Informace o serveru
Číst diskuzi
Gdert.ss - (20.3.20)
|
|
Gdert |
Přidané 19.03.2018 04:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 325
Založený: 21.09.16
|
***********************************************************************************
Nazdar zvědavče.! ,o/ Jak mě na serveru spousta lidí soudí a zoufale se snaží urážet, tak zde se můžeš o mě něco dozvědět.. =) *********************************************************************************** Můj nick - Gdert.ss Odehráno hodin - 5005 Finance - 88.000.088$ Kredity - 300.000 Marihuana - 88g Bydlím v domě - č. 726 Občasný pobyt v apartmá - č. 1362 Vlastním firmu - Gold Taxi Oblíbené vozidlo - Cheetah , Infernus Oblíbená práce - taxikář, ničení misí, mechanik Oblíbený příkaz - /port, /zakaznik, /flip, /lv Počet zápisů z admin akcí - 2020 Odehráno hodin - 5005 Oblíbený administrátor - Caretroy, err0rrk0, Fifa, Gameluner, Maxgustin, MegaBite, Skylake, TripS, Wery + Baseball, _[CaRBoN]_, CpT., KoLoB, Larex, Reggie_, Panther, Pink, _[U]nder[T]ake[R]_, [Z]acek[D]an Jméno - Ladislav Datum narození - 9.6.1994 Věk - čtvrt století Žiju ve městě - Ostrava Bydlím v - bytě S kým bydlím - přeci s přítelkyní Momentální stav - šťastně zadaný Studium jsem zakončil - výučním listem Sexuální orientace je - na holčičky Kontakt na skype - gdert.ss Pracovní nasazení - ochrana osob a majetku Měřím - 190cm Vážím - 105kg Postava - normální, co čekáš Barva vlasů je taková - hnědá, až do průhledna Brýle samozřejmě ano - sluneční jsou styl Na těle mám - chlupatou kůži Vousy holím, podporuji jedině - bradku Jedna fotka - fešáka ![]() Jsem 100% - cholerik Pohled na svět - momentálně trochu překáží rouška Otevřený k lidem jsem - tak akorát Moje povaha je - neústupná, taktní, upřímná, aktivní Jedna s mou - milovanou Závislosti už naštěstí ne - přestal jsem pít i kouřit Volnočasové aktivity - procházky, příroda , cyklistika, bowling Motto mám několik let stejné - Neteče krev - Není konec Oblíbené jídlo - vše co uvaří přítelkyně Oblíbené pití - pivo, tonic Oblíbený film - Kult hákového kříže Oblíbená kniha - slabikář Oblíbená barva - co myslíš.? *********************************************************************************** Tímhle bych tuhle vizitku uzavřel.. Hlavně pamatujte, je to online hra, neberte to tak vážně.. A také, jak se člověk chová ve hře, v reálu to tak mnohdy není.. Hodně štěstí.. ,o/ *********************************************************************************** Gdert.ss Upravil/a Gdert dne 03.05.2020 23:11 ![]() |
|
|
KoLoB |
Přidané 19.03.2018 04:40
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1289
Založený: 05.11.17
|
Ahoj! No tak začneme u vizitky, po grafické stránce mi přijde hodně jednoduchá a to mám celkem rád takže spokojen*Dobrá práce* Po obsahové stránce mě to úplně stačí protože o tobě vlastně nevím nic ![]() ![]() Takže vizitka super, máš za 1 ![]() Tak a něco tu naškrábu ještě ktobě. Ty jsi hráč který mi přijde fajn, poslední dobou jsem tě začal nějak více vnímat a tak. Kdybys občas omezil to ničení misí tak bych byl fakt rád ![]() No, nebudu se tu nějak moc rozepisovat, přeju hodně štěstí do virtuálního ale hlavně reálného života, snad zase někdy na serveru ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 19.03.2018 05:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Zdar, tebe sem si na serveru vsimal casto, hlavne proto, ze si mel neustale ID 0 a moji oblibenou barvu coz me dostava k tomu, ze mame radi stejnou barvu a tim si se stal pro me zajimavy hrac na SP, nebudes tomu verit ale je to tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 19.03.2018 13:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Zdravíčko ![]() Si tak projíždím web a narazím na Tvou vizitku, nejdřív jsem tomu nechtěla věřit že jí máš, ale teď už věřím ![]() Dokonce jsem jí četla i celou a dost věcí co jsem nevěděla jsem se dočetla. Já už vizitky nekomentuju v podstatě není komu, málokterý hráč je v pohodě a na nic si nehraje. Poslední dobou se Ti daří hodně vyhrávat závody a taky máš rád bullet jako já ![]() Každopádně vizitka hezky sepsaná, zpracovaná a nepřeplácaná a dokonce i s fotkou. No nic nebudu tu dále špinit vizitku, jen Ti popřeju ať i nadále zůstaneš svůj a v pohodě a netáhneš se stádem ovcí a v závodech ať se Ti i nadále daří ![]() S Pozdravem Wery |
|
|
Gdert |
Přidané 24.03.2018 21:02
|
|
Táááák, když jsem na dovolené, tak jsem se zde přišel podívat.. =D KoLo[B] - My už jsme si od té doby řekli určité věci v gangu, takže k sobě máme zase o něco blíže.. =D A neměj strach, mise se mnou začneš ničit i Ty, dnes jsme na to vlítli i s Fantasy.. Takže klid a sucho v slipech, ať se daří.. =D Fantasy. - Ty jsi kdo.? =D Poprvé jsem Tě zaregistroval až jak jsi byl v AT a dělal bullet race v nočních hodinách a sedl jsi si ke mě na G.. =D V chatu se psalo "aaaa stejné barvy se spojili".. =D Od té doby jsem Tě začal na serveru registrovat.. Dnes jsme to dopracovali tak, že jsme ve stejné firmě, dokonce i gangu a co mě překvapuje, i jsme spolu ničili mise a zabíjeli co se pohlo.. =D Věřím, že spolu ještě strávíme nějaký čas na serveru.. Takové to přání hodně štěstí, mi to připadá jako už by jsme se neměli potkat.. =D Hodně zdaru draku.. =D Wery - Tebe jsme od doby co jsem začal hrát neměl rád.. =D To asi víš, i jsme se pohádali kdysi.. Pokud si nepamatuješ, možná je to i dobře.. =D Ono, ani jsem neplánoval si ji udělat, ale nějak jsem se po nocích nudil, tak jsem zpackal i tohle.. =D Jo závody jsem vždy obdivoval, jak lidi jezdí, ovšem na ntb se to nedalo, teď na pc jsem to zkusil a šlo to, tak se zkouším zapojovat.. =D Ale je to začátečnické štěstí, to pomine.. =D Barák ve VW máš o mnohem déle než já, a to už bylo kolikrát na hraně, že Ti propadne.. =D Jedině bullet, co jiného.. =P Každopádně díky a zase někdy ve večerních hodinách na serveru.. =) Hodně štěstí.. =) ![]() |
|
|
Pink |
Přidané 25.03.2018 11:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, tak vizitka vypadá hodně dobře po grafické stránce, hlavně ty nadpisy vypadají zajímavně. U vizitky jsem se i celkem pobavil, některé tvé odpovědi fakt stojí za to, ale i přes tvé vtipné odpovědi jsem se i pár věcí nově o tobě dozvěděl, takže vizitka splnila podle mě svůj účel. ![]() ![]() Tak ať se daří! ![]() |
|
|
MegaBite |
Přidané 25.03.2018 16:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 2508
Založený: 08.08.15
|
Vizitka jednoduchá, ale efektní. Představoval jsem si tě docela jinak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gdert |
Přidané 18.04.2018 18:28
|
|
Pink - Strejdo díky a jsem rád, že jsi se pobavil a něco se i dozvěděl o to přeci jde.. =D Ať se daří.. MegaBite - Představy jsou pouze v hlavě a tu si uděláš i z minima informací či postřehů, ovšem mnohdy takový první obrázek je odlišný realitě.. =D Jistě se ještě někdy u ničení misí potkáme, jak bude více času.. =D ![]() |
|
|
Larex |
Přidané 18.04.2018 19:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 603
Založený: 04.01.17
|
Ahoj, Vizitka sepsaná celkem slušně, přehledná hezký výběr barvy ![]() K tobě, jsi fajn cápek co si děla k snídani sekanou ![]() ![]() ![]() Je s tebou sranda, dost se pobavím, si zábavný, až na ty některé kecy o závodech ![]() Jsem rád, že jsem tě poznal ![]() ![]() |
|
|
Gdert |
Přidané 10.03.2019 16:14
|
|
Larex - Nazdar, Ty jsi frajer, snažil jsi se mě naučit jezdit, i přes mou neschopnost, ale celkově Tvé závody mi toho dost dali, což cením.. Jen škoda, že Ti ten AT vlezl tolik do hlavy, jako OA jsi byl top, pak už s Tebou moc řeč nebyla, ale makal jsi dobře.. =) Škoda, že jsi skončil, o to víc, jakým způsobem, ale je to Tvé rozhodnutí, hodně štěstí chlape.! » » » Edit vizitky 10.3.2019 ![]() |
|
|
_Eg1_ |
Přidané 10.03.2019 18:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 47
Založený: 29.10.13
|
Ahoj, za celou firmu Superpařba Servis bych se s tebou chtěl rozloučit aspoň přes ten web, když na serveru jsem to nestihl. Jsi opravdu v poho chlap a rozum si pobral. Je škoda, že končíš, ale jak si psal, je to pouze hra. A za sebe bych Ti chtěl poděkovat, že si pomáhal, konverzoval a celkově semnou vycházel. Jestli se někdy vrátíš, tak bych měl být jeden z těch, kteří to musí vědět. Na serveru hráčů se srdcem a zápalem k jednomu povolání moc není.SP by si těchto posledních měla vážit. Budeš tu chybět. Hodně štěstí v osobním životě, spoustu úspěchů a zdaru. Degitozz |
|
|
Gdert |
Přidané 01.04.2019 08:56
|
|
_Eg1_ - Zdarec, je mi líto, že jste firmu neudrželi a koupili jinou, no nedá se nic dělat.. Je možné, že se na serveru sem tam ukážu, ale spíš kvůli nějakému závodu.. Návrat v nejbližší době neplánuji, mám teď jiné zájmy, zrovna Ty víš, i když jsem vůbec nevěděl, že jsme v minulosti kecali.. Heh.. Ať se Ti daří na serveru, třeba se potkáme, ale hlavně v reálu hodně štěstí, nenásleduj mé kroky.. =D
![]() |
|
|
Horys |
Přidané 10.04.2019 22:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 67
Založený: 04.12.18
|
Zdravím,pěkně zpracovaná vizitka a musím na tobě vytknout,že občas děláš bordel na serveru,jednou jsem tě přichytil. Ale jsi fajn hráč,takže si to chovàní nepokaž. S pozdravem Horys |
|
|
Czech_ |
Přidané 27.08.2019 09:29
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2436
Založený: 02.12.18
|
Čau ožralo ![]() Tebe znám už strašně dlouho, a ani sem nevěděl o některých informacích, které jsem se dočetl ve vizitce. No i tak by jsi to mohl aktualizovat ![]() Pohodový hráč se kterým je i sranda, vášnivý mechanik,který mě vždy zachrání *Tu sem* Firmu mas uz též dlouho, a doufám že ji dlouho ještě mít budes. Sem rad ze jsem te přesvědčil po banu ať ji zas koupíš, neboť lepšího majitele ta firma mít nemůže. Hlavně to klasicky neprehanej s pivem ![]() At se daří a ať nám na severu jeste dlouho vydržíš ![]() |
|
|
Teo |
Přidané 27.08.2019 13:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 104
Založený: 22.03.15
|
Docela ****ek, ale prdel s nim byla. Ver tomu nebo ne, ale docela me to s tebou a se Zrzkou na te SP po dlouho dobe zase chvili bavilo. Co bylo bylo.. Preju ti hodne stesti a bud na Zrzku hodnej. Peace! |
|
|
Gdert |
Přidané 20.03.2020 23:27
|
|
EDIT: 20.3.20
![]() |
|
|
GingerGirl |
Přidané 20.03.2020 23:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 08.12.18
|
No ahoj miláčku. Jedna fotka fešáka? toho nejkrásnějšího♥ B) Vizitka pěkně udělána. No, ještě aby ne co, když jsi jí dělal Ty ![]() Já sice o Tobě vím víc, než je ve vizitce psáno, ale ráda jsem si jí přečetla. Jen můžeš změnit svou cholerii a bude to v topu. Pac a pusu, Tvá nejmilovanější žena ♥ |
|
|
Wirusak |
Přidané 03.03.2025 21:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 22.11.17
|
gta hrajem od 2014, dokonca ešte skôr, ale ty si ten najväčsí šašo za moju celu gtačkovu ´´karieru´´ Motto dňa - ´´nulou sa narodíš, nulou zomrieš´´ - Gdert 2025 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 HlasůBudu s rodinou.
5 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
5 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online