Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

#chcemeSPbezčítů - Destiny
ondis
Zdar v prvu bych chtěl říct že to co tady napíšu je čistě z mé hlavy a mé iniciativy a nejsem nijak zaujatý vůči nějaké osobě z herního portálu "Super Pařba" a už vůbec nemám v plánu tady ten herní portál rozvracet. Je to čistě můj názor a je na vás jak se k tomu postavíte. Destiny mi dal pouze souhlas abych o něm mohl něco napsat a nějak se k tomu vyjádřil.

No jak jste si mohli všimnout tak proběhla amnestie a s amnestie a s ní se vrátila moha známých tváři, ale i dost hráčů kteří hrají nečestně a pomáhají si v gang systému podpůrnými programy.

Gang systém je na Super Pařbě věc která tu většinu lidí drží na serveru. Skoro všichni gang eventy prožívají a dávají do toho 100%. Tudíž se najdou tací kteří nesnesou porážku a musí si něco dokazovat pomocí čítů.
Já se osobně moc do gang věcí nezapojují, ale občas se zapojím do něčeho a i z toho mála do kterého se zapojím potkávám lidi s AB a jinými srandami a samotného mě to sere.
Do toho všeho se nám otevřel nový nábor moderátorů do kterého se přihlásil Destiny. Většina ho asi znáte tudíž není ho asi důvod představovat. Jeho žádost přikládám ZDE ze které jde vidět snaha o pomoc s aktuálním problémem s čítry. Tím nechci hanit admina "donD" který za mě odvádí dobrou práci. Sám jak tady zmíněný Destiny umí poznat čítra a ví jak podpůrné programy fungují. Nic méně odpovědi adminů jsou spíš proti nástupu do funkce. Chápu, máte své názory a své důvody, ale pardon odpověd od adminů kteří dají důvod "Amnestie" a nebo "špatné chování v minulosti" mi přijde docela hloupé. Hlavně od lidí co se poslední dobou na serveru moc neukazují a nevěnují pozornost situaci ohledně gang systému mi přijde jako zaujatý pohled. Pokud se nepletu Destiny měl perma ban a měl ho dlouho... Mohl se za tu dlouhou dobu změnit a změnit pohled na celé dění na Super Pařbě tudíž házet ho do jednoho pytle jako ostatní je za mě hloupé. Chápu máte zásady a dbáte na opatrnost... Ale jak jste všichni naznali má dobrou znalost v gang systému a vyzná se dobře v čítech.
Nevím jak to sice mezi adminy funguje jestli všechny reporty s důkazy přebírá Dond a nebo se na to koukne více lidí. Ale za mě by Destiny mohl dostat šanci ne přímo na moderátora ale nějakou menší roli kde by měl práva na spec. a třeba ingame reporty a pfff nevím co ještě, aby se mohl zapojit v pomoci proti čítrům se kterými je asi velký problém když DUFF kvůli tomu zorganizoval pochod a následně se pár lidí zabanovalo.

Nechci vám tady Destinyho vyzdvihovat jako nějaké boha který je nejlepší ze všech, spíš chci aby jste zvážili moji myšlenku a třeba mu dali šanci s nějakými extra přísnými podmínkami skrz amnestii která vám tak moc pro vztup na tu pozici vadí. A přijali ho do týmu aby pomohl s bojem proti čítrům.

Prosím nezamykat tenhle post aby měl možnost se zde kdokoli vyjádřit.

#chcemeSPbezčítu

S láskou Ondis.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=32881

img.tpx.cz/uploads/vizitka ofc1736898395.png
Disco
Další topic, kde strávíš minuty psaním a nic se nezmění, takových už tu bylo. :D

Dostanou se do BL a stejně projdou další amnestii, jsou tu vítaní, tak je nechte cheatovat a cheatujte taky, stejně vás tu potřebuji jako ukázala amnestie, ez pz.

Radši clipujte a dělejte montáže. Jojo
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

voidisko
preco sa vobec snazit nieco menit? komunita tohto servera je tak strasne toxicka, ze buducnost tohto servera nevyzera vobec slubne. miesto, kde by mali hraci drzat spolu a budovať kvalitny server, sa premenil na arenu plnu retardovanych, arogantnych deciek a nekonecnych konfliktov. ferovost? :D ta je tu uz len vzdialenou spomienkou

sam som sa pokusil navrhnut zlepsenia, ktore by mohli priniest lepsi herny zazitok, no admini stratili chut cokolvek riesit. nech spravia cokolvek, vacsina hracov to aj tak okamzite oznaci za nezmysel. smutnou realitou je, ze tito ****chlapci sa dnes urazia kvoli hocicomu, nepoznaju ferovu hru a nevidia problem v tom, ked klamu a cheatuju. je to pekne vidiet v poslednych par ziadostiach o unbany

aj keby sa tam objavil erik, tak by to dopadlo rovnako – vsetci by skoncili s banom a server by uplne zdochol. ma to vobec zmysel? rad by som videl tento server este niekedy bez cheaterov, ale bez nejakeho externeho anticheatu to asi mozne nikdy nebude Bless SP
img.tpx.cz/uploads/slowriderspodpisv3bymrtn.png

hypnotized
asthenic
jediny sposob ako to tu mozete nadalej udrziavat pri 100 hracoch je ten ktory vyuzivate aktualne :D cheaty nezmiznu, cheatuju aj ti ktori sa tu biju do srdca ze im ban za cheaty poskodil "meno"

ak cheaty prestanete riesit tak SP skonci este rychlejsie. viac hracov tu uz nebude, server mal svoj peak roky dozadu a vsetko musi skoncit. banujte tych saskov ktori si myslia ze udrziavaju server pri zivote,po bane nacupitaju spat na server a krivka bude stale rovnaka

takymto sposobom sa tu este mozte par piatkov urazat kym vas to prestane bavit ako nas vsetkych pred vami,ale dalsi uz nebudu
Upravil/a asthenic dne 23.03.2025 20:48
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
23%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů