Informácie o serveri
Čítať tému
|
Protiva./Frajirek_Odvedle
|
|
| Protiva |
Pridané 05.01.2024 18:14
|
![]() Príspevkov: 84
Založený: 11.10.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru - Protiva./Frajirek_Odvedle Odehrané hodiny na serveru - dohromady cca okolo 8k hodin Váš bankovní obnos - Stále jiný, ale nejsem materialista. Nasbíráno marihuany - nesbírám Vlastním dům číslo - nevlastním Vlastním hotel číslo - nevlastním Momentálně jsem členem gangu - Osud Drakov Můj oblíbený administrátor: peto123451, smetyx, Kacka, Skylake, reinz + všichni co se ke mě chovají hezky a pomáhají mi. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru - /e Můj nejoblíbenější event serveru - Závod Bridge, Dm AirPort (sawn) Má nejoblíbenější akce od administrátorů - Moje závody to je jasnéMé oblíbené vozidlo - vše s čím se nenabourám Má oblíbená práce na serveru - Yakuza, Ital, Šlapka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu - nebudu se vyjadřovat raději. Vaše webové informace Váš nick na webu - Kiweqa Vloženo komentářů - 3 Vloženo příspěvků ve fóru - 67 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry - top screeny už nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas - https://www.youtube.com/watch?v=gz2krkLJNEI (na to jak je to staré si to Podrazak slušně dával) Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat - Nebudu vyrypovat.. ![]() Vaše osobní stránka Jméno - Kryštof Příjmení - pokud tě zajímá napiš si Datum narození - 23.3.1998 Věk - 25 Kontakty - jestli chceš si o něj napiš Kraj - su Valach, to ti musí stačit ogare a dcérko Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek - pravých asi 10, ti kterým říkám známí bude do 100vky Stav - svobodný Zaměstnání - makám jak Vasil z UK Vzdělání - Bc. Jazyky - Angličtina, Italšina, Polština Děti - rád bych ![]() Kde bydlím - byt S kým bydlím - sám, občas přespí nějaká kuchařka a pradlena (víš jak) ![]() Sexuální orientace - Hetero ![]() Informace Vaší povahy Typologie osobnosti - Cholerik 50% Sangvinink 25% Melancholik 25% Pohled na svět - Realista Otevřenost - jak ke komu, ale spíše extrovert Moje povaha - bojovná, spravedlivá, sportovní, cílevědomá s vysokou dávkou sebereflexe a empatie. Informace o Vaší postavě Výška - 190cm Hmotnost - 80kg Postava - tak jak mi vyhovuje k mému životu Barva očí - hnědá Barva vlasů - černá Brýle - Nenosím Na těle mám - 4x tattoo Vousy - spletl/a by jsi si mě s čečencem nebo arabem Fotografie - Nemám problém se ukázat, chceš mě vidět napiš. Tu ale ne sry. Závislosti Kouření - musím přestat, cítím to na zdraví už Alkohol - nebudu tu hrát Budhu, občas se vyleju jak váza. Sex - Ano Závislosti - příroda, kvalitní jídlo, zvířata, přísun informací Vaše zájmy a co máte doma Zájmy - Sauna, Vaření (italská kuchyně), můj kocourek + občas zamixuju na FLX6 Sport - Basketball, Kickbox, šachy + občas mě překecají na volejbal Literatura - přečetl jsem toho za život hodně, ale co bych vám tu vypíchl je Stanislav Grof jako spisovatel. A knížky co bych vypíchl tak - Mnich který prodal své Ferrari, Bohatý a chudý táta nebo Umění války od Sun-c. Vše má něco do sebe. Hudba - veškeré elektro (drumy, hardcore, psytrance, techno, tekno, uptempo atd) + Rap Unaverage Gang dolů přidám nějaké songy na košta. https://www.youtube.com/watch?v=HE1D8A4BzLQ https://www.youtube.com/watch?v=t-Cf4fJRt-U https://www.youtube.com/watch?v=la-xoYXzat8 https://www.youtube.com/watch?v=sf5M8LNijuYZvíře - měl jsem hodně, momentálně 1x rezavý kocour ![]() Můj styl Moje motto - no pain no gain, chovej se k ostatním tak jak chceš, aby se oni chovali k tobě Moje webová stránka - nemám Životní cíl - toho je hodně, ale největší goal je spokojená žena vedle mě. Co nesnáším - toho je víc, ale hlavně nesnáším lež, a holky se fetujou. Co miluji - západy slunce, upřímné objetí + Margherita napoletana Oblíbená muzika - Psal jsem výše. Klidně pošlu playlisty ![]() Oblíbené jídlo - mám rád všechno, spíš napíšu co rád nemám - ryby, vnitřnosti, hřiby, mořské plody Oblíbené pití - voda, čaj. Alko drink - Sex on the beach + Cosmopolitan Oblíbený film - Pozemšťan, Interstellar, Já Legenda, Znamení, Nekecej a pádluj Oblíbená kniha - Všechno od Standy Grofa, ale nejlepší je Holotropní dýchání (bohužel není Český překlad knihy) Oblíbené oblečení - Černé tričko, tepláky, mikina s kapucí Oblíbená barva - jak kde, jak na čem, ale this and this are good Upravil Protiva dňa 06.01.2024 03:20 |
|
|
|
| Eroo |
Pridané 05.01.2024 18:54
|
![]() Príspevkov: 337
Založený: 01.03.20
|
Mega super hrac a borec ktory sa nenajde vsade. Srdce na spravnom mieste!
![]() |
|
|
|
| smetyx |
Pridané 05.01.2024 20:08
|
![]() Príspevkov: 928
Založený: 26.03.11
|
Pamatuji si tě ještě za starých dobrých časů na SP. Gangy jako Nightmare, GPH (Gang Pišty Hufnágla) a další... to byla ještě jízda. Klobouk dolů, že máš ještě chuť hrát. Starých hráčů už je tu jen minimum. Ať se daří a hlavně pevné nervy!
|
|
|
|
| Protiva |
Pridané 05.01.2024 20:21
|
![]() Príspevkov: 84
Založený: 11.10.12
|
Thank you real O.G smetyx. ![]() Děkuji eroo, to se moc hezky čte takový názor na mě.
Upravil Protiva dňa 06.01.2024 03:33 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov