Informace o serveru
Číst diskuzi
Patrik – vizitka
|
|
Mostecak |
Přidané 28.01.2024 12:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 52
Založený: 20.01.24
|
Mé serverové informace Můj nick na serveru: Mostecak Odehrané hodiny na serveru: 2000+ Můj bankovní obnos: cca 5 000 000 $ a 5 Kč ![]() Nasbíráno marihuany: 500 g, všechno jsem vyprodal a vyprodám trávu i tobě. Stačí napsat /pm. Vlastním dům číslo: 1295 a 1296 (hned na /vb) Momentálně jsem členem gangu tigrí v džungli. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /vb, /warzone Můj nejoblíbenější event serveru je Color Dash. Má nejoblíbenější akce od administrátorů jsou kvízy. Mé oblíbené vozidlo byla moje legendární Alpha. Má oblíbená práce na serveru rozhodně není policista. Práci administračního týmu hodnotím známkou 2–. Mé webové informace Můj nick na webu: Mostecak Vloženo komentářů: 0 – dlouho jsem se webu vyhýbal, ale jsem ready to tu pozlobit. ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 35 Dle mého názoru nejlepší screen ze hry: ![]() „Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat“: https://superparba.eu/forum/viewthrea..._id=118125 ![]() Má osobní stránka Jméno: Páťa Příjmení: takové krásné exotické Rok narození: 2001 Věk: 23 Kontakty: /offlinepm Kraj: Ústecký kraj ♥ ![]() Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Víc než na SuperPařbě. ![]() Stav: Svobodný. Zaměstnání: Student VŠ a brigádník. Vzdělání: Maturita z IT. Jazyky: Čeština a slovenština, v pohodě se domluvím anglicky, učím se německy a mám hrubé základy ukrajinštiny. Takže jsem takový Mr. Worldwide, ale bez vlastního warpu. (a nejsem policajt) Děti: FUKANLONG byl moje dítě. (irl žádný nechci) Kde bydlím: V bytě u okna. Sexuální orientace: Heterosexuál. Informace mé povahy Typologie osobnosti: Melancholik. Pohled na svět: Optimista. Informace o mé postavě Výška: 183 cm, kluk jak péro. Postava: Štíhlá jak tvůj bankovní účet, když hraješ blackjack v jinym kasínu než v tom popiho. Barva očí: Tmavě hnědá. Barva vlasů: Tmavě hnědá. Ano, jsem z Mostu, jak jste to poznali? Brýle: Nosim jenom při koukání na obrazovku. Na těle mám: Kůži. Plánuju na ni tetování. Funfact bokem: Můj kámoš má vytetovaný GROVE ST 4-LIFE. Vousy: Když zrovna nejsem línej se oholit tak mám babyface. Závislosti Kouření: Poslední cigaretu jsem měl 1. 6. 2023. Alkohol: Tvrdý alkohol nesnesu, pivo si dám moc rád. ![]() Závislosti: Kofeinové nápoje a sýrová pizza. Mé zájmy a co mám doma Zájmy: Sebevzdělávání a takový nerdoviny. Sport: Pohybový sporty jdou mimo mě, teda když se zrovna nehraje MS v hokeji. Literatura: Literatura faktu spíš než beletrie, oblíbenej konkrétní žánr nemám. Hudba: Rap only. Zvíře: Ano, jsem. ![]() Můj styl Co nesnáším: Nepřímočarost. Co miluji: Kebab co mám kousek od domova. Oblíbená muzika: Rap. Oblíbené jídlo: Dürüm. Oblíbená kniha: Slepé skvrny. Oblíbená barva: Azurová. ![]() Upravil/a Mostecak dne 17.11.2024 16:45 |
|
|
Derven |
Přidané 28.01.2024 13:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 21.06.23
|
Dobry screen si vybral pato
Upravil/a Derven dne 07.02.2024 23:49 BSB ![]() |
|
|