.06.2018 15:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Díky za (kladné) názory pánové, cením si toho. :-D |
|
|
Kacka |
Pridané 24.06.2018 19:14
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
Ahoj Rudo, tak další kdo bydlí v Ústeckém kraji, a to jsem si myslela že nas tu bydlí málo ![]() ![]() ![]() |
|
|
EXTRA |
Pridané 03.07.2018 12:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 93
Založený: 24.02.14
|
Starý známy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
MaoS |
Pridané 03.07.2018 13:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 522
Založený: 11.07.12
|
Rudka, rudka, ty si starý bastard na ktorého nezabudnem , som rád že taká to legenda nevymrela a že sa tu ešte drziš a dufam že naďalej budeš a budem zas s tebou kolega v gangu lebo pamätam si ako som ťa učil sawny lebo si bola čista a socka a teraz je s teba legenda ešte raz ďakujem že som ťa mohol spoznaťa držím ti palce na vysokej a aj v reale + na SP! Pa! |
|
|
Panzer |
Pridané 10.01.2023 00:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
Díky za (kladné) názory pánové, cením si toho. :-D Tak co ty mlíková čokoládo? ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
4 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasov🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
2 Hlasov😍Líbí se mi vše!