Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

| Vizitka Nosferatu |
Nosferatu
Ahoj,
děkuji za komentář.
Hele já měl v plánu odejít definitivně z vlastní hlavy by mě opravdu nenapadlo se vracet, ale hold stalo se něco, co mě donutilo se vrátit, tak jsem tady zase. :D
Tak uvidíme jak to půjde dál
I kill people and I like it
shoody123
nebudem radšej písať že vizitka vo mne rozprúdila krv kedže vidim že si sa dal k úpirom takže je velmi pekná Mimo
Upravil/a shoody123 dne 08.02.2018 23:14
Nosferatu
Zajímavý komentář :D :D A neboj nekoušu :D :D
Anonym
Ahoj Nosferatu.

Najprv k vizitke. Jedna z najkrajších vizitiek akú som kedy videl. Farebené , informačne parádne spracovaná. Obsiahlá , dosť som sa dozvedel. Zaujímavý pohlad na svet :D

Teraz k tebe. Spoznal som ťa ešte dááávno. Pamätám si ťa ešte ako SAITAN-a ktorý hrával s hráčom Prasiatko007. Potom prišla legendárna ROCA a tam som sa dal s tebou asi prvykrát do reči. Firmu si potom predal a dostal si sa do AT. A dnes si tu. Za mňa admin na správnom mieste , ani ja niesom svätý a som rád že sa s tebou dá vždy dohodnúť.Prajem ti ešte vela úspechov ako v Hernom tak aj v tom tvojom živote.

Cia. Hi
Nosferatu
Ahoj Zagz,
děkuji za komentář a jak sám říkáš, tak už se poznáme nějakou dobu. Smile Každopádně jak sám přiznáváš, tak svatý taky nejsi, ale to ani já a u mě je to ještě horší, protože nikdy ani nebudu. :D Protože nemůžu, což určitě víš, když si četl mou vizitku. I přesto všechno my se vždycky nějak domluvíme a když je třeba, tak i spolupracujeme. Mít ještě kamarády z dob, kdy jsem v AT nebyl je vždy fajn, jen je tu ta má povinnost, nehledět na kamarádství pokud se něco poruší.
Což ty sám víš, že když je třeba, tak jde kamarádství stranou a nastupuje adminování. Smile
Každopádně ještě jednou ti děkuji za komentář. Smile
Yamatino108
Vyskočila mi tu tvoja vizitka,a nemám ten pocit,že by som ti to tu niekedy v minulosti komentoval(čož ty si mne moju komentoval asi tak 2krát ak si dobre pamätám :D)..Pamätám si ťa ešte z dob Autobusárov,ked si mal ešte nick nejak SAITAN (sorry dalej si ten nick nepamätám :D)...Od začiatku si sa mi vždy javil ako bezroblémový hráč,ktorý nechce vyvolávať konflikty.Bol si vždy kludný,milý s ochotou niekomu pomôcť.A hele kam si to dotiahol :D..Na administrátora a z administrátora na hlavného :D.Som rád,že som s tebou chvílu mohol aj adminovať,boli to nezabudnutelné okamžiky.Verím teda,že nám tu ešte nejaký ten piatok vydržíš a zároven nezošalieš :D.Do Reálneho života ti prajem to najlepšie. Smile
Nosferatu
Yamatino, tak i od tebe tohle není první komentář, protože jsi byl kdysi jeden z prvních kdo to tady komentoval, takže asi tak. :D
No každopádně Ti děkuji za komentář.
Já si tě také pamatuji dobře a i na ty časy, kdy jsem měl ten starý nick si pamatuji. Smile
Je fajn, že tu jsou ještě i staré tváře.
A to jak dlouho vydržím nemohu říct a ani slíbit, protože SP není priorita a já jich mám víc než dost jinde, ale stále se snažím, mít i trochu času tady na SP a tak nějak to jde.
Tak ještě jednou děkuji.
Panther
Bohužiaľ presúvam medzi hráčov.
Osobne sme si napísali, takže ti len prajem veľa šťastia.

Budeš tu chýbať !
Nosferatu
Citace
Panther napsal:

Bohužiaľ presúvam medzi hráčov.
Osobne sme si napísali, takže ti len prajem veľa šťastia.

Budeš tu chýbať !

Děkuji, tak ať se vám tady všem daří. Smile
chovalcuk
Makaj sa vrátiť, nevypýtal si si povolenie to vzdať :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=10946
Nosferatu
Citace
chovalcuk napsal:

Makaj sa vrátiť, nevypýtal si si povolenie to vzdať :D

Já to nevzdal, já skončil. :D

Už na to prostě není absolutně čas a hlavně kdo se to má učit všechno od začátku, když jsem tam tak dlouho nebyl. :D
A nadruhou stranu je fajn, neřešit děti a jejich smyšlené příběhy a lži :D :D
Kacka
Přesouvám mezi AT, ať se ti daří!
MaTy
To mi ho vyhul, já se snad vrátím taky LOOL Měj se fajn, díky pořád, že jsem označenej mezi přáteli, ať to šlape a hodně (nebo málo?) rozdaných banů.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Nosferatu
To mi ho vyhul, já se snad vrátím taky LOOL Měj se fajn, díky pořád, že jsem označenej mezi přáteli, ať to šlape a hodně (nebo málo?) rozdaných banů.

Nazdar chlape, :D Každopádně já tu vizitku co se toho označení neměnil co jsem tehdy odešel :D Ale tak určitě se dojdi podívat a pokecat. :D
OndraS
Nazdár Nosfíku,

vidím tuhle vizitku asi po 8 letech a pořád je stejná, jak si ji pamatuju. :D
No co říct, ta upířice holčina na začátku je fakt sexy. Skulljazyk :D

V pohodě klučina, jsem rád, že se zas potkáváme a pokecáme, vždycky super strávenej čas. ;)

- OndraS
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
Nosferatu
Nazdár Nosfíku,

vidím tuhle vizitku asi po 8 letech a pořád je stejná, jak si ji pamatuju. :D
No co říct, ta upířice holčina na začátku je fakt sexy. Skulljazyk :D

V pohodě klučina, jsem rád, že se zas potkáváme a pokecáme, vždycky super strávenej čas. ;)

- OndraS

Stejná už asi navždy zůstane vzhledem k tomu, že web a tato sekce už tak nejede jako dřív, tak už nemá smysl to nějak měnit a myslím si, že tohle stejně bohatě stačí.
Vše podstatné a důležité tam asi je a tím to hasne. :D

To víš že je :D

Každopádně děkuji za komentář i po té x leté pauze to potěší, že si na mě někdo vzpomněl :D
A nápodobně, děkuji a zase pokecáme. :D
RuliiKkO
Hledal jsem svůj komentář na stránkách 10 až 13 a nakonec jsem ho našel až na stránce 3, úplně vepředu.
Je skvělé, že tu jsi a že se stále zapojuješ.

Jsi vážně skvělý člověk a tvoje přítomnost tu dělá velký rozdíl.

Měj se fajn! Kráva

e// Díky ještě jednou že jsem v nezapomenutelných, zmínil jsi tam pivo takže čekám na to, hlavně teď když je to horko :D
Upravil/a RuliiKkO dne 05.08.2024 18:13
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Nosferatu
Hledal jsem svůj komentář na stránkách 10 až 13 a nakonec jsem ho našel až na stránce 3, úplně vepředu.
Je skvělé, že tu jsi a že se stále zapojuješ.

Jsi vážně skvělý člověk a tvoje přítomnost tu dělá velký rozdíl.

Měj se fajn! Kráva

e// Díky ještě jednou že jsem v nezapomenutelných, zmínil jsi tam pivo takže čekám na to, hlavně teď když je to horko :D

Tak je to dávná doba kdy jsme spolu hráli aktivně na serveru.

Jojo asi po 6 letech jsem se tu přišel podívat a zatím tady zůstal no. :D SP tě vždy přitáhne i po těch letech :D

Také jsem si všiml, že na webu si aktivní, což člověka i potěší že se tady najdou ještě hráči ze staré doby. :D

Každopádně děkuji za komentář a myslím si, že s tou přítomnosti to bude i u tebe, přece jenom si také pro tu SP něco udělal a něco si tu zanechal. Smile
Tak ať se daří i tobě. Hi
domi
Presouvam zpet mezi hrace, dekuji ti za odvedenou praci jmenem celeho tymu SP.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25431

img.tpx.cz/uploads/fdgdfhgfdv c.png
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasů
20%
Akce smrti
2 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
9%
Vyřazka
6 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
2 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online