Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

destinyy opps
destiny-
Nick
[M4D]destinyy

Vek
23

IP

Screen
imgtpx.cz/uploads/sa-mp-035_1.png

Aktivita na serveri
Vždy po práci

Herná náplň
Gang systém - sawny, deagle, sniperka, dodávka a územka

Skúsenosti s gang systémom
Veľmi vysoká

Prečo práve ja
Mám rozsiahle znalosti o cheatoch, som kolektívny človek a nemám problém pracovať v tíme. Môžem pomôcť admin tímu so vzdelávaním v oblasti cheatov a priniesť nový pohľad na veci.

Skúsenosti s adminovaním
Nie

Doplňujúce informácie
Viem, že som po amnestii, a nemá zmysel písať vám dlhé reči o tom, ako som sa zmenil. Každý, kto ma pozná, vie, že som v pohode a nemám problém vychádzať s nikým. Nikdy nebolo mojím cieľom akokoľvek uškodiť serveru, či už správaním alebo gameplayom. Naopak, vždy som sa snažil pomáhať.

Ukradol som pre vás anticheat z iného servera, navrhol som ho pre vás v topicu a ATomas mi odpovedal "napawni mi to". Bol som na špeciálnom poste, na ktorom som bol obvinený, že to robim pre seba. Navrhoval som zrušenie sniperiek a striech na územku, a dnes sa tam nehrá nič iné, čo hovorí samo za seba. Mal som post žurnalistu, organizoval vlastné akcie, pomáhal budovať komunitu v gang systéme a prispieval rôznymi spôsobmi k chodu servera.

Po amnestii vidím, že na serveri rapídne narastá cheating, a preto som sa rozhodol skúsiť svoje šťastie s touto prihláškou. Šťastie píšem zámerne, pretože si uvedomujem svoju minulosť a viem, že som tu známa firma. Z môjho pohľadu nič nestratíte, ak mi po rokoch snaženia dáte šancu pomôcť vám s týmto problémom, ba naopak, získate nový pohľad na rôzne veci. Rozhodnutie je však len na vás, ďakujem za prečítanie a za hlasy (alebo za lock).
Larex
Ahoj,
Přejdu rovnou k věci. Neznám tě nějakým způsobem moc a ani to jakou máš znalost v cheatech, ale prozatím vím že se přikloním k nesouhlasu už jen z důvodu nedávné amnestie.
Nesouhlasím s přijetím
Kacka
Ahoj,

tebe znám nějakým způsobem, vyvolávání hádek, urážky apod. Ty se dle mého na Moderátora nehodíš. Jako v cheatech se asi vyznáš to určitě jo. Ale to tvoje chování je hrozný. + Jak zmínil kolega nedávná amnestie.

Takže nesouhlasím s přijetím do AT
Terka
Ahoj,

bohužel budu muset souhlasit s kolegy výše. Tvé chování je špatné a nedávná amnestie. Takže nesouhlasím s přijetím do AT.
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
LukeeNko
Ahoj,

úprimne – čo sa týka znalostí o cheatovaní, gang systéme a celkového prehľadu o dianí na serveri, máš určite veľký potenciál a tvoje skúsenosti sú nepopierateľné. Aj z prihlášky je cítiť snahu a chuť prispieť serveru, čo veľmi oceňujem.

Na druhú stranu však musím byť rovnako úprimný aj pri druhej stránke veci – tvoje správanie v minulosti, ktoré si sám spomínal, a fakt, že si len nedávno dostal amnestiu, ťa momentálne stavia do veľmi nevýhodnej pozície.

Preto by som momentálne navrhoval, aby si ešte nejaký čas stabilne ukázal, že to myslíš vážne, a ak si tú dôveru postupne vybuduješ, určite budem jeden z tých, kto ťa v budúcnosti podporí.

Momentálne nesúhlasím s prijatím, no s perspektívou, že pri správnom prístupe ta v budúcnosti podporím.
Patrix
Ahoj,
Znalosť gangu a cheatov podľa máš na dobrej úrovni predpokladám, že aj aktivitu budeš mať dosť dobru akurát si nedávno dostal amnestiu, čiže sry., ale aktuálne to vidím na nesúhlas.
Ale, keď sa budeš chovať v pohode myslím, že nabudúce nebude problém ;)

Nesúhlasím s prijatím
KoLoB
Nulove zkušenosti s cheatingem, nesouhlasím s přijetím.
Ale ne, sranda. Destiny ty jsi takovej černej kůň, tebe bych tu bezesrandy chtěl ale mám pocit že i kdybych ti dal zelenou tak mě kolegové samotného z AT vyženou.
Máš zkušenosti které na SP má jen málo lidí, ať už jako profesionální nasírač nebo s cheatingem ale část z tebe ještě na tohle není připravená. Chci ten zájem vidět alespoň nějakou dobu a pak ti tu zelenou dám a pevně věřím že kolegové taky. Jo a pořeš to nasravaní, jinak to taky nebude zrovna + pro tebe
Nesouhlasím s přijetim
Domes
Zdravím,

tvé zkušenosti s cheaty by byly opravdu velmi přínosné pro náš tým, ale je tu i ta druhá stránka věci. Občas se totiž nedokážeš ovládnout, hned vybouchnes, a v takových chvílích si nevidíš do pusy. Urazíš rodinu nebo dokonce vypisuješ osobní údaje, což nedělá dobrý dojem. To vše se ale stalo před amnestií, a teď, když tě vidím na serveru, jsi úplně jiný člověk. Dokonce se umíš i chovat, i když v tom SB občas bouchneš, ale pořád je to v rámci pravidel.

Teď je otázka, jestli je to jen kvůli tomu, že jsi na webu i serveru ve zkušební době, nebo jestli ses opravdu změnil. I když ti pár věcí nemohu zapomenout – zejména to, co jsi pustil ven po tom, co jsem ti dal permaban. Potřebujeme opravdu zkušené hráče, kteří nám pomohou s konverzací ohledně cheatů. A proto jsem se rozhodl, i když někteří možná budou překvapení, ti dát souhlas s přijetím.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
23%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů