Informace o serveru
Číst diskuzi
Žádost - Kvajd
|
|
Quaid |
Přidané 20.03.2025 23:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 192
Založený: 27.12.17
|
![]() Kvajd ![]() 22 ![]() ![]() ![]() ![]() Stručně a rychle, jsem aktivní téměř každý den či každý druhý den, zaleži podle práce atp. Většinou se moje aktivita pohybuje ve večerních hodinách od 18:00 - 23:00. Každy den je jiný, takže někdy jsem na serveru už dřív někdy později. ![]() Spoiler Tady opět stručně, protože na server chodím pouze kvuli GR a celkově gang aktivita, která se týka gangu. Dál se účastním admin akcí a to je asi tak nějak ve směs vše. Právě proto žádam o post, abych rozšířil seznam věci, která mají pro mě na serveru smysl dělat. ![]() Co se týče gangu, tak tam je to samozřejmě oblast, kde bych byl nejvíce užitečný. Gangu se věnuji téměř 10 let. O gang systemu toho vím od A až po Z. ![]() Do AT bych přinesl vysokou aktivitu, znalost gang systemu a celého serveru celkově. Na postu jsem už jednou byl, ale bohužel skrz práci v zahraničí, jsem se s AT rozloučil ne uplně top cestou, ale věřim, že ne až tak závažnou. Nyní jsem opět pravidelně aktivní, takže bych se případného přimutí chopil příležitosti naplno. Post moderátora mě bavil a byla to věci, která mě dokázala udržet na serveru, pokud nebyli GR atp. práci jsem jak už na postu OA nebo moderátora odváděl poměrně kvalitně a na obou pozicích jsem byl jeden z nejaktivnějších členu AT a v tom bych jistě pokračoval nadále. ![]() Většina už mě znáte, ale Jmenuji se Honza a jako každý jiný člověk většinu času pracuji. Volný čas trávím s kamarády či přítelkyní a také hraním na SP. Občas si rád chodím zahrát fotbal a to je tak nějak vše. |
|
|
d0nD1 |
Přidané 24.03.2025 10:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 116
Založený: 08.02.14
|
Nemám dôvod nesúhlasiť. Skúsenosti po každej stránke a v at si podľa mňa robil výbornú robotu z pohľadu hráča keďže som vtedy v at ešte nebol. súhlasím s prijatím ![]() |
|
|
Domes |
Přidané 24.03.2025 18:05
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5274
Založený: 03.08.13
|
Zdravím, máš úžasnou orientaci v cheatech, ale to, co u tebe nikdy nebylo na dobré úrovni, je nestrannost a objektivita. Tvé chování se neslučuje s členstvím v AT. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
Kacka |
Přidané 24.03.2025 18:16
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, bohužel, tady si tě nedovedu představit jako kolegu s kterým bych měla spolupracovat. Jak tvoje chování a podobně. Víc, asi netřeba psat. Akorát bych se opakovala jak kolega Domes. Nesouhlasím s přijetím do AT. |
|
|
Terka |
Přidané 29.03.2025 11:56
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 445
Založený: 12.09.17
|
Ahoj, vše už psali kolegové výše, zkus zapracovat na svém chování. Nesouhlasím s přijetím do AT ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 HlasůBudu s rodinou.
4 HlasůVelikonoce neslavím.
8 HlasůMám jiné plány.
5 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online