Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Gdert.ss - (20.3.20)
Gdert
***********************************************************************************
Nazdar zvědavče.! ,o/
Jak mě na serveru spousta lidí soudí a zoufale se snaží urážet,
tak zde se můžeš o mě něco dozvědět..
=)

***********************************************************************************

img.tpx.cz/uploads/tyrkysvizitka11.PNG

Můj nick - Gdert.ss
Odehráno hodin - 5005
Finance - 88.000.088$
Kredity - 300.000
Marihuana - 88g
Bydlím v domě - č. 726
Občasný pobyt v apartmá - č. 1362
Vlastním firmu - Gold Taxi

Oblíbené vozidlo - Cheetah , Infernus
Oblíbená práce - taxikář, ničení misí, mechanik
Oblíbený příkaz - /port, /zakaznik, /flip, /lv
Počet zápisů z admin akcí - 2020
Odehráno hodin - 5005
Oblíbený administrátor - Caretroy, err0rrk0, Fifa,
Gameluner, Maxgustin, MegaBite,
Skylake, TripS, Wery
+
Baseball, _[CaRBoN]_, CpT., KoLoB,
Larex, Reggie_, Panther, Pink,
_[U]nder[T]ake[R]_, [Z]acek[D]an

img.tpx.cz/uploads/tyrkysvizitka22.PNG

Jméno - Ladislav
Datum narození - 9.6.1994
Věk - čtvrt století
Žiju ve městě - Ostrava
Bydlím v - bytě
S kým bydlím - přeci s přítelkyní
Momentální stav - šťastně zadaný
Studium jsem zakončil - výučním listem
Sexuální orientace je - na holčičky
Kontakt na skype - gdert.ss
Pracovní nasazení - ochrana osob a majetku

img.tpx.cz/uploads/securityjezivotvole.PNG

img.tpx.cz/uploads/tyrkysvizitka33.PNG

Měřím - 190cm
Vážím - 105kg
Postava - normální, co čekáš
Barva vlasů je taková - hnědá, až do průhledna
Brýle samozřejmě ano - sluneční jsou styl
Na těle mám - chlupatou kůži
Vousy holím, podporuji jedině - bradku
Jedna fotka - fešáka

img.tpx.cz/uploads/C4DC28F2-BAFC-4C68-AFC6-39A8EAC38173.jpeg

img.tpx.cz/uploads/tyrkysvizitka44.PNG

Jsem 100% - cholerik
Pohled na svět - momentálně trochu překáží rouška
Otevřený k lidem jsem - tak akorát
Moje povaha je - neústupná, taktní, upřímná, aktivní
Jedna s mou - milovanou

img.tpx.cz/uploads/gdertici.PNG

img.tpx.cz/uploads/tyrkysvizitka66.PNG

Závislosti už naštěstí ne - přestal jsem pít i kouřit
Volnočasové aktivity - procházky, příroda , cyklistika, bowling
Motto mám několik let stejné - Neteče krev - Není konec
Oblíbené jídlo - vše co uvaří přítelkyně
Oblíbené pití - pivo, tonic
Oblíbený film - Kult hákového kříže
Oblíbená kniha - slabikář
Oblíbená barva - co myslíš.?

Tímhle bych tuhle vizitku uzavřel..
Hlavně pamatujte, je to online hra, neberte to tak vážně..
A také, jak se člověk chová ve hře,
v reálu to tak mnohdy není..
Hodně štěstí..
,o/

Gdert.ss

Upravil/a Gdert dne 03.05.2020 23:11
img.tpx.cz/uploads/gggggdert.png
KoLoB
Ahoj!
No tak začneme u vizitky, po grafické stránce mi přijde hodně jednoduchá a to mám celkem rád takže spokojen*Dobrá práce*
Po obsahové stránce mě to úplně stačí protože o tobě vlastně nevím nic :D hodně informací mě překvapuje, představoval jsem si tě trošku jinak no :D
Takže vizitka super, máš za 1Správně*Dobrá práce*

Tak a něco tu naškrábu ještě ktobě.
Ty jsi hráč který mi přijde fajn, poslední dobou jsem tě začal nějak více vnímat a tak.
Kdybys občas omezil to ničení misí tak bych byl fakt rád :D
No, nebudu se tu nějak moc rozepisovat, přeju hodně štěstí do virtuálního ale hlavně reálného života, snad zase někdy na serveru Hi
Fantasy
Zdar, tebe sem si na serveru vsimal casto, hlavne proto, ze si mel neustale ID 0 a moji oblibenou barvu coz me dostava k tomu, ze mame radi stejnou barvu a tim si se stal pro me zajimavy hrac na SP, nebudes tomu verit ale je to tak :D Po case jsme prohodili par pismen a prijdes mi na pohodu chlapek. K vizitce, ta je samozrejme nadherna, protoze tyrkysova udelala svoje, vek sem tak nejak odhadnul :D Na screenu mas pekny voz.park, hlavne ty Elegy Smile Tak at se ti dari v realnem zivote a snad treba jeste popisem nekdy Hi
Pandy
Zdravíčko Hi

Si tak projíždím web a narazím na Tvou vizitku, nejdřív jsem tomu nechtěla věřit že jí máš, ale teď už věřím :D
Dokonce jsem jí četla i celou a dost věcí co jsem nevěděla jsem se dočetla. Já už vizitky nekomentuju v podstatě není komu, málokterý hráč je v pohodě a na nic si nehraje.

Poslední dobou se Ti daří hodně vyhrávat závody a taky máš rád bullet jako já :D Navíc jsme sousedi ve VW a máme svý mazlíky vyskládaný pěkně u baráku.
Každopádně vizitka hezky sepsaná, zpracovaná a nepřeplácaná a dokonce i s fotkou.
No nic nebudu tu dále špinit vizitku, jen Ti popřeju ať i nadále zůstaneš svůj a v pohodě a netáhneš se stádem ovcí a v závodech ať se Ti i nadále daří Smile

S Pozdravem Wery
Gdert
Táááák, když jsem na dovolené, tak jsem se zde přišel podívat.. =D

KoLo[B] - My už jsme si od té doby řekli určité věci v gangu, takže k sobě máme zase o něco blíže.. =D
A neměj strach, mise se mnou začneš ničit i Ty, dnes jsme na to vlítli i s Fantasy..
Takže klid a sucho v slipech, ať se daří.. =D

Fantasy. - Ty jsi kdo.? =D Poprvé jsem Tě zaregistroval až jak jsi byl v AT a dělal bullet race v nočních hodinách a sedl jsi si ke mě na G.. =D V chatu se psalo "aaaa stejné barvy se spojili".. =D Od té doby jsem Tě začal na serveru registrovat.. Dnes jsme to dopracovali tak, že jsme ve stejné firmě, dokonce i gangu a co mě překvapuje, i jsme spolu ničili mise a zabíjeli co se pohlo.. =D Věřím, že spolu ještě strávíme nějaký čas na serveru.. Takové to přání hodně štěstí, mi to připadá jako už by jsme se neměli potkat.. =D Hodně zdaru draku.. =D

Wery - Tebe jsme od doby co jsem začal hrát neměl rád.. =D To asi víš, i jsme se pohádali kdysi.. Pokud si nepamatuješ, možná je to i dobře.. =D Ono, ani jsem neplánoval si ji udělat, ale nějak jsem se po nocích nudil, tak jsem zpackal i tohle.. =D Jo závody jsem vždy obdivoval, jak lidi jezdí, ovšem na ntb se to nedalo, teď na pc jsem to zkusil a šlo to, tak se zkouším zapojovat.. =D Ale je to začátečnické štěstí, to pomine.. =D Barák ve VW máš o mnohem déle než já, a to už bylo kolikrát na hraně, že Ti propadne.. =D Jedině bullet, co jiného.. =P Každopádně díky a zase někdy ve večerních hodinách na serveru.. =) Hodně štěstí.. =)
Pink
Ahoj,

tak vizitka vypadá hodně dobře po grafické stránce, hlavně ty nadpisy vypadají zajímavně. U vizitky jsem se i celkem pobavil, některé tvé odpovědi fakt stojí za to, ale i přes tvé vtipné odpovědi jsem se i pár věcí nově o tobě dozvěděl, takže vizitka splnila podle mě svůj účel. :D Jinak děkuji za označení mezi oblíbenýma Administrátorama, to fakt potěší. :D

Tak ať se daří! :D
MegaBite
Vizitka jednoduchá, ale efektní. Představoval jsem si tě docela jinak :D Tvoje ničení misí mi nevadí když dělám teroristu, naopak, rád se přidám, když se nudím na serveru Hunter Moc tě neznám, tak nebudu psát žádný přání, ani nic podobnýho :D Kytka pro tebe
Gdert
Pink - Strejdo díky a jsem rád, že jsi se pobavil a něco se i dozvěděl o to přeci jde.. =D Ať se daří..

MegaBite - Představy jsou pouze v hlavě a tu si uděláš i z minima informací či postřehů, ovšem mnohdy takový první obrázek je odlišný realitě.. =D Jistě se ještě někdy u ničení misí potkáme, jak bude více času.. =D
Larex
Ahoj,

Vizitka sepsaná celkem slušně, přehledná hezký výběr barvy Smile

K tobě, jsi fajn cápek co si děla k snídani sekanou :D :D :D
Je s tebou sranda, dost se pobavím, si zábavný, až na ty některé kecy o závodech :D
Jsem rád, že jsem tě poznal Kamarádi přeji ti hodně štěstí, jak v reálném životě tak i ve virtuálním Smile
Gdert
Larex - Nazdar, Ty jsi frajer, snažil jsi se mě naučit jezdit, i přes mou neschopnost, ale celkově Tvé závody mi toho dost dali, což cením.. Jen škoda, že Ti ten AT vlezl tolik do hlavy, jako OA jsi byl top, pak už s Tebou moc řeč nebyla, ale makal jsi dobře.. =) Škoda, že jsi skončil, o to víc, jakým způsobem, ale je to Tvé rozhodnutí, hodně štěstí chlape.!

» » » Edit vizitky 10.3.2019
_Eg1_
Ahoj, za celou firmu Superpařba Servis bych se s tebou chtěl rozloučit aspoň přes ten web, když na serveru jsem to nestihl. Jsi opravdu v poho chlap a rozum si pobral. Je škoda, že končíš, ale jak si psal, je to pouze hra. A za sebe bych Ti chtěl poděkovat, že si pomáhal, konverzoval a celkově semnou vycházel. Jestli se někdy vrátíš, tak bych měl být jeden z těch, kteří to musí vědět. Na serveru hráčů se srdcem a zápalem k jednomu povolání moc není.SP by si těchto posledních měla vážit. Budeš tu chybět. Hodně štěstí v osobním životě, spoustu úspěchů a zdaru.
Degitozz
Gdert
_Eg1_ - Zdarec, je mi líto, že jste firmu neudrželi a koupili jinou, no nedá se nic dělat.. Je možné, že se na serveru sem tam ukážu, ale spíš kvůli nějakému závodu.. Návrat v nejbližší době neplánuji, mám teď jiné zájmy, zrovna Ty víš, i když jsem vůbec nevěděl, že jsme v minulosti kecali.. Heh.. Ať se Ti daří na serveru, třeba se potkáme, ale hlavně v reálu hodně štěstí, nenásleduj mé kroky.. =D
Horys
Zdravím,pěkně zpracovaná vizitka a musím na tobě vytknout,že občas děláš bordel na serveru,jednou jsem tě přichytil. Ale jsi fajn hráč,takže si to chovàní nepokaž.

S pozdravem Horys
Czech_
Čau ožralo :D,
Tebe znám už strašně dlouho, a ani sem nevěděl o některých informacích, které jsem se dočetl ve vizitce. No i tak by jsi to mohl aktualizovat jazyk

Pohodový hráč se kterým je i sranda, vášnivý mechanik,který mě vždy zachrání *Tu sem*

Firmu mas uz též dlouho, a doufám že ji dlouho ještě mít budes. Sem rad ze jsem te přesvědčil po banu ať ji zas koupíš, neboť lepšího majitele ta firma mít nemůže.

Hlavně to klasicky neprehanej s pivem Dáme si jedno nee?.

At se daří a ať nám na severu jeste dlouho vydržíš To jsem nechtěl
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Teo
Docela ****ek, ale prdel s nim byla. Ver tomu nebo ne, ale docela me to s tebou a se Zrzkou na te SP po dlouho dobe zase chvili bavilo. Co bylo bylo.. Preju ti hodne stesti a bud na Zrzku hodnej.
Peace!
Gdert
EDIT: 20.3.20
GingerGirl
No ahoj miláčku.
Jedna fotka fešáka? toho nejkrásnějšího♥ B)
Vizitka pěkně udělána. No, ještě aby ne co, když jsi jí dělal Ty :D
Já sice o Tobě vím víc, než je ve vizitce psáno, ale ráda jsem si jí přečetla.
Jen můžeš změnit svou cholerii a bude to v topu.
Pac a pusu,
Tvá nejmilovanější žena
Wirusak
gta hrajem od 2014, dokonca ešte skôr, ale ty si ten najväčsí šašo za moju celu gtačkovu ´´karieru´´
Motto dňa - ´´nulou sa narodíš, nulou zomrieš´´ - Gdert 2025
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
23%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů