Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Moderátor - ProsteViky
ProsteViky
1. Server nick
ProsteViky

2. Váš věk
29 let

3. Vaše IP

4. Screen "/info --> hlavní"
i.ibb.co/bjkVH3B6/sa-mp-001.png

5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?
Moje aktivita na serveru v poslední době je pravidelná. Nejčastěji hraji od dopoledních hodin až do pozdní noci či brzkého rána (10:00–03:00). Pokud mám pracovní povinnosti, což bývá párkrát do týdne, připojuji se spíše ve večerních hodinách, případně si dám chill a hry vynechám úplně. Míval jsem samozřejmě i dlouhé pauzy. Na SuperPařbě mě nic vyloženě nedrželo no a znáte to, chytne vás dobrá hra, u které pak strávíte dny a týdny. Pokud bych měl ale nějaké povinnosti určitě bych se delším pauzám vyvaroval.

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?
Baví mě jak server stále roste a rozvíjí se. Užívám si grindění a vydělávání peněz, především plněním misí pro různá povolání. Mám rád, když se sejde dobrá parta a společně můžeme jezdit firemní konvoje. Zároveň rád zkouším nové věci proto i střídám povolání. Mojí srdcovkou ale je a bude Dealer a Rybář. Rád se věnuju i gang businessu a to nejen ve vlastním gangu. Kromě toho mě hodně zaujalo nedávno přidané podnikání jako CEO, kterému se věnuju nyní. Těším se na jeho další rozvoj, a doufám, že bude i přístupnější pro členy organizace. Často se účastním eventů pořádaných organizátory, kde mě baví ta atmoška a soutěživost.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?
Byl jsem členem více gangů, i jsem nejeden vlastnil. Gangy většinou byly zaměřeny na business. Přiznávám, že před přidáním gang businessu jsem gangům nevěnoval takovou pozornost, ale i tak mě bavilo přebírání území a účast v závodech. Nejvíce mě však baví role majitele/správce gangu, ale také jsem se rád angažoval jako brigádník pro jiné gangy, kde jsem mohl pomáhat s různými aktivitami.

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?
Hraju na serveru prakticky od jeho založení a mám velký přehled o jeho fungování, mechanikách a komunitě, jako hráče mě to baví, ale chtěl bych serveru také něco vrátit, posunout se a zažít ho i z té druhé strany. Pomoci hráčům a podílet se na jeho rozvoji. Mám trpělivost, umím komunikovat, jsem objektivní a znám pravidla serveru. Jasně uznávám, že když se do mě někdo naváží, tak to umím vrátit, konflikty však nevyhledávám, nevyvolávám a jsem si vědom toho, jak bych jako případný člen měl reprezentovat server. Věřím, že moje zkušenosti a ochota pomoci by byly přínosem pro tým i hráče.

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?
Mám zkušenosti s administrací a správou serverů. V současnosti provozuji vlastní server pro hru Rust, kde se starám o jeho chod, správu a vývoj. Přidávám nové módy, upravuji kód pluginů a řeším různé problémy, což mi dává technické základy. Také mám vlastní Discord server, kde jsem nastavil několik botů, aby byl propojený s herním serverem a mohl oboustranně komunikovat. V minulosti jsem byl adminem na pár serverech GTA, i když to už je nějaký ten pátek zpátky, kdy jsem byl ještě kid, takže to asi nepočítám.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)
Jsem si vědom, že s aktuálním účtem nesplňuji požadovaných 400 hodin (momentálně mám něco přes 300) ale myslím, že počet hodin na screenshotu neodráží všechny moje zkušenosti a znalosti módu. Měl jsem možnost streamovat SuperPařbu na YouTube, podílet se na pořádání několika eventů a potkat spoustu skvělých lidí, kterým jsem pomohl cítit se vítáni. Zkušenosti mám i mimo server – živím se videoprodukcí, designem a tvorbou webů, a rád bych se i podílel na tvorbě obsahu pro server – třeba v podobě sestřihů nebo grafických věcí pro hráče a adminy. Věřím, že mám co nabídnout a těším se na možnost to ukázat.
Děkuju, že jste si našli čas přečíst si tohle počtěníčko a mějte fajn den Díky
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
23%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů